Budgetplaces promo-code

Budgetplaces promo-codes februari 2017

3 acties beschikbaar 12 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Budgetplaces

Zoek je naar goedkope hotels, hostels of appartementen? Dan ben je bij Budgetplaces aan het juiste adres. Vanaf een paar tientjes reis je bijvoorbeeld af naar Londen. Met de Budgetplaces promo-codes bespaar je op het hotel en kun je je geld aan andere activiteiten uitgeven. Met meer dan 6500 goedkope accommodaties geeft Budgetplaces een ruim overzicht van het aanbod. Via Budgetplaces kunt u in elk werelddeel een goedkoop hotel boeken, in Europa zijn echter de meeste hotels te vinden. Met de promo-codes van Budgetplaces kunt u zelfs een gratis nacht krijgen. Bekijk alle actuele acties en codes via Actiecode.nl!

Budgetplaces actie: Boek nu vanaf €22 een nachtje Parijs

Wil je binnenkort een weekendje Parijs boeken voor je lover en zoek je nog een leuke overnachting? Check dan de website van Budgetplaces.com. Daar vind je de leukste voor een zacht prijsje! Klik op de blauwe button om alle opties te bekijken.
Bekijk de korting

Ontvang 3% korting bij elke boeking op Budgetplaces.com

Voor elke boeking die je plaats op Budgetplaces.com ontvang je credits. Deze credits leveren je 3% korting op voor je volgende boeking van een hotel of andere accommodatie. De credits zijn een halfjaar geldig en op je account pagina kan je precies zien hoeveel credit je hebt opgebouwd.
Bekijk de korting

Goedkope accommodaties in Barcelona via Budgetplaces

Een weekendje genieten in Barcelona kan heel voordelig via Budgetplaces. Het hele jaar door vind je hier de beste deals voor hotels, appartementen of hostels. Kijk dus snel op Budgetplaces.com en verblijf goedkoop in Barcelona. Natuurlijk kan je ook kiezen voor andere steden in Europa.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Tip
Budgetsplaces promocode: 5% korting op jouw hotelboeking
ESCAPE15
Korting
Budgetplaces promo-code: 5% korting op je hotel
XMAS14
Deal
Budgetplaces topdeal: hotel in Berlijn vanaf €14
Geen kortingscode
Tip
Budgetplaces discount code voor 5% korting op hotels
MYCODE14
Korting
Boek je hotel met 5% korting met de Budgetplaces promo-code
PROMO14
Korting
Budgetplaces.com promo-code: 5% korting op je hotel
CARNIV15