Hans Anders kortingscode

Hans Anders kortingscodes april 2017

5 acties beschikbaar 12.72 gemiddelde besparing

Hans Anders korting

Met een Hans Anders aanbieding of actiecode haal je lenzen, merkmonturen of een nieuwe (zonne)bril op sterkte een stuk voordeliger in huis. Op dit moment hebben wij 5 Hans Anders acties online waarmee jij gemiddeld €12.72 kunt besparen. Mochten we ook een Hans Anders kortingscode beschikbaar hebben, dan is deze te verzilveren in de winkelmand door op ''korting voucher inwisselen'' te klikken.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Hans Anders

Hans Anders is een grote bekende Nederlandse optiekketen waar je zowel fysiek als online terecht kunt voor al je brilwensen. Hans Anders heeft een groot aanbod aan lenzen, brillen, zonnebrillen, accessoires en ook hoorproducten. Het doen van een hoortest is bij Hans Anders trouwens helemaal gratis!

Hans Anders kortingsvoucher en acties

Regelmatig kun je bij Hans Anders fikse kortingen krijgen, bijvoorbeeld door een kortingscode te gebruiken. Brillen en lenzen zijn natuurlijk vrij prijzig waardoor je al snel aanzienlijke bedragen kunt besparen met een Hans Anders kortingscode of andere aanbieding. Kijk daarom altijd voor je iets bestelt even op Actiecode.nl of je Hans Anders korting kunt pakken. Zo vind je hier vaak 30% tot 70% korting op zonnebrillen tijdens de sale of een Hans Anders actie voor gratis glazen bij je nieuwe montuur. 

Bestel bij Hans Anders je lenzen met 20% korting

Een handig systeem voor lenzendragers: met het Lens Totaal Plan van Hans Anders betaal je iedere maand een vast bedrag en kun je (na 6 maanden) nieuwe dag- of maandlenzen van Easy Wear met 20% korting aanschaffen. Indien nodig ook met lenzenvloeistof.
37 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Hans Anders actie: Van korting op brillen tot gratis glazen

De bekendste opticien van Nederland heeft het hele jaar door spetterende acties omtrent brillen, lenzen en zonnebrillen. Ben je van plan om een nieuw paar aan te schaffen? Check dan eerst even de lopende acties!
Bekijk de korting

Met het Bril Totaal Plan van Hans Anders bespaar je 60% op een nieuwe bril

Wil jij regelmatig een nieuwe bril op je neus, maar niet te veel betalen? Dan is het Bril Totaal Plan van Hans Anders wellicht iets voor jou. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na ongeveer 2 jaar kun je een nieuwe bril met hoge korting uitzoeken.
Bekijk de korting

Doe een gratis hoortest bij Hans Anders

Heb je het gevoel dat je de mensen om je heen minder goed kan verstaan? Wil je graag testen hoe goed jouw gehoor is? Doe de gratis en vrijblijvende test bij Hans Anders om er achter te komen.
Bekijk de korting

Hoortoestellen bij Hans Anders: al vanaf €0

Dat je gehoor achteruit gaat naarmate je ouder wordt, is geen geheim voor veel mensen. Wat echter niet iedereen weet, is dat je bij Hans Anders al een gehoortoestel kan aanschaffen voor €0. Je zorgverzekering betaalt dan alles en je hoeft zelf geen eigen bijdrage te betalen. Bekijk het hele assortiment gehoortoestellen door op de link hieronder te klikken.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Hans Anders kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Krijg je tweede bril bij Hans Anders helemaal gratis

Één bril is fijn, maar wat als je partner of iemand anders ook een bril wilt? Of als je zelf nog een zonnebril op sterkte wilt? Die krijg je bij Hans Anders nu helemaal gratis, ook op sterkte. Maak daar dus nu nog voor de zomer gebruik van!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop één complete bril bij Hans Anders en ontvang de 2e én 3e gratis

3 brillen voor de prijs van 1? Dát is een mooie actie van Hans Anders! Bij aankoop van één complete bril ontvang je de 2e gratis en ontvang je de 3e bril als waardebon om bijvoorbeeld cadeau te geven. Lees alle voorwaarden op de website van Hans Anders.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Probeer gratis daglenzen bij Hans Anders

Nog nooit lenzen gehad? Bij Hans Anders kun je nu gratis 2 dagen daglenzen uitproberen zonder dat je ergens aan vast zit.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bij Hans Anders kun je nu gratis daglenzen uitproberen

Weet je niet helemaal zeker of daglenzen iets voor jou zijn? Bij Hans Anders kun je tijdelijk helemaal gratis 2 dagen lang jouw daglenzen uitproberen. Dat is handig!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Voor €15 heb je al een starterspakket lenzen met 30 dagen lenzen

Voor maar €0,50 per dag heb je nu al lenzen bij Hans Anders.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Krijg je 2e bril helemaal gratis en voor niets bij Hans Anders

Kun je niet kiezen tussen twee monturen? Neem ze gewoon allebei! Bij Hans Anders krijg je je 2e bril namelijk helemaal gratis. Ook als je naast je bril nog een leuke zonnebril op sterkte wilt. Geldig voor brillen met dezelfde kwaliteit montuur en dezelfde soort glazen. Kijk voor alle voorwaarden op de website.
Bekijk de korting
Hans Anders updates:
5acties beschikbaar
37 personen bezoekers deze week