Centraal Beheer Achmea kortingscode

Centraal Beheer Achmea kortingscodes augustus 2017

4 actie(s) beschikbaar 22 gemiddelde besparing

Centraal Beheer Achmea aanbieding

Maak gebruik van onze Centraal Beheer aanbiedingen. Op dit moment staan er 4 online en de gemiddelde besparing bij Centraal Beheer Achmea is €22,-. De verzekeraar biedt niet vaak een kortingscode aan, maar heeft wel regelmatig goede acties. Met name op het gebied van schadeverzekeringen. Bekijk de korting hier rechts en maak er slim gebruik van.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Centraal Beheer Achmea

Je kent Centraal Beheer Achmea ongetwijfeld van de hilarische 'Even Apeldoorn bellen' spotjes. Achmea en Centraal Beheer zijn een aantal jaren geleden samengegaan. Centraal Beheer Achmea is nu  één van de grootste verzekeraars van Nederland. Net als de kortingen op andere verzekeringen plaatsen we in deze sectie de beste acties en kortingen van Centraal Beheer Achmea. Wij van Actiecode houden alle Centraal Beheer Achmea kortingen en acties scherp in de gaten, zodat ze meteen in dit overzicht kunnen worden gezet.

Ontvang collectiviteits korting bij Centraal Beheer Achmea

Ben jij van plan om aan het einde van dit jaar een nieuwe verzekering af te sluiten? Bij Centraal Beheer Achmea is het mogelijk om in heel veel gevallen een collectiviteitskorting te ontvangen! Wil jij weten welke collectieven aangesloten zijn bij de Achmea? Check het dan snel op de website van Centraal Beheer Achmea of je gebruik kan maken van de collectiviteitskorting!
Bekijk de korting

Een doorlopende reisverzekering vanaf slechts €2,17 per maand

Bij Centraal Beheer Achmea sluit je al een doorlopende reisverzekering af vanaf slechts €2,17 per maand. Zo ben je voordelig verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bekijk de voorwaarden op de site van Centraal Beheer Achmea.
Bekijk de korting

Tot 2% variabele rente bij Centraal Beheer Achmea RentePlus

Ben jij van plan om binnenkort je spaargeld op een andere bank te zetten? Bij Centraal Beheer Achmea kun je ook een rekening open met 2.1% variabele rente, bij een looptijd van 24 maanden! Bij Centraal Beheer Achmea kun je alles heel gemakkelijk online regelen, en boetevrij opnemen bij een verandering in je leefsituatie. Bekijk alle mogelijkheden via onderstaande button!
Bekijk de korting

Centraal Beheer Achmea studentenkorting - verzekerd vanaf €3 per maand

Wil jij verzekerd zijn van het feit dat je spulletjes in je studentenkamer heel blijven? Centraal Beheer Achmea heeft een hele voordelig studentenverzekering voor jullie opgesteld, zodat jullie de overige euro's in de maand kunnen besteden aan een lekker biertje! Bekijk nu alle mogelijkheden met een studentenverzekering en wees al verzekerd voor maar €3,50 per maand!
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Download gratis de Centraal Beheer app

Met de gratis Centraal Beheer app heb je altijd je gegevens bij de hand, kun je direct schade melden en leg je eenvoudig contact met Apeldoorn.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

3 jaar de aanschafprijs terug bij total loss en diefstal

Bij Centraal Beheer Achmea ben je bij een WA+ of All Risk autoverzekering altijd goed verzekerd. Je krijgt namelijk tot maar liefst 3 jaar de aanschafprijs van jouw auto terug bij total loss of diefstal. Daarnaast krijg je gratis vervangend vervoer bij reparatie bij een aangesloten garage. Dat is niet verkeerd.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Voordelige reisverzekering via Centraal Beheer Achmea

Ga je tijdens de kerstvakantie op reis? Sluit dan voordelig een reisverzekering af bij Centraal Beheer Achmea. Je hebt al een reisverzekering vanaf €2,17 per maand.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Verzeker je inboedel al vanaf €3 bij Centraal Beheer Achmea

Speciaal voor studenten heeft Centraal Beheer Achmea een goedkope inboedelverzekering die je al vanaf €3 per maand kunt afsluiten. Indien gewenst kun je deze ook nog uitbreiden met een aansprakelijkheidsverzekering, all risk verzekering en een verzekering buitenshuis. Net wat je wilt!
Bekijk de korting