FBTO actiecodes oktober 2016

8 acties beschikbaar 21 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor FBTO

4 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.90 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Youri
Onze redacteur over FBTO

Voor al je verzekeringen op maat tegen een zeer aantrekkelijke premie, ga je naar FBTO.nl. Bij FBTO.nl stel je uit verschillende onderdelen de voor jou beste verzekering samen. Dé verzekering die bij je past! Je kunt op de site zelf je premie berekenen en premies vergelijken, zodat je een goede vergelijking kunt maken voor je akkoord gaat. Let ook op restitutie en natura regelingen. Voor reguliere aanbiedingen en FBTO kortingscodes doe je er goed aan even te surfen via Actiecode.nl. Hier vind je FBTO korting door gebruik te maken van FBTO collectiviteitskortingen, vriendenkorting en/of individuele FBTO acties. Met dergelijke acties kun je extra korting ontvangen bij het online afsluiten van bijvoorbeeld een autoverzekering, of je krijgt er een leuk presentje bij.

Ontvang nu 15% korting op je inboedelverzekering van FBTO

Met de inboedelverzekering van FBTO verzeker je de spullen in je huis tegen brand-, diefstal- of waterschade. Je ontvangt nu 15% korting als je je huis goed beveiligt. Je leest op de website van FBTO hoe je dit het beste kunt doen.
Bekijk de actie

Nu bij FBTO: voordelig overlijdensrisicoverzekeringen

Niemand denkt graag na over wat er gebeurt na zijn/haar overlijden: maar toch is het voor je dierbaren goed om hiervoor de juiste regelingen te treffen. Met een FBTO overlijdensrisicoverzekering weet je zeker dat het goed zit. Je kunt deze nu voordelig online afsluiten. Kijk nu bij FBTO voor alle details.
Bekijk de actie

Betaal nu maar €2,19 per maand voor je reisverzekering bij FBTO

Ga je wat vaker op vakantie? Wellicht is dan een doorlopende reisverzekering iets voor jou. Bij FBTO betaal nu je nu per maand €2,19! Je reisgenoten zijn gelijk meeverzekerd en mocht het pakket niet bij je passen, dan is het mogelijk deze het gehele jaar door aan te passen. Bekijk nu de webpagina van FBTO voor verdere informatie.
Bekijk de actie

Sluit bij FBTO een zorgverzekering af vanaf €73,42 per maand

Een zorgverzekering afsluiten is al mogelijk vanaf €73,42 per maand. Bekijk je mogelijkheden op de webpagina van FBTO en sluit de best mogelijk zorgverzekering voor jou nu af.
Bekijk de actie

Sluit nu een rechtsbijstandverzekering af vanaf €2,51 bij FBTO

Ook je rechtsbijstandverzekering sluit je heel erg voordelig af bij FBTO. Je maandpremie begint namelijk nu al vanaf €2,51! Bekijk de webpagina van FBTO voor alle voorwaarden en mogelijke pakketten.
Bekijk de actie

Met de gratis declaratieapp van FBTO wordt declareren eenvoudig

Declareren moet niet te veel gedoe zijn. Daarom heeft FBTO een goede oplossing bedacht: de declaratieapp. Hiermee declareer je snel en ontvang je het geld binnen no-time op je rekening.
Bekijk de actie

Alleen bij FBTO: aanvullende modules elke maand aanzetten

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk, want je betaalt niet graag voor dingen die je niet gebruikt. Daarom heeft FBTO een perfecte oplossing gevonden: met de FBTO zorgverzekering kies je zelf waarvoor je wel of niet aanvullend verzekerd bent en kun je elke maand een extra module aanzetten zodat je hem de maand erna direct kan gebruiken. Da´s wel zo flexibel!
Bekijk de actie

Bespaar op je FBTO verzekering: zet uit wat jij niet nodig hebt

Bij FBTO staat niet vast wat jij wel en niet hebt verzekerd. Ze gaan er daar van uit dat je zelf het beste weet waar jij voor verzekerd moet zijn. Je kan het hele jaar veranderen waar je voor verzekerd bent. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt en dat scheelt ook in de premie.
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor FBTO, vind je deze vast ook leuk!

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
Basis premie FBTO voor €92 per maand
Geen code nodig
10%Korting
10% korting op Autobanden bij FBTO Verzekering
Geen code nodig
15%Korting
15% korting op je inboedelverzekering bij FBTO
Geen code nodig
Tip
Gratis APK bij FBTO Autoverzekering
Geen code nodig
Tip
FBTO basispremie €94,25 bij eigen risico €385
Geen code nodig
Tip
FBTO zorgverzekering - basispremie van €94,25
Geen code nodig