BOLDKING kortingscode

BOLDKING kortingscodes februari 2017

6 acties beschikbaar 19.34 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur BOLDKING
De scheerfanaten achter BOLDKING vonden scheren een stuk prettiger en goedkoper kon. Daarom hebben ze een systeem bedacht waarin jij maandelijks de beste mesjes tegen een eerlijke prijs krijgt thuisgestuurd. Je bepaalt zelf hoeveel mesjes je koopt en kan altijd de service stop zetten zonder extra kosten of opzegtermijn. Omdat ze bij BOLDKING naast scheren ook graag bezig zijn met het milieubewust ontwikkelen van de mesjes, hebben ze een recycle-traject opgezet. Je kan na gebruik namelijk je oude mesjes terugsturen naar BOLDKING, de mesjes worden daar uit elkaar gehaald en tot nieuwe mesjes verwerkt. Naast je bijdrage aan een milieuvriendelijke wereld, is scheren via BOLDKING ook nog eens helemaal niet duur. Je ontvangt al een starterspakket voor €15! Hierna koop je al 4 nieuwe mesjes voor maar €10. Uiteraard raden we je aan om het overzicht aan de rechterkant goed in de gaten te houden, want met een BOLDKING kortingscode koop jij je nieuwe scheermesjes nog een stuk goedkoper.
Tip!

Start jouw scheerervaring bij BOLDKING al voor €15

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven: De BOLDKING startset. Dit is een handig pakketje met o.a. een set losse mesjes, aftershave crème en een boekje met handige scheertips. Verkrijgbaar voor maar €15.
Tip!
Bekijk de korting

Tip je vrienden en ontvang beide €2 korting bij BOLDKING

Log in op jouw BOLDKING profiel en deel jouw unieke code via Twitter, Facebook of e-mail met jouw vrienden. Zo krijg jij €2 korting op je volgende bestelling en je vrienden ontvang €2 korting op hun startpakket. Sharing is caring!
Bekijk de korting

Aftershave crème voor slechts €5 bij BOLDKING

Bij BOLDING shop je al een aftershave crème voor slechts €5. Ideaal voor na het scheren voor een fris en verzorgd gevoel.
Bekijk de korting

BOLDKING recycleprogramma: bespaar €1,35

Doe mee met het recycleprogramma van BOLDKING en bespaar €1,35. Je hoeft alleen maar de gebruikte mesjes terug te sturen via de gefrankeerde recycle-envelop.
Bekijk de korting

Gratis verzending bij BOLDKING

Speciaal voor mannen: bestel voor minimaal €7,50 bij BOLDKING en je bestelling wordt helemaal gratis verzonden. Bestel je voor minder dan €7,50 dan betaal je slechts €1,50 verzendkosten.
Bekijk de korting

Koop nu 4 losse mesjes voor maar €10 bij BOLDKING

De mesjes zijn van hoge kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van echt glad resultaat. Bestel nu 4 mesjes voor maar €10!
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
€2korting
Kortingscode BOLDKING voor €2 korting
MTIWMDMZNG
Alleen bij Actiecode.nl
€5korting
Een Startersset bestel je nu met €5 korting via deze BOLDKING kortingscode
popup2016
Alleen bij Actiecode.nl
Korting
Een mooie toilettas voor je scheerspullen: Nu €10
Geen kortingscode
Topdeal
Ontvang €5 korting op het starterpakket bij BOLDKING
Geen kortingscode
33%korting
BOLDKING kortingscode: 33% korting op een startersset
popup2016
€5korting
BOLKDKING kortingscode ter waarde van €5 korting
FRIS2016
BOLDKING updates:
6acties beschikbaar
21 personen bezoekers deze week