Helpling kortingscode

Helpling kortingscodes mei 2017

Helpling promo code

We hebben iedere maand een wisselende Helpling kortingscode die alleen op Actiecode.nl te vinden is. Daarnaast kun je eventueel gebruik maken van één van de acties. In totaal vind je vandaag 5 keer voordeel voor Helpling. De Helpling korting kun je gebruiken door deze in te vullen bij het aanmelden op helpling.nl.
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Helpling

Helpling biedt het alternatief voor schoonmaakbedrijven. De Helplings zijn zelfstandige schoonmakers die het Helpling platform gebruiken om opdrachten te vinden. Doordat ze dus niet vast in dienst zijn kunnen de kosten laag blijven. Je kunt binnen 60 seconden een Helpling schoonmaakhulp inschakelen voor hulp bij jou thuis. De tijden zijn flexibel en de schoonmakers zijn altijd zorgvuldig geselecteerd.

Helpling kortingscode

Gebruik een Helpling kortingscode voor extra korting op huishoudelijke hulp. Wij hebben iedere maand wel een aantrekkelijke Helpling coupon code voor bijvoorbeeld €10 korting of 1 uur gratis schoonmaakhulp. Op Actiecode.nl vind je actuele Helpling vouchers en aanbiedingen. Waarom zou je zelf nog schoonmaken?

Geverifieerd Verloopt morgen Alleen bij Actiecode.nl

Kortingscode Helpling: 15% korting op schoonmaakhulp

Huur nu een ervaren schoonmaakhulp om je te ondersteunen met huishoudelijke taken waar je zelf niet aan toe komt. De hulp is al te verkrijgen vanaf €13,90 per uur en met deze kortingscode ook nog eens 15% goedkoper!
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code*******

Krijg €5 korting met deze Helpling kortingscode

Wil jij schoonmaakhulp inschakelen? Doe dit dan met €5 korting door deze Helpling kortingscode te gebruiken.
Bekijk de code*******

Mis geen enkele Helpling korting: meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de Helpling nieuwsbrief en je bent als eerste op hoogte van nieuwe kortingen en aanbiedingen! Zo betaal je nooit te veel voor schoonmaakhulp. Handig!
Bekijk de korting

Regel binnen 60 seconden lokale huishoudhulp bij Helpling

Een hekel aan schoonmaken of heb je gewoonweg te weinig tijd? Bij Helpling boek je supereenvoudig je huishoudhulp voor €13,90 per uur. Binnen 60 seconden is het gefixt en kun jij weer door!
Bekijk de korting

De Helpling App: Download nu gratis in de App-Store

Met de Helpling App op je smartphone, wordt een schoonmaakhulp boeken nóg eenvoudiger. De app is gratis en beschikbaar op Android en Apple toestellen.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Helpling kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Met deze Helpling kortingscode krijg je nu 15% korting

Iedereen is tegenwoordig enorm druk en heeft maar weinig vrije tijd over. Heb jij daar ook last van en wil je zoveel mogelijk van je vrije tijd besteden aan leuke dingen in plaats van het huishouden? Huur dan nu een Helpling in. Als je een nieuwe klant bent dan doe je dat met deze kortingscode met 15% korting.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Helpling kortingscode voor 3x €5 korting

Ontvang nu 3x €5 korting bij Helpling met deze Helpling kortingscode. De kortingscode is geldig voor nieuwe klanten op de eerste 3 schoonmaakbeurten bij een boeking vanaf €2,50. Ga naar www.helpling.nl/buurtkadoos en vul de kortingscode in om van het voordeel te profiteren.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Helpling kortingscode voor 1 uur gratis schoonmaakhulp

Helpling heeft een mooi valentijnscadeau voor je, namelijk: 1 uur gratis schoonmaakhulp. Zo kan jouw Valentijnsdag in ieder geval niet meer stuk.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Boek huishoudhulp al vanaf €13,90 bij Helpling

Zonder Helpling kortingscode boek je al een huishoudhulp vanaf €13,90 per uur. Wil je eenmalig iemand inhuren voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak? Dan betaal je €14,90 per uur.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Helpling kortingscode: €5 korting

Heb je geen tijd of juist geen zin om je huis schoon te maken? Boek dan een schoonmaakhulp via Helpling. Met deze kortingscode ontvang €5 korting op de eerste schoonmaak!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Maak gebruik van onze Helpling kortingscode voor 15% korting op schoonmaakhulp

Kun je wat hulp gebruiken met het schoonhouden van jouw huishouden? Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn als men vaak denkt. Zeker niet als je slim gebruik maakt van kortingen. Door deze kortingscode in te vullen tijdens het afrekenen bij Helpling ontvang je 15% korting. Dat scheelt al een hoop.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code*******
Helpling updates:
8 personen bezoekers deze week
€ 20.8is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop
1 actiecode hebben we zelf getest