Hema Tickets actiecode

Hema Tickets actiecode juni 2017

3 actie(s) beschikbaar 18 gemiddelde besparing

Over Hema Tickets

Via tickets.hema.nl kun je kaartjes kopen voor een dagje uit. Je vindt er tickets voor pretparken, dierenparken, stedentrips, musea en nog veel meer. Je kunt de tickets hier vaak met extra korting kopen of een voucher verzilveren die je kunt krijgen bij een Hema aankoop. Populaire tickets die je kunt aanschaffen zijn (afhankelijk van het seizoen): De Efteling, snowworld, NS treinkaartjes.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur HEMA Tickets

Bij HEMA Tickets bestel je toegangskaartjes voor een dagje uit. Dat kan vaak met korting en een bijkomend voordeel is dat je soms de boekingskosten of servicekosten kunt ontwijken. Op deze pagina plaatsen we in ieder geval de meest populaire acties en de acties die echt extra korting geven. 

Hema Tickets vouchercode verzilveren
De structuur van alle websites van HEMA is best complex. Vanuit Hema.nl word je als bezoeker doorverwezen naar andere domeinen zoals hema/tickets. Het is vanuit Google niet altijd direct duidelijk waar je het beste je voucher kunt verzilveren. We gaan je proberen te helpen:

In het bezit van een voucher via een bedrijf?
Als je in het bezit bent van een hema kortingscode, actiecode of voucher van 15 nummers via een bedrijf, dan kun je deze hier inleveren op:
Hema voucher via bedrijf

Een vouchercode verzilveren voor een dagje uit?
via Hema/tickets koop je vaak een ticket of voucher die je dan later kunt inleveren in de betreffende webwinkel of bij Hema Tickets zelf. Via de volgende links kun je de betreffende vouchers verzilveren:
1) Hema Tickets vouchers
2) Autoverzekeringscode

Hoe kom ik aan een hema tickets voucher?
Je kunt aan een actiecode voor Hema tickets komen door bijvoorbeeld de aankoop van een hema autoverzekering of door de aankoop van een NS ticket in de winkel. Je koopt dan in feite geen direct toegangsbewijs maar een voucher die je later kunt verzilveren. 

Niet in bezit van een Hema actiecode? 
Hema kortingscodes voor de Hema webwinkel op hema.nl die voor iedereen beschikbaar zijn, vind je hier: Actiecode Hema

Bekijk direct welke tickets je met korting krijgt bij Hema tickets

Klik hier en je ziet direct de beste shows en bijvoorbeeld attractieparken waar je met korting heen kunt.
38 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Hema Tickets: veel leuke uitjes voor weinig

Bij Hema Tickets kun terecht voor heel veel leuke en voordelige uitjes. Rijden in een Ferrari, een bezoek aan een leuke musical of een leuk pretpark bestel je extra voordelig bij Hema Tickets. Bekijk alle actuele acties direct via de blauwe button.
40 keer gebruikt
Bekijk de korting

Betaal slechts €95 voor een 3-daagse citytrip

Wil jij cultuur snuiven in een Europese stad, maar sta je ook open voor avontuur? Boek dan via Hema Tickets een 3-daagse stedentrip naar een onbekende locatie voor slechts €95 p.p.. Klik op de button voor alle voorwaarden.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Hema Tickets actiecode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Naar het pretpark met 35% HEMA Tickets korting

HEMA Tickets geeft nu tot 35% korting op diverse pretparken zoals Bobbejaanland en Slagharen. Je voordeel kan oplopen tot €15, dus neem snel een kijkje!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Disney`s The Lion King vanaf €34,- via tickets.hema.nl

Via Hema Tickets zijn er kaartjes te bestellen voor de Lion King in het Circustheater Scheveningen. Op de pagina waar wij naar linken kun je eventueel ook je voucher verzilveren. je vindt deze onderaan de pagina. (je kunt ook deze link in je browser invoeren: https://web.eventim.nl/lionking)
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop voordelig een kaartje voor de Huishoudbeurs bij HEMA Tickets

Wil je graag extra voordelig de Huishoudbeurs in Amsterdam bezoeken? Boek dan een regulier ticket voor slechts €14,50 via HEMA Tickets! Dit ticket is één dag geldig van 18 t/m 21 februari 2017.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ga met €7,50 korting naar Prison Island via HEMA Tickets

Speel het avonturenspel Prison Island in de Kartfabrique in Utrecht voor een zacht prijsje met al je vrienden! Boek je kaarten via HEMA Tickets en pak zo €7,50 korting per persoon.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak €5 korting op tickets voor Efteling Midsummer Festival

Via HEMA Tickets met €5 korting naar Efteling Midsunner Festival? Dat kan! T/m 28 mei bestel je jouw kaartje vanaf €30. Klik op de button om naar de HEMA Tickets Efteling aanbieding te gaan.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu 50% korting op kaartjes voor The Bodyguard

De populaire musical met o.a. Romy Monteiro is nog maar te zien t/m 16 juli. Bestel je kaartje nu nog super voordelig en pak via HEMA Tickets wel 50% korting. Te koop vanaf €24,24, wees er snel bij want op=op!
Bekijk de korting