BOLDKING kortingscode

BOLDKING kortingscodes juli 2017

5 actie(s) beschikbaar 21.23 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur BOLDKING
De scheerfanaten achter BOLDKING vonden scheren een stuk prettiger en goedkoper kon. Daarom hebben ze een systeem bedacht waarin jij maandelijks de beste mesjes tegen een eerlijke prijs krijgt thuisgestuurd. Je bepaalt zelf hoeveel mesjes je koopt en kan altijd de service stop zetten zonder extra kosten of opzegtermijn. Omdat ze bij BOLDKING naast scheren ook graag bezig zijn met het milieubewust ontwikkelen van de mesjes, hebben ze een recycle-traject opgezet. Je kan na gebruik namelijk je oude mesjes terugsturen naar BOLDKING, de mesjes worden daar uit elkaar gehaald en tot nieuwe mesjes verwerkt. Naast je bijdrage aan een milieuvriendelijke wereld, is scheren via BOLDKING ook nog eens helemaal niet duur. Je ontvangt al een starterspakket voor €15! Hierna koop je al 4 nieuwe mesjes voor maar €10. Uiteraard raden we je aan om het overzicht aan de rechterkant goed in de gaten te houden, want met een BOLDKING kortingscode koop jij je nieuwe scheermesjes nog een stuk goedkoper.

Tip je vrienden en ontvang beide €2 korting bij BOLDKING

Log in op jouw BOLDKING profiel en deel jouw unieke code via Twitter, Facebook of e-mail met jouw vrienden. Zo krijg jij €2 korting op je volgende bestelling en je vrienden ontvang €2 korting op hun startpakket. Sharing is caring!
25 keer gebruikt
Bekijk de korting

Koop nu 4 losse mesjes voor maar €10 bij BOLDKING

De mesjes zijn van hoge kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van echt glad resultaat. Bestel nu 4 mesjes voor maar €10!
Bekijk de korting

Aftershave crème voor slechts €5 bij BOLDKING

Bij BOLDING shop je al een aftershave crème voor slechts €5. Ideaal voor na het scheren voor een fris en verzorgd gevoel.
Bekijk de korting

BOLDKING recycleprogramma: bespaar €1,35

Doe mee met het recycleprogramma van BOLDKING en bespaar €1,35. Je hoeft alleen maar de gebruikte mesjes terug te sturen via de gefrankeerde recycle-envelop.
Bekijk de korting

Gratis verzending bij BOLDKING

Speciaal voor mannen: bestel voor minimaal €7,50 bij BOLDKING en je bestelling wordt helemaal gratis verzonden. Bestel je voor minder dan €7,50 dan betaal je slechts €1,50 verzendkosten.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Kortingscode BOLDKING voor €2 korting

De scheermesjes van BOLDKING zijn zo ontworpen, dat scheren gemakkelijker en sneller gaat. Je krijgt met deze BOLDKING kortingscode €2 korting op je aankoop.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

BOLDKING kortingscode: 33% korting op een startersset

Gebruik deze BOLDKING kortingscode en betaal slechts €10 i.p.v. €15 voor een startersset.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Een Startersset bestel je nu met €5 korting via deze BOLDKING kortingscode

Je ontvangt nu €5 korting op een startersset door deze kortingscode van BOLDKING in te vullen voordat je afrekent. Zo betaal je slechts €10.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

BOLKDKING kortingscode ter waarde van €5 korting

Scheermesjes van BOLDKING worden met €5 korting nog betaalbaarder dankzij deze kortingscode.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Start jouw scheerervaring bij BOLDKING al voor €15

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven: De BOLDKING startset. Dit is een handig pakketje met o.a. een set losse mesjes, aftershave crème en een boekje met handige scheertips. Verkrijgbaar voor maar €15.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een mooie toilettas voor je scheerspullen: Nu €10

Bij BOLDKING houden ze van goed materiaal. Om dit allemaal netjes te kunnen bewaren hebben ze nu een fijne toilettas gemaakt. Deze koop je al voor €10!
Bekijk de korting
Als je interesse had in een BOLDKING kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

BOLDKING updates:
5actie(s) beschikbaar
10 personen bezoekers deze week