Blijdorp kortingen

Blijdorp korting september 2017

7 actie(s) beschikbaar 13 gemiddelde besparing

Blijdorp aanbieding

Korting op een dagje dierentuin is altijd fijn meegenomen. Op dit moment hebben we 7 acties beschikbaar voor Diergaarde Blijdorp Rotterdam. Deze besparen jou zo'n 13 euro, ook als er geen Blijdorp kortingscode online staat. Koop je ticket online en pak direct €2 Blijdorp korting. Lekker voordelig en nog gemakkelijk ook.
Deel een code

Kortingscode speurder
Femke
Actiecode.nl redacteur Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp Rotterdam is een van de grotere dierenparken van Nederland. Met 1,6 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp zelfs één van de meest populaire attracties in Nederland. Voor een kind is het een ervaring die waarschijnlijk het hele leven lang bijblijft om voor het eerst een tijger of een olifant te zien. Op Actiecode.nl plaatsen we de meest actuele aanbiedingen en andere kortingen die een dagje naar het dierenpark voordeliger maakt.

Via Blijdorp 50% korting op o.a. Artis, Apenheul en Safaripark Beekse Bergen

Kun je geen genoeg krijgen van de leukste dieren zoals olifanten, tijgers en apen? Neem dan een Blijdorp abonnement en je krijgt tevens 50% korting op tickets voor heel veel andere dierenparken zoals Artis, de Apenheul en Burger's Zoo!
97 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Neem de allerkleinsten gratis mee naar Diergaarde Blijdorp

Bij Diergaarde Blijdorp Rotterdam begrijpen ze dat je voor de allerkleinsten liever niet een fortuin betaalt wanneer je een park bezoekt. Daarom mogen kinderen t/m 2 jaar geheel gratis naar binnen.
31 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Bestel jouw Diergaarde Blijdorp ticket online met €2 korting

Wist je dat wanneer je jouw ticket voor Diergaarde Blijdorp Rotterdam online koopt, je korting ontvangt? Online betaal je slechts €20 i.p.v. €22 voor volwassenen en voor kinderen €15,50 i.p.v. €17,50. Online bestellen dus.
Bekijk de korting

Ontvang €3 korting op Blijdorp met Air Miles

Wanneer je jouw kaartje voor Diergaarde Blijdorp via de Albert Heijn koopt, kun je Air Miles korting ontvangen. Lever 300 Air Miles in en je krijgt €3 Blijdorp korting!
32 keer gebruikt
Bekijk de korting

Ontvang tot €3 groepskorting

Wil je met een kinderfeestje, schooluitje of ander groepsevenement naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, dan ontvang je tot €3 korting per persoon. Let op: je dient dan wel samen met negentien andere vrienden het park te bezoeken.
Bekijk de korting

Krijg €3,50 Blijdorp korting met je rangerpas

Leden van Wereld Natuur Fonds jeugdclubs krijgen €3,50 korting op hun entreekaartje voor Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Vergeet niet je Rangerpaspoort of clubpas mee te nemen!
Bekijk de korting

Met een Blijdorp abonnement pak je 25% korting op een ticket voor Toverland

Met een abonnement op Diergaarde Blijdorp profiteer je van vele handige extra's. Je kunt niet alleen dit dierenpark onbeperkt bezoeken, je krijgt tevens ook 25% korting op attractiepark Toverland in Sevenum. Enkele data zijn uitgesloten van de korting.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Blijdorp kortingscode: Koop een abonnement met voordeel

Ga jij het liefst iedere week naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Koop dan nu extra voordelig een abonnement bij verzilvering van deze code tijdens het bestelproces.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Krijg via Hema Tickets €2 korting op Diergaarde Blijdorp

Wist je dat jij via Hema Tickets €2 minder betaalt voor een kaartje voor dit leuke dierenpark? Je betaalt slechts €21 voor een regulier ticket!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke Diergaarde Blijdorp kortingscode

Om er zeker van te zijn dat je gegarandeerd met korting jouw entree tickets voordelig te bestellen, is het aan te raden je in te schrijven voor de Blijdorp nieuwsbrief. Zo loop je nooit één korting mis!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Doe een bijzondere fotografieworkshop in Diergaarde Blijdorp voor slechts €50

Heb jij altijd al willen weten hoe jij de mooiste foto's in de dierentuin maakt? Meld je dan aan voor de fotografieworkshop van Rob Doolaard in Diergaarde Blijdorp. De kosten hiervoor zijn €50 exc. entree. Kijk voor alle voorwaarden en data op de website.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Met 15% korting naar Burger's Zoo Arhnhem

Apen, leeuwen en de de leukste dieren uit de oceaan zie je ook voordelig in Burger's Zoo te Arnhem. Klik op de blauwe button om 15% korting te ontvangen op jouw ticket voor deze dierentuin!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak €2 korting op DierenPark Amersfoort

Ook in DierenPark Amersfoort is het een dolle beestenboel. Via HEMA Tickets pak je €2 korting op de entreeprijs. Je hebt al een ticket vanaf €16!
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Blijdorp korting, vind je deze vast ook leuk: