Carnavalskostuums actiecodes december 2016

3 acties beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Carnavalskostuums

5 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.40 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Onze redacteur over Carnavalskostuums

Carnaval Kostuums is dé site voor bijzondere en opvallende sexykostuums van uitstekende kwaliteit. Zij hebben de grootste collectiekostuums van Nederland en Belgie en het hele jaar door veel artikelenop voorraad die je met korting kan bestellen met een Carnavalskostuums kortingscode. De naam doet vermoeden dat de webshop alleen tijdens Carnaval interessant is, maar voor elke feestgelegenheid is een kostuum te bestellen. Tijdens Haloween, voor een verjaardag, of met de kerstdagen is een kostuum natuurlijk ook altijd handig. Dames-, heren- of kinderkostuums, maar ook sexy kousen voor de verkleedpartijtjes in de slaapkamer zijn voorradig. Bestel je voor 16.00 uur, dan wordt het pakket nog dezelfde dag verstuurd.

Ontvang 30% korting op alles bij Carnavalskostuums.nl

Heb je binnenkort een verkleedfeestje of is carnaval weer in aantocht? Bij Carnavalskostuums.nl bestel je nu heel voordelig je favoriete outfit. Je ontvangt namelijk 30% korting op alles! Dat scheelt weer in euro's.
Bekijk de korting

Jouw carnavalskostuum wordt gratis verzonden

Het is een beetje ingewikkeld maar als je het goed uitkient kun je een gratis verzending pakken bij Carnavalskostuums.nl. Bestellingen onder de €13,- zijn gratis; De kleine dingen die door de brievenbus kunnen dus. Vervolgens betaal je €3,95 voor bestellingen tussen de €13,- en €75,-. Boven dit laatstgenoemde bedrag is de verzending weer gratis.
Bekijk de korting

Bestel bij Carnavalskostuums je verkleedoutfit voor onder de €25

Op zoek naar een leuke verkleedoutfit? Bij Carnavalskostuums kun je kiezen uit een ruim aanbod. Je hebt zelf kostuums voor onder de €25. Ideaal voor als je het kostuum maar een keer gaat dragen.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
15%Korting
Carnavalskostuums kortingscode voor 15% korting op alles
ALAAF
10%Korting
Kortingscode Carnavalskostuums voor 10% korting op alles
TTCAR2016
10%Korting
Carnavalskostuums kortingscode voor 10% korting
HALLOWEEN2015