De Wilde voordeelcode

De Wilde voordeelcodes februari 2017

3 acties beschikbaar 12 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Actiecode.nl redacteur De Wilde

Struikrozen, snijrozen,stamrozen en klimrozen: je vindt ze allemaal online bij Rozenkwekerij De Wilde. De Wilde kan met recht een specialist worden genoemd op het gebied van de verkoop van buitenrozen. Rozenkwekerij De Wilde startte al in 1921 met het kweken van fruitbomen en rozen, en nu gaan zij ook de online markt veroveren. Maar naast rozen verkoopt De Wilde online ook andere planten, zoals heesters, klimpanten, lavendel en andere producten voor in de tuin, zoals mest en tuingereedschap. Regelmatig kan je met korting rozen bestellen bij De Wilde als je een voordeelcode invoert tijdens het bestelproces. Kijk daarom voor je bestelt eerst op Actiecode.nl, zodat je zeker weet dat je geen korting misloopt!

Aanbiedingen op de homepage van DeWilde.nl

Via de homepage van Rozenkwekerij De Wilde vind je altijd direct een aantal mooie aanbiedingen. Zo zijn de rozen bijvoorbeeld vaak leverbaar in pot, krijg je er 3 voor de prijs van 2 of ontvang je een mooie klimroos gratis bij je bestelling.
Bekijk de korting

Bekijk de gratis rozencatalogus met tips en adviezen op De Wilde

Op zoek naar een overzicht van alle soorten en kleuren rozen? Bekijk de rozencatalogus op De Wilde. In de rozencatalogus staan gratis tips en adviezen over het kiezen van de perfecte roos voor je tuin, waar je rozen het beste kan planten en welke verzorging ze nodig hebben.
Bekijk de korting

Alle soorten en maten rozen bij De Wilde: Al vanaf €3,50

De Wilde heeft een groot assortiment met allerlei soorten rozen. Losse rozen, windrozen, geurende rozen, rozen voor in boeketten en nog veel meer soorten rozen. Kijk snel op onderstaande aanbieding voor het complete assortiment tegen scherpe prijzen!
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
10%Korting
Dewilde.nl voordeelcode met 10% korting op alle producten
DWBON2
Tip
3 prachtige rozen bij De Wilde: €14,95
Geen kortingscode
Tip
De Wilde geeft 5 jaar groeigarantie
Geen kortingscode
Tip
Rozenstruik 'Bonica' voor slechts €9,95 bij De Wilde
Geen kortingscode