Disclaimer

Op deze website zult u het grootste aanbod aan kortingscodes, vouchers en promotiecodes vinden. Naast deze kortingscodes vindt u ook een grootschalig aanbod aan aanbiedingen, gratis producten of diensten en tenslotte de speciale dag aanbiedingen. Voor u als bezoeker dé kans om zonder enige vorm van registratie met diverse kortingen uw online bestelling te plaatsen.

Actiecode.nl is een initiatief van Imbull BV, Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg voorzien van kortingscodes, aanbiedingen en andere actie gerelateerde informatie. Hoewel wij te allen tijde proberen het aanbod compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor een korting of actie niet of niet meer werkt, bestaat of op enige andere wijze niet het gewenste resultaat met zich mee brengt.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website Actiecode.nl of haar nevendiensten zoals nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van Actiecode.nl.

De website
Informatie op deze website en elk andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan Actiecode.nl en daarmee Imbull B.V. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van de kortingscodes dan wel andere aanbiedingen is enkel toegestaan voor een persoonlijke aankoop via het internet gebruik makende van de bijbehorende link op Actiecode.nl.

Het is niet toegestaan om de website Actiecode.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Kortingcodes, actie aanbiedingen en andere actie gerelateerde zaken
Wij kunnen niet garanderen dat aanbiedingen dan wel kortingen vermeld op deze website werken. Het is te allen tijde aan de koper zelf om te controleren of een aanbieding of kortingscode de gewenste korting geeft en of deze wel gebruikt mag worden. Actiecode.nl, Imbull BV en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht u een actie tegenkomen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk van de site af halen.

Aankoop producten of diensten
Actiecode.nl verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Actiecode.nl verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoopafdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Advies
Actiecode.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten
Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u te allen tijde uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken en een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover bericht worden.

Wetgeving en toepassing op de website Actiecode.nl
Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie die zij verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Imbull BV behoud het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2009 tot heden - Actiecode.nl - Imbull BV