Hermitage Amsterdam kortingen

Hermitage Amsterdam korting mei 2018

Ontvang korting op je tickets

Wil je een dagje naar de Hermitage in Amsterdam? Bestel dan je tickets online en ontvang 5% korting met een Hermitage Amsterdam kortingscode. Het hele jaar door kan je bij ons een kortingscode vinden die je korting geeft op je tickets. Op deze manier kan je voordelig genieten van alle Nederlandse Gouden Eeuw meesters.

Bespaartip:
Hermitage Amsterdam heeft regelmatige verschillende tentoonstellingen. Wil je graag naar één tentoonstelling en niet naar allemaal, bestel dan enkel een ticket voor de tentoonstelling, zodat je niet de volle prijs hoeft te betalen.
Help anderen met besparen op Hermitage Amsterdam door een code in te sturen!
Deel een code

Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

Geniet van 5% korting op je kaartje met deze Hermitage Amsterdam kortingscode

Een dagje uit is altijd leuk bij de Hermitage! En nu wordt dat nog leuker: met deze code krijg je namelijk 5% korting op je tickets. Goede deal!
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code *******

Ontvang een gratis audiogids bij je ticket

Bestel je tickets online en ontvang er een gratis audiogids bij. Ideaal als je meer achtergrond informatie wilt weten over de kunstwerken. De audiogids is zowel in het Nederlands als het Engels.
Bekijk de korting

Hermitage Amsterdam korting: bespaar €3 met een CJP pas

Ben je in het bezit van een CJP pas? Laat deze dan zien bij de kassa en profiteer van €3 korting op je entreekaartje.
Bekijk de korting

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het museum

Met de kids een dagje cultuur snuiven? Bij Hermitage Amsterdam betalen kinderen tot en met 11 jaar €0 entree, wat een fijne meevaller!
Bekijk de korting

Koop je ticket en skip de wachtrij voor maar €25

Koop je entreekaarten voor Hermitage Amsterdam online via Tiqets en betaal slechts €25. Je kunt met dit ticket gewoon de wachtrij skippen en een heleboel tijd besparen!
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Bespaar 5% op je tickets met deze Hermitage Amsterdam kortingscode

Neem een kijkje bij de prachtige kunstcollectie van de Hermitage Amsterdam. Met deze Hermitage actiecode krijg je 5% korting op je toegangsbewijs.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Hermitage Amsterdam kortingscode voor 5% korting

Wij raden je aan om je tickets online te kopen, zodat je én 5% korting ontvangt én niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Ontvang alle Hermitage korting direct in je mailbox

Wil je geen enkele kortingscode, actie of andere aanbieding missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt direct alle acties in je mailbox.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

CJP-pas houders ontvangen €3 korting op hun entreekaartje

Wanneer je in het bezit bent van een CJP-pas, heb je vaak gratis of met korting toegang tot vele musea. Op jouw kaartje voor het Hermitage Amsterdam ontvang je €3 korting. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus die korting komt goed van pas!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bezoek de tentoonstelling Catharina de Grootste

Bezoek de nieuwst tentoonstelling 'Catharina de Grootste' tot en met 15 januari en leer de rijke geschiedenis van het museum kennen. Hiervoor betaal je €17,50 entree.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Met 5% korting naar Catharina de Grootste tentoonstelling

Tot en met 17 februari is de tentoonstelling over Catharina de Grootste te zien. Bestel je ticket online en met de 5% kortingscode. Zo pak je in een keer voordeel en je hoeft niet in de rij te staan bij de ingang.
Bekijk de korting

Pak €3 korting met je CJP pas

Een bezoek aan het museum wordt een stuk goedkoper door speciale Hermitage Amsterdam korting. Zo krijg je bijvoorbeeld €3 korting met je CJP pas. Ben je niet in het bezit van een CJP pas, dan kan je altijd nog een Hermitage Amsterdam kortingsbon gebruiken voor 5% korting.

Hermitage Amsterdam updates:
€ 17,00is de gemiddelde korting