Bobbejaanland kortingen

Bobbejaanland korting februari 2018

Bobbejaanland korting

Een ritje met de Speedy Bob of in de wildwaterbaan is toch nét even leuker als je niet de volle mep voor je entreeticket hebt betaald. Daarom vind je op deze pagina de meest actuele Bobbejaanland kortingscode om dit leuke pretpark in België voordeliger te bezoeken. Deze kwamen in het verleden voor:
  • €4 korting op een abonnement
  • Ruim €12 korting op de entreeprijs

Regelmatig valt er aantrekkelijke Bobbejaanland korting via Kruidvat of Hema te vangen. Hebben zij een dergelijke actie lopen? Dan plaatsen wij deze ook in dit overzicht.
Help anderen met besparen op Bobbejaanland door een code in te sturen!
Deel een code

Pak tot 40% korting met de Bobbejaanland kortingscode

Bestel nu je tickets online en kies alvast een datum, zodat je tot wel 40% korting kunt pakken op je ticket. Op sommige dagen betaal je niet €35,50, maar €21,90.
Toegevoegd door een bezoeker
Bekijk de code *******

Download de gratis Bobbejaanland app voor het meeste plezier

Met de Bobbejaanland app op je smartphone heb jij alle parkinformatie, je entreeticket en openingstijden van de winkeltjes in jouw broekzak. Download 'm nu gratis.
Bekijk de korting

Boek vanaf €52,50 een ticket inclusief hotelovernachting

Is één dag Bobbejaanland jou niet genoeg? Boek dan een overnachting in het hotel van het park. Je hebt al een entreeticket + overnachting incl. ontbijt vanaf slechts €52,50!
Bekijk de korting

Nu minimaal €4 Bobbejaanland korting op een abonnement

Met een abonnement bezoek je het pretpark zo vaak je wilt. Je krijgt nu ruim 4 euro korting op een Bronze pas en tot wel €21 korting op een Gold pas!
Bekijk de korting

Ontvang €7,50 korting per persoon bij schoolreisjes naar Bobbejaanland

Bobbejaanland is een van de leukste plaatsen waar je naartoe op schoolreis kunt gaan en dat je nu veel geld bespaard maakt het nog extra aantrekkelijk!
Bekijk de korting

Tot 20% korting in de shops van Bobbejaanland

Met een abbonement ontvang je 10% tot 20% korting in de winkels op het attractiepark. In totaal zijn er 3 diverse abonnementen te verkijgen, vanaf €45.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Naar Bobbejaanland met 43% korting

Via uitjekrant.nl kun je super voordelig kaartjes voor dit leuke pretpark in België kopen. Je betaalt nu slechts €19,95 i.p.v. €35! Tickets zijn te gebruiken tot en met 30 september 2017.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bobbejaanland korting: bespaar 20% op de Gold pas

Wil je van alle voordelen profiteren bij Bobbejaanland? Neem dan een Gold abonnement en ontvang 20% korting op je abonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop nu je halloween tickets voor Bobbejaanland al vanaf €19.95

Ga naar de website om het hele programma te bekijken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak €12,25 Bobbejaanland korting via HEMA Tickets

Een dagje pretpark met het gezin kan best prijzig zijn. Maar wist je dat jij via HEMA Tickets tijdelijk slechts €22,75 in plaats van €35,50 betaalt voor een Bobbejaanland entreekaartje? Pak ook ruim €12 korting en klik op de blauwe button voor deze topdeal.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Naar Bobbejaanland Halloween voor slechts €18,95

Deze hele maand september heeft Bobbejaanland een mooie aanbieding voor je. Je betaalt nu maar €18,95 per persson en je profiteert van de laagste prijsgarantie!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak €11 korting op je ticket via de ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kun jij jouw kaartje bestellen met €11,05 korting! De gekochte Bobbejaanland tickets zijn te gebruiken t/m 30 september.
Bekijk de korting

Bobbejaanland app

Voordat je het park bezoekt, raden wij aan om de app op je smartphone te zetten. Deze is o.a. voorzien van een handige plattegrond, chat functie en jouw digitale toegangskaarten. Gratis te downloaden in de Apple Store en Google Play store.

Voordelen van een abonnement

Woon je bijna op de grens bij België en krijg je geen genoeg van achtbaanritjes en zweefmolens? Koop dan vanaf €45 een Bobbejaanland abonnement. Dit heeft de volgende voordelen:
  • Gratis toegang binnen het seizoen
  • Met 40% korting of gratis naar andere pretparken zoals Slagharen en Phantasialand
  • Gratis parkeren ( alleen voor gold members)

Korting op entreetickets

Gratis entree voor kinderen
Als je klein bent, mag je sommige attracties jammer genoeg niet in. Daarom krijgen kinderen tot 1 meter gratis toegang tot het park.
Korting via de ANWB
Lid van de ANWB? Koop je kaartje op anwb.nl en krijg tot wel €14,50 Bobbejaanland korting. Zo kost een dagje pretpark ineens een heel stuk minder.
Tot €14 online korting
Via bobbejaanland.be heb je al een regulier kaartje vanaf €19,95. Aan de kassa kan dit oplopen naar €34. Koop dus je ticket online en bespaar super easy ruim 14 euro.
Als jarige job betaal je €0
Vier jij jouw verjaardag in Bobbejaanland? Koop je ticket aan de kassa, laat een geldig ID zien en je betaalt €0 entree. Een beter verjaardagscadeau kun je niet wensen!
Groepskorting
Verzamel nog 19 andere vrienden of collega's bij elkaar en je betaalt slechts €19,50 per ticket. Met een Bobbejaanland kortingscode kan je wellicht nóg meer besparen.
Naar Bobbejaanland

Als je interesse had in een Bobbejaanland korting, vind je deze vast ook leuk:
Bobbejaanland updates:
6 personen bezoekers deze week
€ 19,87gemiddeld bespaard.