Delta Lloyd kortingscode

Delta Lloyd kortingscodes maart 2017

Delta Lloyd korting

Bij Delta Lloyd profiteer je van voordelige verzekeringen met een lage premie. Op Actiecode.nl houden wij je op de hoogte van alle speciale acties bij Delta Lloyd. Mocht je in 2017 willen overstappen op een nieuwe zorgverzekeraar, dan vind je hier de actuele premie van Delta Lloyd.
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur Delta Lloyd

Delta Lloyd verzorgt verschillende financiële diensten, zoals verzekeringen, vermogensbeheer en bankproducten. Profiteer van voordelige verzekeringen met een lage premie bij Delta Lloyd. Wij proberen je op Actiecode.nl op de hoogte te houden van speciale acties en aanbiedingen, zodat je een leuke korting bij Delta Lloyd kunt ontvangen. Alle acties, Delta Lloyd aanbiedingen en de actuele premie voor de zorgverzekering van 2017 presenteren wij in ons actie-overzicht hiernaast.

Delta Lloyd kortingscode: profiteer van 9% korting op de basisverzekering

Dit Delta Lloyd collectiviteitsnummer laat jou 9% besparen op jouw basisverzekering. Dat is fijn meegenomen!
Bekijk de code*******

Sluit een Delta Lloyd zorgverzekering af vanaf slechts €94,53

Bij Delta Lloyd sluit je nu een zorgverzekering af voor slechts €94,53 per maand. Dit bedrag is inclusief een eigen risico van €500.
Bekijk de korting

Delta Lloyd zorgverzekering: basispremie vanaf €111,20

Bij Delta Lloyd kan je gemakkelijk een zorgverzekering afsluiten. Je kunt een zorgverzekering afsluiten met een basispremie vanaf €111,20. Tip: je kunt deze premie verlagen door je eigen risico te verhogen.
Bekijk de korting

Delta Lloyd zorgpas: korting op zorgdiensten en -producten

Als je een zorgverzekering bij Delta Lloyd afsluit, krijg je een Delta Lloyd zorgpas. Hiermee krijg je korting op producten en diensten die jou helpen om gezond en fit te blijven. De kortingen komen rechtstreeks van de aanbieder en hebben geen invloed op de hoogte van de premie die je betaalt.
Bekijk de korting

Delta Lloyd actie: kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd

Heb jij kids die jonger zijn dan 18? Zij zijn gratis meeverzekerd, als je een zorgverzekering bij Delta Lloyd neemt. Wel zo handig! Kijk voor meer informatie op www.deltalloyd.nl.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Doe mee met het Postcode Zorgcollectief en profiteer van 30% korting bij Delta Lloyd

Goed verzekerd zijn bij Delta Lloyd én profiteren van leuke voordelen? Meld je dan aan voor het Postcode Zorgcollectief en ontvang tot 30% korting op de Delta Lloyd Zorgverzekering, Hoge vergoedingen voor o.a. fysiotherapie en korting op activiteiten om gezonder te leven. Tevens kun je met het Postcode Zorgcollectief altijd zelf je huisarts en ziekenhuis kiezen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Sluit online je Delta Lloyd zorgverzekering af en ontvang 4% korting

In 2017 kost een Delta Lloyd zorgverzekering maandelijks €115,83. Als je een nieuwe zorgverzekering online afsluit, ontvang je 4% korting en betaal je nog maar €111,20 korting per maand.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Korting op je bril of lenzen met Delta Lloyd

Draag je een bril of lenzen? Delta Lloyd heeft afspraken gemaakt met Eye Wish opticiens en Specsavers. Laat daar je zorgpas zien om korting te krijgen op een nieuwe bril of op lenzen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Delta Lloyd: ontspannen in de sauna met korting

Als je verzekerd bent bij Delta Lloyd, krijg je korting op diverse sauna's. Bekijk de Delta Lloyd website om te zien welke sauna's meedoen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een complete Delta Lloyd zorgverzekering al voor €86,53 p.m.

Bij Delta Lloyd heb je al een volledig zorgverzekering voor €86,53 per maand. Dit geldt bij een vrijwillig eigen risico van €885. Als je verzekerd bent mag je onder andere zelf je zorgverlener kiezen, altijd bellen voor vragen en gratis een second opinion aanvragen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Kies Delta Lloyd als je zorgverzekeraar en ontvang kortingen

Als je ervoor kiest om je zorg te laten verzekeren bij Delta Lloyd, dan heeft dat een aantal voordelen. Een van de voordelen is het feit dat je regelmatig diverse kortingen ontvangt. Alle kortingen zijn erop gericht op gezondheid en fitheid. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op een heerlijk saunabezoek of op een cursus "Starten met fitness".
Bekijk de korting
Delta Lloyd updates:
€ 20is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop