Digitenne Kortingscode

Digitenne Kortingscodes februari 2017

4 acties beschikbaar 22 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur Digitenne

Digitenne is hét alternatief voor de kabel. Digitale televisie van hogere kwaliteit, voor bijna 50% van de prijs van de kabel. Actiecode.nl maakt het nóg goedkoper! Naast een beter kwaliteit en meer voordeel, is Digitenne nu ook een stuk handiger. Je kijkt overal met de insteekkaart zonder ontvanger digitale tv. Ontzettend handig om bijvoorbeeld Eredivisie Live met een groep vrienden bij iemand thuis te kijken, die wel de mooie tv heeft, maar niet het abonnement! Houd Actiecode.nl in de gaten voor de actuele aanbiedingen van KPN Digitenne.

Toegang tot extra zenders bij Digitenne.nl

Je hebt sowieso al toegang tot de 26 meest populaire zenders van Nederland als je een Digitenne abonnement afsluit, maar als je een echte voetbalfanaat bent kun je bij Digitenne je zenderpakket uitbreiden met Fox Sports Eredivisie.
Bekijk de korting

Digitenne met internet van KPN 3 maanden voor €36,50 p.m.

Digitenne in combinatie met internet van KPN is nu de eerste 3 maanden voor €36,50 per maand te krijgen. Daarna betaal je €45 p.m. Je krijgt hiervoor de 26 populairste tv-zenders van Nederland, 23 radiozenders, Digitenne-ontvanger en draadloos modem voor 50 MB internet.
Bekijk de korting

Voor slechts €4 p/m een extra basis ontvanger bij Digitenne

Wil je meerdere televisies aansluiten bij Digitenne? Dat kan! Voor slechts €4 per maand kun je een extra basis ontvanger toevoegen aan je abonnement. In totaal kunnen maximaal 3 basis ontvangers worden toegevoegd.
Bekijk de korting

Draadloos digitaal TV kijken voor €14 p/m met Digitenne

Sluit een abonnement af bij Digitenne en kijk voor slechts €14 per maand draadloos digitale TV. Je ontvangt dan ook gratis een tv-ontvanger.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Verloopt vandaag

Ontvang eenmalig gratis een tv-ontvanger bij Digitenne

Wanneer je een abonnement afsluit bij Digitenne ontvang je eenmalig een gratis basisontvanger. Via de basisontvanger ontvang je het signaal om tv te kijken. Sluit al een abonnement af van €12,50 per maand.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Betaal geen verzendkosten of activatiekosten bij Digitenne

Wist je dat je bij Digitenne geen geld kwijt bent aan verzendkosten of activatiekosten? Deze diensten worden geheel gratis verzorgd bij een Digitenne pakket met internet. Zo kan je heel voordelig een abonnement afsluiten. Veel kijkplezier.
Bekijk de korting