Ben kortingscodes december 2016

3 acties beschikbaar 24 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Ben

3 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.85 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Onze redacteur over Ben

Wanneer je besluit om met Ben te gaan bellen, kan je dit al doen vanaf drie cent per minuut. Dit is erg goedkoop, en de concurrentie kan daar moeilijk tegen op boksen. Bij Ben kan je zelf één van de vier abonnementen kiezen, waardoor je er zeker van bent dat het abonnement past bij jouw persoonlijke situatie. Deze pakketten verschillen allemaal in de mogelijkheden en prijs. Zo heb je al een abonnement voor maar €2,50 per maand! Wanneer je toch meer belt dan je had gedacht, kan je voor Ben Vaak gaan. Dit kost slechts €15,-, en dan kan je echt uren bellen! Bij Ben kun je naast telefonie ook terecht voor zaken als mobiel internet, en het versturen van sms’jes. Ben is letterlijk van alle markten thuis, en je kunt er alle diensten erg voordelig aanschaffen. Een aanrader!

Bekijk alle telefoonaanbiedingen van Ben op een rij

Ben heeft elke maand weer nieuwe telefoons in de aanbieding. Ben je nog op zoek naar een nieuwe telefoon? Dan is het zeker de moeite waard om het aanbod van Ben te bekijken. Benieuwd welke telefoons deze maand in de aanbieding zijn? Je vindt het op de website.
Bekijk de korting

Een tweejarig Sim Only abonnement vanaf €4 per maand bij Ben

Ben je niet een liefhebber van alle nieuwe technische snufjes en vind je het gewoon belangrijk dat je kunt bellen en sms'en met je mobiel? Sluit dan een Sim Only abonnement af. Bij Ben betaal je slechts €4 per maand voor een tweejarig Sim Only abonnement. Dat is nog eens een leuk prijsje.
Bekijk de korting

Ben Sim Only voor 100 min al vanaf €4,50 per maand

Bij Ben schaf je al een abonnement voor 100 minuten/sms aan vanaf €4,50 per maand. Bekijk alle Sim Only deals op www.ben.nl/sim-only.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Ben kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Korting
Ben actie: Korting op een Galaxy S4 & Galaxy S4 Mini
Geen kortingscode
Deal
Bekijk de Ben Studentendeals
Geen kortingscode
Tip
€50 cadeaubon bij aankoop van een Samsung Galaxy S4 - Ben
Geen kortingscode