Bobbejaanland kortingen

Bobbejaanland korting juni 2018

Bobbejaanland korting

Een ritje met de Speedy Bob of in de wildwaterbaan is toch nét even leuker als je niet de volle mep voor je entreeticket hebt betaald. Daarom vind je op deze pagina de meest actuele Bobbejaanland kortingscode om dit leuke pretpark in België voordeliger te bezoeken. Deze kwamen in het verleden voor:
  • €4 korting op een abonnement
  • Ruim €12 korting op de entreeprijs

Regelmatig valt er aantrekkelijke Bobbejaanland korting via Kruidvat of Hema te vangen. Hebben zij een dergelijke actie lopen? Dan plaatsen wij deze ook in dit overzicht.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Bobbejaanland door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Bobbejaanland korting voucher: €10 korting op je ticket

Wil jij binnenkort een dagje naar Bobbejaanland met je vrienden, familie of collega's? Gebruik dan deze kortingscode, bij een max van 5 mensen krijg je namelijk €10 korting!
Toegevoegd door een bezoeker 78 keer gebruikt
Bekijk de code *******

Bestel nu een abonnement voor slechts €49

Ga je regelmatig naar Bobbejaanland met je kinderen? Bestel dan een abonnement en profiteer van de vele voordelen. Je hebt al een abonnement voor €49.
Bekijk de korting

Ontvang op elke ticket gratis weergarantie

In Nederland kan het zomaar gaan regenen. Heel vervelend als je net tickets hebt besteld voor Bobbejaanland. Bij elk ticket dat 2 dagen van te voren is gekocht ontvang je weersgarantie. Dit betekent dat je ticket voor 7 dagen worden verlengd als het slecht weer wordt.
Bekijk de korting
Verloopt morgen

Download de gratis Bobbejaanland app voor het meeste plezier

Met de Bobbejaanland app op je smartphone heb jij alle parkinformatie, je entreeticket en openingstijden van de winkeltjes in jouw broekzak. Download 'm nu gratis.
Verloopt morgen
Bekijk de korting
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Pak tot 40% korting met de Bobbejaanland kortingscode

Bestel nu je tickets online en kies alvast een datum, zodat je tot wel 40% korting kunt pakken op je ticket. Op sommige dagen betaal je niet €35,50, maar €21,90.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Naar Bobbejaanland met 43% korting

Via uitjekrant.nl kun je super voordelig kaartjes voor dit leuke pretpark in België kopen. Je betaalt nu slechts €19,95 i.p.v. €35! Tickets zijn te gebruiken tot en met 30 september 2017.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Krijg €4 Bobbejaanland korting op je abonnement

Wil je profiteren van extra voordelen? Kies dan voor het bronze abonnement en ontvang nu €4 korting op de abonnementskosten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bobbejaanland korting: bespaar 20% op de Gold pas

Wil je van alle voordelen profiteren bij Bobbejaanland? Neem dan een Gold abonnement en ontvang 20% korting op je abonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop nu je halloween tickets voor Bobbejaanland al vanaf €19.95

Ga naar de website om het hele programma te bekijken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak €12,25 Bobbejaanland korting via HEMA Tickets

Een dagje pretpark met het gezin kan best prijzig zijn. Maar wist je dat jij via HEMA Tickets tijdelijk slechts €22,75 in plaats van €35,50 betaalt voor een Bobbejaanland entreekaartje? Pak ook ruim €12 korting en klik op de blauwe button voor deze topdeal.
Bekijk de korting

Bobbejaanland app

Voordat je het park bezoekt, raden wij aan om de app op je smartphone te zetten. Deze is o.a. voorzien van een handige plattegrond, chat functie en jouw digitale toegangskaarten. Gratis te downloaden in de Apple Store en Google Play store.

Voordelen van een abonnement

Woon je bijna op de grens bij België en krijg je geen genoeg van achtbaanritjes en zweefmolens? Koop dan vanaf €45 een Bobbejaanland abonnement. Dit heeft de volgende voordelen:
  • Gratis toegang binnen het seizoen
  • Met 40% korting of gratis naar andere pretparken zoals Slagharen en Phantasialand
  • Gratis parkeren ( alleen voor gold members)

Korting op entreetickets

Gratis entree voor kinderen
Als je klein bent, mag je sommige attracties jammer genoeg niet in. Daarom krijgen kinderen tot 1 meter gratis toegang tot het park.
Korting via de ANWB
Lid van de ANWB? Koop je kaartje op anwb.nl en krijg tot wel €14,50 Bobbejaanland korting. Zo kost een dagje pretpark ineens een heel stuk minder.
Tot €14 online korting
Via bobbejaanland.be heb je al een regulier kaartje vanaf €19,95. Aan de kassa kan dit oplopen naar €34. Koop dus je ticket online en bespaar super easy ruim 14 euro.
Als jarige job betaal je €0
Vier jij jouw verjaardag in Bobbejaanland? Koop je ticket aan de kassa, laat een geldig ID zien en je betaalt €0 entree. Een beter verjaardagscadeau kun je niet wensen!
Groepskorting
Verzamel nog 19 andere vrienden of collega's bij elkaar en je betaalt slechts €19,50 per ticket. Met een Bobbejaanland kortingscode kan je wellicht nóg meer besparen.
Naar Bobbejaanland

Bobbejaanland updates:
6 bezoekersbezoekers deze week
€ 19,87is er gemiddeld bespaard vandaag