CJP kortingscode

CJP kortingscodes februari 2017

3 acties beschikbaar 15 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur CJP

Heb jij een CJP pas of ben je van plan om er eentje cadeau te doen via CJP.nl? Dan is het natuurlijk altijd wel fijn om een beetje up-to-date te blijven van de laatste CJP kortingscodes en winacties om je pas optimaal te kunnen gebruiken. Op deze pagina hebben we speciaal voor jou een actueel overzicht van de nieuwste CJP aanbiedingen en kortingen. Kijk eens in de zoveel tijd even op de pagina of schrijf je gratis in voor de actie-updates, zo blijf je altijd als eerste op de hoogte.

CJP 2-jarig abonnement voor maar €30 (-15%)

Voor de cultuurfreaks is dit het beste abonnement kan hebben, maar ook voor de liefhebbers die maar een paar keer per jaar naar een voorstelling/museum gaan is dit een slimme investering want naast 50% korting op bijvoorbeeld het Rijksmuseum krijg je ook korting op fietsen, macbooks en sneakers!
Bekijk de korting

Bespaar op cultuur via een CJP pas: klik hier om te bestellen

Ben jij al bekend met de CJP pas? Bij vrijwel alle uitjes op het gebied van cultuur krijg je met deze pas korting. Je hebt al een jaarabonnement voor maar €17,50. Deze investering haal je er zeker weten uit!
Bekijk de korting

CJP merken: korting op je favoriete merk via de pas

Waar krijg je nou allemaal korting met een CJP pas? Bekijk hier het overzicht van alle instanties waar jij korting krijgt en selecteer jouw favorieten! Dan zie je ook meteen hoeveel korting je krijgt.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
10%Korting
Ontvang tot 10% korting op je Apple MacBook of iMac
Geen kortingscode
Tip
Een speciale studentenverzekering vanaf €2,75
Geen kortingscode
Tip
Ontvang een Zalando tegoedbon t.w.v. €15 bij een CJP pas
Geen kortingscode