Hermitage kortingscodes december 2016

Hermitage korting

Via Tiqets scoor je flinke korting door een Hermitage kortingscode te gebruiken. Selecteer de datum van je bezoek, kies het juiste type kaartje en vul vervolgens de Hermitage kortingscode in. Zo bespaar je gemiddeld €17 op je entreebewijs.

Aantal sterren voor Hermitage Amsterdam

0 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 0 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Onze redacteur over Hermitage Amsterdam

250 jaar geleden werd de Hermitage opgericht door Catharina de Tweede. Met liefde voor kunst kocht zij 225 schilderijen in Berlijn en sindsdien groeide de collectie steeds verder. De Hermitage Amsterdam vind je op een prachtige locatie aan de Amstel. 

Kortingscode Hermitage
Een bezoek aan het museum wordt een stuk goedkoper door een Hermitage kortingscode te gebruiken of een aanbieding te raadplegen. Wat dacht je van 5% korting op je entreebewijs? Houd deze pagina in de gaten en pak Hermitage korting. 


geverifiëerd Alleen bij Actiecode.nl

Hermitage kortingscode: bespaar 5% op je tickets

Neem een kijkje bij de prachtige kunstcollectie van de Hermitage Amsterdam. Met deze Hermitage actiecode krijg je 5% korting op je toegangsbewijs.
Alleen bij Actiecode.nl geverifiëerd
Bekijk de code*******

Audiotour voor €5 bij de Hermitage

Krijg meer achtergrondinformatie over de prachtige werken in de Hermitage Amsterdam. Voor slechts €5 kun je gebruik maken van de audiotour.
Bekijk de korting

Bezoek de tentoonstelling Catharina de Grootste

Bezoek de nieuwst tentoonstelling 'Catharina de Grootste' tot en met 15 januari en leer de rijke geschiedenis van het museum kennen. Hiervoor betaal je €17,50 entree.
Bekijk de korting

Hermitage Amsterdam updates:
3acties beschikbaar
€ 17gemiddeld bespaard
100% Kortingscodes Geverifieerd