Kortingscode Drouwenerzand

Bespaar met een Drouwenerzand korting in november 2018

Het goedkoopste pretpark!

Dit is het meest voordelige pretpark van Nederland! Je betaalt zonder Drouwenerzand kortingscode namelijk slechts €13,50 voor een dag vol de stoerste attracties, leukste klimrekken en beste achtbanen. En dat is nog niet het enige... bij deze prijs zit ook eten en drinken inbegrepen. Je kunt de hele dag door genieten van vers fruit, broodjes, frietjes, koffie, limonade én softijsjes! Ideaal als betaalbaar uitje voor het hele gezin.

Wil je nog meer besparen? Koop je tickets online en pak maar liefst €1,25 Drouwenerzand korting. Dan betaal je slechts €12,25 voor je ticket én hoef je niet meer in de rij te staan bij de ingang.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Drouwenerzand door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Ontvang nu €1,25 Drouwenerzand korting

Plan van te voren wanneer je naar dit pretpark gaat en bestel je tickets eenvoudig online. Je betaalt tevens €1,25 minder t.o.v. de kassaprijs!
Toegevoegd door een bezoeker gebruikt
Bekijk de code *******

Gratis entree voor kinderen t/m 2 jaar bij Drouwenerzand

Om een dagje uit naar attractiepark Drouwenerzand ook voor jonge gezinnen betaalbaar te houden, mogen kinderen tot en met 2 jaar gratis het park in.
Bekijk de korting
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

ANWB-leden ontvangen €1,25 Drouwenerzand korting

Als lid van de ANWB krijg je korting op vele actieve, culturele en spannende uitjes. Zo ook bij dit attractiepark. Boek via de site van de ANWB en betaal maar €12,25 voor een regulier ticket.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Drouwenerzand Dagtickets: online slechts €12,25

Drouwenerzand is altijd al heel goedkoop. Zeker als je kijkt naar wat je allemaal krijgt voor deze prijs! Als je online je tickets boekt, ontvang je ook nog eens extra korting. Je betaalt online namelijk maar €12,25 per persoon, waar je aan de kassa €13,50 betaalt. Deze prijs is inclusief eten en drinken! Kan je het geloven!?
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ruim €6 korting met het bliksemtarief

Voor wie niet zo'n vroege vogel is én graag wat euro's bespaart, is het bliksemtarief een goede optie. Je mag dan vanaf 15:00 uur het park in en je betaalt slechts €7,25 per persoon. Het bliksemtarief is niet van toepassing op 6,13,20,24 en 27 oktober i.v.m. de Halloweendagen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Groepen bij Drouwenerzand: maar €11 p.p. voor all in ticket

Kom met een groep naar Drouwenerzand en geniet van nog meer voordeel! Dit park is sowieso al het voordeligste pretpark van Europa, maar als groep ontvang je nog eens €2 extra korting per persoon. Je betaalt dan €11 per persoon, inclusief alle attracties, eten én drinken! Gewoonlijk betaal je hier toch wel €13 voor. Goedkoop genieten!
Bekijk de korting

€2 korting bij Drouwenerzand

Door met een grote groep naar Drouwenerzand te gaan, krijg je nóg meer korting op je ticket. Als je minimaal 20 tickets via de webshop besteld betaal je maar €11 per entreebewijs. Die €2 Drouwenerzand korting is dan toch mooi meegenomen.

Kinderfeestje voor €7,80 p.p.

Wilt een jarige job zijn of haar verjaardag in Drouwenerzand vieren? Dan kun je per kind €5 korting pakken + de jarige mag natuurlijk helemaal gratis naar binnen. Vier het feestje tot een maand voor of na de verjaardag en vergeet niet het identiteitsbewijs mee te nemen. Geldig bij een groep van minimaal 5 kinderen.

Compleet familieweekend €27,75

Als je op zoek bent naar een voordelig uitje voor de hele familie, ben je bij het goede adres beland. Bij Drouwenerzand overnacht je namelijk al vanaf €27,75 in het vakantiepark inclusief toegang tot het attractiepark. Daarnaast is er ook nog een prachtige zwemvijver en wandelroute op ca. 4 km afstand. Kortom, er is voor iedereen wel iets te doen.

Meer bespaartips

Bliksemtarief
Als je snel een bliksembezoek aan Drouwenerzand wilt brengen, kan dat extra voordelig. Na 15:00 uur betaal je €7,25 en kun je meteen een lekker avondmaaltje meepikken.
Opa en oma mogen gratis mee
Bij één betalend kleinkind mag opa of oma helemaal gratis mee het park in. Ideaal als er een familieuitje gepland staat.
Drouwenerzand korting ANWB
Leden van de ANWB hebben geluk! Als zij via de webshop van anwb hun kaartje kopen, krijgen zij namelijk €1,25 Drouwenerzand korting.
Naar Drouwenerzand