Fiber aanbieding

Fiber aanbiedingen juli 2017

6 actie(s) beschikbaar 19.77 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Femke
Actiecode.nl redacteur Fiber

Fiber is een bedrijf dat graag vooruit kijkt. Ze spelen in op technologische ontwikkelingen en glasvezel is daar een van. Glasvezel verbindt mensen over de hele wereld. Fiber biedt door middel van glasvezel een supersnelle internetverbinding, een scherp televisiebeeld en een goedkope telefoonrekening.

Fiber zorgt voor gratis speedupgrades van jouw internet

Is het netwerk bij jou in de buurt verbeterd? Dan zal Fiber jouw internet voorzien van een speedupgrade. Geheel kosteloos!
Bekijk de korting

Geen aansluitkosten bij Fiber

Bij Fiber betaal je lekker geen aansluitkosten en daarnaast krijg je ook nog eens gratis apparatuur. Dat scheelt weer.
Bekijk de korting

Tot 30% goedkoper bellen met FIber

Stap je over op Fiber? Dan kan jouw korting oplopen tot wel 30% vergeleken met je oude provider. Lees er via de onderstaande link meer over.
Bekijk de korting

Gratis Wifi-router, bekabeling en glasvezelmodum bij Fiber

Wanneer je kiest voor een internet pakket van Fiber, ontvang je alle apparatuur, zoals een Wifi-router, bekabeling en een glasvezelmodum (indien van toepassing) helemaal gratis.
Bekijk de korting

Razendsnel glasvezel internet voor maar €39,95 bij Fiber

Altijd al glasvezel internet willen hebben om razendsnel te internetten? Fiber heeft een scherpe prijs met een gratis Mb/s verdubbelaar al vanaf €39,95!
Bekijk de korting

Bij Fiber bel je al vanaf €9,95 per maand

Bel je alleen met een vaste telefoon? Dan kan je al onbeperkt bellen voor slechts €9,95 per maand. Bel je met zowel een vaste telefoon als mobiel? Dan bel je al onbeperkt vanaf €14,95. Zo hoeft bellen helemaal niet duur te zijn.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Gebruik de Fiber kortingscode en ontvang €30 korting

Fiber komt nieuwe klanten graag tegemoet. Je krijgt namelijk de eerste maand €30 korting. Wat moet je daarvoor doen? Gebruik onderstaande kortingscode. Toch fijn om de eerste maand een meevaller te hebben?
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Fiber kortingscode: Digitaal Plus pakket 3 mnd gratis + €7,50 korting

Via deze Fiber kortingscode ontvang je het Digitaal Plus pakket niet alleen de eerste drie maanden gratis, maar krijg je ook daarna €7,50 korting op je pakketkosten, gedurende 12 maanden. Selecteer het Digitaal Plus pakket op de website van Fiber en vul tijdens het bestellen de kortingscode in. Je ziet dan dat je niet alleen de eerste drie maanden gratis krijgt, maar ook €7,50 korting per maand.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Fiber kortingscode: 1 jr €7,95 korting + gratis FOX Sports Eredivisie

Fiber heeft nu een top aanbieding voor alle sportliefhebbers! Met deze kortingscode ontvang je namelijk 12 maanden €7,95 korting op alle pakketten én gratis FOX Sports Eredivisie (t.w.v. €17,50) voor één jaar. Dat is altijd mooi meegenomen niet waar?
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Tip!

Ontvang de eerste 3 maanden €10 korting op een Fiber All-in-One pakket

Bij Fiber bestel je nu een All-in-One pakket voor slechts €29,95 per maand. Na 3 maanden wordt dit €39,95. Ook ontvang je hierbij FOX Sports 1 Eredivisie helemaal gratis.
Tip!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang gratis FOX Sports 1 Eredivisie bij jouw Fiber all-in-one pakket

Bij afsluiting van alle all-in-one pakketten van Fiber krijg je nu tijdelijk FOX Sports 1 Eredivisie helemaal gratis. Dat is nog eens een goede deal!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Alles-in-1 voor 44,95 met 2 vliegticket cadeau bij Fiber

Fiber neemt je mee op reis als je een extra voordelig all-in-one glasvezelpakket afsluit. Supersnel internet, haarscherpe televisie en tot 30% goedkoper bellen. Maak snel gebruik van de aanbieding en krijg er twee vliegtickets voor meer dan 100 bestemmingen in Europa bij.
Bekijk de korting