De Friesland Zorgverzekeraar kortingscodes oktober 2016

3 acties beschikbaar 19 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor De Friesland Zorgverzekeraar

3 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.35 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Onze redacteur over De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland verzekeringen is winnaar van twee Gouden Schilden, waarvan een voor ziektekostenverzekeringen van het jaar! De Friesland is het moederconcern van o.a. Kiemer verzekeringen. Heb je een nieuwe zorgverzekering nodig, of wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar, dan is De Friesland Verzekeringen absoluut een interessante keuze. Besluit je een verzekering af te sluiten bij De Friesland, doe dit dan wel met korting! De Friesland biedt leden standaard toegang toe tot Zorg & Voordeel. Krijg bijvoorbeeld standaard 10% korting op bestellingen bij Zalando op schoenen en kleding, korting op brillen en contactlenzen bij Pearle, of wat dacht u van standaard 11% korting op de flexitax! Alle kortingen en acties van De Friesland verzekeringen plaatsen wij op Actiecode.nl. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten!

De Friesland Zorgverzekeraar: polis vanaf €91,75

Ben je niet tevreden over je huidige zorgverzekering of wil je in de toekomst overstappen? Bij De Friesland Zorgverzekeraar heb je al een polis vanaf €91,75. Dat klinkt goed, toch?
Bekijk de actie

Vergoedingen per product van De Friesland zorgverzekeraar

Wil je weten of een product vergoed wordt? Bij De Friesland Zorgverzekeraar weet je precies waar je aan toe bent. In de lijst kan je precies zien of het vergoedt wordt en hoeveel je krijgt.
Bekijk de actie

Ontvang als student 8% korting op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeringen

Ben je nog student en op zoek naar een goede zorgverzekering? Bij De Friesland Zorgverzekering sluit je heel eenvoudig een zorgverzekering af. Daarnaast ontvang je ook nog eens 8% korting op de Alles Verzorgd Polis of Vrije Keuze Polis. Zo heb je al een zorgverzekering vanaf €66,11 per maand. Daarnaast heb je de optie voor een gratis grote schoonmaak. Handig voor als je in een studentenhuis woont toch?
Bekijk de actie

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Korting
Groen & fit: 8% korting op jouw basis verzekering bij De Friesland
Geen code nodig
Tip
De Friesland Zorgverzekering 2016 al vanaf €69,75
Geen code nodig
Tip
De Friesland Zorgverzekeringen: vanaf €79,95 per maand
Geen code nodig
10%Korting
Collectief verzekeren? Ontvang 10% korting op jouw zorgpremie bij De Friesland
Geen code nodig