Flair kortingscodes oktober 2016

2 acties beschikbaar 15 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Flair

2 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.75 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Onze redacteur over Flair

Voor de vrouw van nu is er het Flair magazine. Dacht jij altijd dat een abonnement op Flair onbetaalbaar en dus onbereikbaar was? Tegenwoordig niet meer! Je maakt nu heel voordelig kennis met dit eigentijdse blad en gebruikt daarvoor de Flair kortingscode of speciale aanbieding. Je krijgt dan heel voordelig dit mooie tijdschrift iedere week op je deurmat. Als nieuwe abonnee ontvang je een aantrekkelijke korting of een mooi cadeau, aan jou de keuze. Bovendien profiteer je van vele extraatjes bij de Flair, zoals onder meer boekjes met kortingsbonnen op hotel- en beautyarrangementen. 

Altijd kortingen op Flair abonnementen

Bij aanschaf van een Flair abonnement kun je tot maar liefst 44 procent besparen! Doe je voordeel en klik op onderstaande link om voordelig abonnee te worden.
Bekijk de actie

Flair abonnement met 25% korting

Blijf met Flair op de hoogte van alles over beauty, reizen, wonen en cultuur! Geen zin om elke keer naar de winkel te lopen voor de nieuwe Flair? Neem dan nu een Flair abonnement met 25% korting. Je betaalt slechts €57,50 voor 26 nummers. Kleinere abonnementen zijn ook mogelijk: bekijk ze via onderstaande link.
Bekijk de actie

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
Flair een maand lang gratis in de bus? Probeer het nu!
31852080261
10%Korting
Lees Flair met 10% korting met de Flair kortingscode
kcvoordeelbc3