Fiets aanbiedingen

Fiets aanbiedingen september 2017

3 actie(s) beschikbaar 13.76 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Fiets

De echte fietsfanaat gunt zichzelf het beste tijdschrift op het gebied van sportief fietsen: Fiets. Dit maandblad houd je iedere keer op de hoogte van alles wat bij deze sportieve hobby komt kijken, zoals materiaal, techniek en nieuws op het gebied van evenementen. Abonneer je voordelig op het race magazine Fiets door een abonnement met korting of cadeau af te sluiten. Daarnaast kun je gebruik maken van de Fiets kortingscode, zodat je helemaal goedkoop maandelijks alles kunt lezen over nieuwe racefietsen, crosshybrides en mountainbikes. Gek op fietsen of ken je iemand anders die dit heel graag doet? Kijk dan op Actiecode.nl voor de Fiets kortingscode en andere abonnee kortingen en aanbiedingen.

Nu 32% Fiets korting op een jaarabonnement + 2 gratis specials

Sluit een jaarabonnement op Fiets af via 123Tijdschrift en je krijgt 32% korting. Daarnaast ontvang je ook nog eens twee gratis specials.
Bekijk de korting

Fiets aanbieding: 26% korting op halfjaar abonnement

Ben jij een echte liefhebber van wielrennen? Dan is het tijdschrift Fiets iets voor jou! Bij 123tijdschrift.nl ontvang je tijdelijk 26% korting op een halfjaar abonnement.
Bekijk de korting

Geef een abonnement op Fiets voor slechts €12,50

Ken je iemand die helemaal gek is van fietsen en de wielersport? Geef Fiets cadeau! Bij 123tijdschrift kun je een voordelig Fiets abonnement cadeau geven. Voor 3 maanden betaal je dan €12,50 Het abonnement loopt automatisch af, dus je hoeft je geen zorgen te maken over opzeggingen.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Gebruik deze Bladcadeau kortingscode voor 10% korting op Fiets

Wie aan Nederland denkt, denkt al snel aan fietsen. Het is dan ook geen wonder dat ontzettend veel Nederlanders geïnteresseerd zijn in fietsen. Voor de (sportieve) fietser is het tijdschrift Fiets in het leven geroepen. Hierin lees je maandelijks alles over de wereld van het fietsen. Trakteer jezelf- of een ander op een abonnement en vergeet niet tijdens het afrekenen gebruik te maken van deze kortingscode van Bladcadeau voor 10% korting.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Ontvang 2 gratis specials bij je Fiets abonnement

Abonneer je nu voor een jaar op het tijdschrift Fiets en ontvang tijdelijk twee gratis specials erbij.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu 34% korting op een Fiets jaarabonnement

Sluit nu een jaarabonnement af op het tijdschrift Fiets en ontvang 34% korting. Je ontvangt bij dit abonnement ook nog twee speciale edities.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Fiets aanbieding: gratis twee speciale edities van Fiets

Elk jaar brengt het tijdschrift Fiets twee speciale edities uit. Je ontvangt deze edities gratis bij een jaarabonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel nu een jaar Fiets met 33% korting

Houd een jaar lang in de gaten wie goed fietst en wie er gevallen is en krijg de beste tips over hoe je zelf in de top belandt met 33% korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang 6 nummers met €9,20 korting

Wil je graag een abonnement afsluiten van het magazine Fiets? Dan kan dat met deze aanbieding extra voordelig. Je ontvangt namelijk nu 6 nummers met maar liefst €9,20 korting. Dan betaal je slechts €26,50 i.p.v. €35,70. Veel leesplezier!
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Fiets aanbieding, vind je deze vast ook leuk: