Happinez actiecodes oktober 2016

Aantal sterren voor Happinez

4 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.75 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Don
Onze redacteur over Happinez

Happinez is het allereerste mindstyle magazine van Nederland. Dit blad met inhoud is speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, psychologie, wijsheid, reizen, gezondheid en natuur. Het magazine is bedoeld voor de lezer die op zoek is naar zingeving en verdieping. Happinez belicht alle elementen van het leven zoals ontwikkeling, emoties en seksualiteit. Maar ook basale zaken als de inrichting van het huis, een nieuw reistrend of een mooi boek komen voorbij. Happinez verschijnt acht keer per jaar.   Actiecode.nl houdt alle leuke abonnement aanbiedingen van Happinez en Happinez actiecodes nauwlettend in de gaten. Ben je op zoek naar het juiste Happinez abonnement voor jou of een vriend of vriendin? Dan ben je hier aan het juiste adres. De actiecodes en aanbiedingen voor Happinez abonnementen vind je in het overzicht.

geverifiëerd Alleen bij Actiecode.nl

€3,50 korting op 8x Happinez via 123tijdschrift.nl

Yes ook Happinez kan je met korting bestellen met een 123tijdschrift kortingscode. Dit is alleen mogelijk met de code hier op Actiecode.nl en te bestellen op de pagina die wordt geopend na het openen van de code. Je betaalt op deze manier slechts €29 voor je Happinez abonnement. Veel leesplezier.
Alleen bij Actiecode.nl geverifiëerd
Bekijk de code*******

Een jaar lang Happinez met 32% korting

Houd jij ook zo van het tijdschrift 'Happinez'? Het is echt een feelgood tijdschrift waar ook nog interessante artikelen in staan. Als je via deze link een jaarabonnement op de Happinez neemt, ontvang je 32% korting! Je betaalt maar €32,50 voor 8 nummers!
Bekijk de actie

8 nummer Happinez voor maar €32,50

Met het blad Happinez ga je op weg om je, zowel lichamelijk als geestelijk, helemaal gelukkig te voelen. Bij Actiecode.nl weten we dat je ook van korting een geluksgevoel krijgt! Daarom laten we je deze 2 geluksbrengers combineren. Klik op de button hieronder en je betaalt i.p.v. €47,60 maar €32,50 voor 8 nummers Happinez.
Bekijk de actie

Happinez updates:
3acties beschikbaar
€ 9gemiddeld bespaard
100% Actiecodes geverifieerd