Bose kortingscode

Bose kortingscodes januari 2017

4 acties beschikbaar 18 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Bose

Bose, opgericht in 1964  is continu op zoek naar vernieuwing, onderzoek en verbetering op het gebied van unieke geluidsoplossingen en geluidssystemen, om het leven van mensen te verrijken. Wie kiest voor Bose, kiest voor kwaliteit, geavanceerde mateialen en daarmee hoogwaardige home cinema, muziek en luidsprekersystemen. Uiteraard tegen de meest scherpe prijzen, want soms heeft Bose aantrekkelijke promoties, aanbiedingen en kortingen voor je in petto. Deze artikelen bieden zij in een aparte categorie aan.  Wij van Actiecode.nl houden deze categorie eveneens scherp voor je in de gaten, want wij willen (net als Bose) dat goede kwaliteit betaalbaar is voor iedereen!

Bestel nu bij Bose en je product wordt gratis verzonden

Het gebeurt veel te vaak: je hebt je winkelmandje helemaal vol zitten, om er vervolgens achter te komen dat je nog eens veel extra verzendkosten moet betalen. Maar als je deze link gebruikt hoef je voor Bose helemaal geen extra kosten te betalen!
Bekijk de korting

De stijlvolle Bose SoundDock® systems voor je iPhone of iPod

Makkelijk, handig, prachtig, kwaliteit. Dat zijn de vier steekwoorden voor de SoundDock® systems van Bose. Deze systemen leveren prachtig geluid en zien er nog eens elegant uit ook. Bekijk via onderstaande blauwe knop het aanbod SoundDock® sytems van Bose.
Bekijk de korting

Bose TV sound system vanaf €399

Bose geluidsystemen zorgen voor het ideale geluid tijdens het televisiekijken. Lijkt het je wat om bijvoorbeeld films op tv met hoge geluidskwaliteit te bekijken? Neem dan een kijkje op de Bose website. Je hebt vanaf €399 een Bose TV Sound System.
Bekijk de korting

Bose Sporthoofdtelefoons voor €149,95

Tijdens het sporten is het heel fijn om een lekker muziekje op te hebben. Met de hoofdtelefoons van Bose wordt het geluid zo gebalanceerd dat je work-out zeker zonder problemen zal verlopen. Je bestelt de Bose sporthoofdtelefoons al voor €149,95.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
4%Korting
4% korting op Bose bij Hificorner
BOSEFORHIFI
Tip
Hificorner kortingscode voor 6% korting op Bose
BOSEISHIFI
Korting
Alle Bose muziekinstallaties met 6% korting bij HiFicorner
BOSEISHIFI
Tip
Bose actie: Gratis in-ear headphones bij alle Wave® systems
Geen kortingscode