Blijdorp korting

Blijdorp korting april 2017

3 acties beschikbaar 14 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Actiecode.nl redacteur Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp Rotterdam is een van de grotere dierenparken van Nederland. Met 1,6 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp zelfs één van de meest populaire attracties in Nederland. Voor een kind is het een ervaring die waarschijnlijk het hele leven lang bijblijft om voor het eerst een tijger of een olifant te zien. Op Actiecode.nl plaatsen we de meest actuele aanbiedingen en andere kortingen die een dagje naar het dierenpark voordeliger maakt.

Neem de allerkleinsten gratis mee naar Diergaarde Blijdorp

Bij Diergaarde Blijdorp Rotterdam begrijpen ze dat je voor de allerkleinsten liever niet een fortuin betaald wanneer je een park bezoekt. Daarom mogen kinderen t/m 2 jaar geheel gratis naar binnen.
92 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Bestel jouw Diergaarde Blijdorp ticket online met €2 korting

Wist je dat wanneer je jouw ticket voor Diergaarde Blijdorp Rotterdam online koopt, je korting ontvangt? Online betaal je slechts €20 i.p.v. €22 voor volwassenen en voor kinderen €15,50 i.p.v. €17,50. Online bestellen dus.
25 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Ontvang tot €3 groepskorting

Wil je met een kinderfeestje, schooluitje of ander groepsevenement naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, dan ontvang je tot €3 korting per persoon. Let op: je dient dan wel samen met negentien andere vrienden het park te bezoeken.
38 keer gebruikt
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Blijdorp korting, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Blijdorp kortingscode: Koop een abonnement met voordeel

Ga jij het liefst iedere week naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Koop dan nu extra voordelig een abonnement bij verzilvering van deze code tijdens het bestelproces.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke Diergaarde Blijdorp kortingscode

Om er zeker van te zijn dat je gegarandeerd met korting jouw entree tickets voordelig te bestellen, is het aan te raden je in te schrijven voor de Blijdorp nieuwsbrief. Zo loop je nooit één korting mis!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Doe een bijzondere fotografieworkshop in Diergaarde Blijdorp voor slechts €50

Heb jij altijd al willen weten hoe jij de mooiste foto's in de dierentuin maakt? Meld je dan aan voor de fotografieworkshop van Rob Doolaard in Diergaarde Blijdorp. De kosten hiervoor zijn €50 exc. entree. Kijk voor alle voorwaarden en data op de website.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Diergaarde Blijdorp korting: €2 voordeel op je ticket

Goed nieuws! Wanneer je je entree ticket online bestelt, ontvang je nu €2,- Blijdorp korting. Hiervoor is geen Blijdorp kortingscode voor nodig want je korting wordt automatisch berekend.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bekijk de dieren met de Diergaarde Blijdorp webcam

Lekker in je bureaustoel met een kopje koffie naar de Olifantenfamilie kijken? Of wil je de ontwikkelingen van het jonge neushoorntje Zwatra volgen? Bij Diergaarde Blijdorp kun je via de webcam zien wat de dieren aan het doen zijn.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Diergaarde Blijdorp: luncharrangement & entree voor slechts €24,50

Wil je er een speciaal uitje van maken? Bestel dan een Dierengaarde Blijdorp lunchpakket-arrangement. Wanneer je een pakket voor minimaal 20 personen besteld, betaal je slechts €24,50 voor de entree en het lunchpakket samen. Veel plezier!
Bekijk de korting