Centraal Beheer kortingscodes december 2016

4 acties beschikbaar 23 gemiddelde besparing

Centraal Beheer korting

Maak gebruik van onze Centraal Beheer aanbiedingen. Op dit moment staan er 4 online en de de gemiddelde besparing bij Centraal Beheer Achmea is €23,-. De verzekeraar biedt niet vaak een kortingscode aan, maar heeft wel regelmatig goede acties. Met name op het gebied van schadeverzekeringen. Bekijk de korting hier rechts en maak er slim gebruik van.

Aantal sterren voor Centraal Beheer Achmea

7 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 3.95 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Onze redacteur over Centraal Beheer Achmea

Je kent Centraal Beheer Achmea ongetwijfeld van de hilarische 'Even Apeldoorn bellen' spotjes. Achmea en Centraal Beheer zijn een aantal jaren geleden samengegaan. Centraal Beheer Achmea is nu  één van de grootste verzekeraars van Nederland. Net als de kortingen op andere verzekeringen plaatsen we in deze sectie de beste acties en kortingen van Centraal Beheer Achmea. Wij van Actiecode houden alle Centraal Beheer Achmea kortingen en acties scherp in de gaten, zodat ze meteen in dit overzicht kunnen worden gezet.

Tot 2% variabele rente bij Centraal Beheer Achmea RentePlus

Ben jij van plan om binnenkort je spaargeld op een andere bank te zetten? Bij Centraal Beheer Achmea kun je ook een rekening open met 2.1% variabele rente, bij een looptijd van 24 maanden! Bij Centraal Beheer Achmea kun je alles heel gemakkelijk online regelen, en boetevrij opnemen bij een verandering in je leefsituatie. Bekijk alle mogelijkheden via onderstaande button!
Bekijk de korting

Centraal Beheer Achmea studentenkorting - verzekerd vanaf €3 per maand

Wil jij verzekerd zijn van het feit dat je spulletjes in je studentenkamer heel blijven? Centraal Beheer Achmea heeft een hele voordelig studentenverzekering voor jullie opgesteld, zodat jullie de overige euro's in de maand kunnen besteden aan een lekker biertje! Bekijk nu alle mogelijkheden met een studentenverzekering en wees al verzekerd voor maar €3,50 per maand!
Bekijk de korting

Ontvang collectiviteits korting bij Centraal Beheer Achmea

Ben jij van plan om aan het einde van dit jaar een nieuwe verzekering af te sluiten? Bij Centraal Beheer Achmea is het mogelijk om in heel veel gevallen een collectiviteitskorting te ontvangen! Wil jij weten welke collectieven aangesloten zijn bij de Achmea? Check het dan snel op de website van Centraal Beheer Achmea of je gebruik kan maken van de collectiviteitskorting!
Bekijk de korting

Download gratis de Centraal Beheer app

Met de gratis Centraal Beheer app heb je altijd je gegevens bij de hand, kun je direct schade melden en leg je eenvoudig contact met Apeldoorn.
Onlangs toegevoegd
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Centraal Beheer kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
3 jaar de aanschafprijs terug bij total loss en diefstal
Geen kortingscode
Tip
Verzeker je inboedel al vanaf €3 bij Centraal Beheer Achmea
Geen kortingscode
Centraal Beheer Achmea updates: