Bose aanbiedingen en acties

3 kortingen beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Bose

2 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.00 sterren. 15
Deel de code

Kortingscode speurder
Caspar Zumpolle
Redacteur

Bose, opgericht in 1964  is continu op zoek naar vernieuwing, onderzoek en verbetering op het gebied van unieke geluidsoplossingen en geluidssystemen, om het leven van mensen te verrijken. Wie kiest voor Bose, kiest voor kwaliteit, geavanceerde mateialen en daarmee hoogwaardige home cinema, muziek en luidsprekersystemen. Uiteraard tegen de meest scherpe prijzen, want soms heeft Bose aantrekkelijke promoties, aanbiedingen en kortingen voor je in petto. Deze artikelen bieden zij in een aparte categorie aan.  Wij van Actiecode.nl houden deze categorie eveneens scherp voor je in de gaten, want wij willen (net als Bose) dat goede kwaliteit betaalbaar is voor iedereen!

De stijlvolle Bose SoundDock® systems voor je iPhone of iPod

Makkelijk, handig, prachtig, kwaliteit. Dat zijn de vier steekwoorden voor de SoundDock® systems van Bose. Deze systemen leveren prachtig geluid en zien er nog eens elegant uit ook. Bekijk via onderstaande roze knop het aanbod SoundDock® sytems van Bose.
Bekijk de actie

Bose TV sound system vanaf €399

Bose geluidsystemen zorgen voor het ideale geluid tijdens het televisiekijken. Lijkt het je wat om bijvoorbeeld films op tv met hoge geluidskwaliteit te bekijken? Neem dan een kijkje op de Bose website. Je hebt vanaf €399 een Bose TV Sound System.
Bekijk de actie

Bose Sporthoofdtelefoons voor €149,95

Tijdens het sporten is het heel fijn om een lekker muziekje op te hebben. Met de hoofdtelefoons van Bose wordt het geluid zo gebalanceerd dat je work-out zeker zonder problemen zal verlopen. Je bestelt de Bose sporthoofdtelefoons al voor €149,95.
Bekijk de actie

Verlopen acties
Tip
Bose actie: Gratis in-ear headphones bij alle Wave® systems
Geen code nodig
Tip
Hificorner kortingscode voor 6% korting op Bose
BOSEISHIFI
Korting
Alle Bose muziekinstallaties met 6% korting bij HiFicorner
BOSEISHIFI
4%Korting
4% korting op Bose bij Hificorner
BOSEFORHIFI