Blokker actiecode en kortingen

4 kortingen beschikbaar 18 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Blokker

49 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.40 sterren. 15
Deel de code

Kortingscode speurder
Karlijn de Bode
Redacteur

De voordelige prijzen zijn de peilers van het succes van de Blokker, maar het kan in de ogen van Actiecode.nl nog altijd voordeliger. Daarom houdt Actiecode.nl voor jou de nieuwste en beste actiecodes en aanbiedingen van de Blokker bij. Deze verzamelen we op deze pagina, zodat je met één bezoek aan deze pagina erachter komt of er extra voordeel te halen valt. Wil je persoonlijk op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe actiecodes voor de Blokker online komen? Schrijf je dan in voor de Blokker nieuwsbrief.

Blokker dagaanbiedingen | tot 50% korting

Elke dag heeft Blokker een leuke dagaanbieding met een aantrekkelijke prijs. De korting kan hoop oplopen doordat de aanbiedingen maar beperkt geldig zijn. Je hebt namelijk 24 uur de tijd om het product aan te schaffen. Klik op de link om de aanbieding van vandaag te zien.
Bekijk de actie

Heel veel artikelen met 50% korting in de Blokker opruiming

Blokker ruimt op, en hoe! In de opruiming van de webshop vind je heel veel items voor de helft van de prijs. Dus of je nu een cadeau voor je nichtje nodig hebt, of het huis toe is aan een grote schoonmaak: je vindt al je benodigdheden met een fikse korting in de Blokker opruiming.
Bekijk de actie

Gratis verzending bij Blokker

Shop jij het liefst alles online? Van kleding tot eten en huishoudartikelen? Dan heb je bij Blokker dikke mazzel! Je ontvangt daar namelijk vanaf €25 gratis verzending van je bestelling. Dat is mooi meegenomen! Let op: er zijn wel een aantal artikelen waarop dit niet geldig is.
Bekijk de actie

Blokker folder | de wekelijkse kortingen vind je hier

Elke week kan je bij Blokker tot 50% korting ontvangen op een ruim assortiment aan (huishoudelijke) artikelen. Deze aanbiedingen zijn ook allemaal online te bestellen. Voor een overzicht van de actuele kortingen, klik je op deze link.
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor Blokker, vind je deze vast ook leuk!

Verlopen acties
15%korting
15% korting op BK pannen
Geen code nodig
25%Korting
25% korting op alles van LEGO Duplo
Geen code nodig
15%Korting
Sale bij Blokker, 15% korting op alles
Geen code nodig
20%Korting
Krijg 20% korting op het hele Wedgwood windsor collectie
Geen code nodig
20%Korting
Blokker geeft 20% korting op Monopoly spellen
Geen code nodig
goedekorting
Ontvang bij blokker tijdelijk korting oplopend tot €150
Geen code nodig