FBTO kortingscode

FBTO kortingscodes juli 2017

5 actie(s) beschikbaar 14.02 gemiddelde besparing

FBTO aanbieding

Bij FBTO kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Natuurlijk doe je dit het liefst met zoveel mogelijk korting. Bij Actiecode vind je deze korting. Zo staan er op dit moment 5 acties op de FBTO pagina, waarmee je gemiddeld €14.02 bespaart.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur FBTO

Voor al je verzekeringen op maat tegen een zeer aantrekkelijke premie, ga je naar FBTO.nl. Bij FBTO.nl stel je uit verschillende onderdelen de voor jou beste verzekering samen. Dé verzekering die bij je past! Je kunt op de site zelf je premie berekenen en premies vergelijken, zodat je een goede vergelijking kunt maken voor je akkoord gaat. Let ook op restitutie en natura regelingen. Voor reguliere aanbiedingen en FBTO kortingscodes doe je er goed aan even te surfen via Actiecode.nl. Hier vind je FBTO korting door gebruik te maken van FBTO collectiviteitskortingen, vriendenkorting en/of individuele FBTO acties. Met dergelijke acties kun je extra korting ontvangen bij het online afsluiten van bijvoorbeeld een autoverzekering, of je krijgt er een leuk presentje bij.

Sluit een doorlopende reisverzekering af vanaf slechts €2,19

Ga je vaak op reis? Dan is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Bij FBTO sluit je al een doorlopende reisverzekering af vanaf slechts €2,19.
Bekijk de korting

Bij FBTO krijg je jouw tandartskosten voor 100% vergoed

Heb je een lastig gebit? Bij FBTO krijg je 100% vergoeding van je tandartskosten.
Bekijk de korting

FBTO zorgverzekering: basispremie vanaf €103,50

Bij FBTO sluit je gemakkelijk een zorgverzekering af met een basispremie vanaf €103,50 met €385 eigen risico. Ga naar FBTO voor meer informatie over de zorgverzekering.
Bekijk de korting

Alleen bij FBTO: aanvullende modules elke maand aanzetten

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk, want je betaalt niet graag voor dingen die je niet gebruikt. Daarom heeft FBTO een perfecte oplossing gevonden: met de FBTO zorgverzekering kies je zelf waarvoor je wel of niet aanvullend verzekerd bent en kun je elke maand een extra module aanzetten zodat je hem de maand erna direct kan gebruiken. Da´s wel zo flexibel!
Bekijk de korting

Bespaar op je FBTO verzekering: zet uit wat jij niet nodig hebt

Bij FBTO staat niet vast wat jij wel en niet hebt verzekerd. Ze gaan er daar van uit dat je zelf het beste weet waar jij voor verzekerd moet zijn. Je kan het hele jaar veranderen waar je voor verzekerd bent. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt en dat scheelt ook in de premie.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Ontvang tot 10% collectiviteitkorting op de FBTO zorgverzekering

Als lid van een van de FBTO partners kun je in aanmerking komen voor collectiviteitskorting. Die korting kan oplopen tot wel 10%. Dus ben je lid van vereniging eigen huis, Wij Voordeelclub, GezondNU, Unie KBO, Zorgpartners Friesland of Antea Group, pak dan die korting!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Betaal nu maar €2,19 per maand voor je reisverzekering bij FBTO

Ga je wat vaker op vakantie? Wellicht is dan een doorlopende reisverzekering iets voor jou. Bij FBTO betaal nu je nu per maand €2,19! Je reisgenoten zijn gelijk meeverzekerd en mocht het pakket niet bij je passen, dan is het mogelijk deze het gehele jaar door aan te passen. Bekijk nu de webpagina van FBTO voor verdere informatie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang nu 15% korting op je inboedelverzekering van FBTO

Met de inboedelverzekering van FBTO verzeker je de spullen in je huis tegen brand-, diefstal- of waterschade. Je ontvangt nu 15% korting als je je huis goed beveiligt. Je leest op de website van FBTO hoe je dit het beste kunt doen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Sluit nu een rechtsbijstandverzekering af vanaf €2,08 bij FBTO

Ook je rechtsbijstandverzekering sluit je heel erg voordelig af bij FBTO. Je maandpremie begint namelijk nu al vanaf €2,51! Bekijk de webpagina van FBTO voor alle voorwaarden en mogelijke pakketten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu bij FBTO: voordelig overlijdensrisicoverzekeringen

Niemand denkt graag na over wat er gebeurt na zijn/haar overlijden: maar toch is het voor je dierbaren goed om hiervoor de juiste regelingen te treffen. Met een FBTO overlijdensrisicoverzekering weet je zeker dat het goed zit. Je kunt deze nu voordelig online afsluiten. Kijk nu bij FBTO voor alle details.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Met de gratis declaratieapp van FBTO wordt declareren eenvoudig

Declareren moet niet te veel gedoe zijn. Daarom heeft FBTO een goede oplossing bedacht: de declaratieapp. Hiermee declareer je snel en ontvang je het geld binnen no-time op je rekening.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een FBTO kortingscode, vind je deze vast ook leuk: