Hermitage Amsterdam kortingen

Hermitage Amsterdam kortingen november 2017

1 korting(en) beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Hermitage Amsterdam aanbieding

Via Tiqets scoor je flinke korting door een Hermitage Amsterdam korting te gebruiken. Selecteer de datum van je bezoek, kies het juiste type kaartje en vul vervolgens de Hermitage Amsterdam korting in. Zo bespaar je gemiddeld € 10,00 op je entreebewijs.
Help anderen met besparen op Hermitage Amsterdam door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Febe
Actiecode.nl redacteur Hermitage Amsterdam

250 jaar geleden werd de Hermitage opgericht door Catharina de Tweede. Met liefde voor kunst kocht zij 225 schilderijen in Berlijn en sindsdien groeide de collectie steeds verder. De Hermitage Amsterdam vind je op een prachtige locatie aan de Amstel. 

Kortingscode Hermitage
Een bezoek aan het museum wordt een stuk goedkoper door een Hermitage kortingscode te gebruiken of een aanbieding te raadplegen. Wat dacht je van 5% korting op je entreebewijs? Houd deze pagina in de gaten en pak Hermitage korting. 


Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

Hermitage Amsterdam kortingscode voor 5% korting

Wij raden je aan om je tickets online te kopen, zodat je én 5% korting ontvangt én niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code *******
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Bespaar 5% op je tickets met deze Hermitage Amsterdam kortingscode

Neem een kijkje bij de prachtige kunstcollectie van de Hermitage Amsterdam. Met deze Hermitage actiecode krijg je 5% korting op je toegangsbewijs.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Ontvang alle Hermitage korting direct in je mailbox

Wil je geen enkele kortingscode, actie of andere aanbieding missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt direct alle acties in je mailbox.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

CJP-pas houders ontvangen €3 korting op hun entreekaartje

Wanneer je in het bezit bent van een CJP-pas, heb je vaak gratis of met korting toegang tot vele musea. Op jouw kaartje voor het Hermitage Amsterdam ontvang je €3 korting. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus die korting komt goed van pas!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bezoek de tentoonstelling Catharina de Grootste

Bezoek de nieuwst tentoonstelling 'Catharina de Grootste' tot en met 15 januari en leer de rijke geschiedenis van het museum kennen. Hiervoor betaal je €17,50 entree.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Met 5% korting naar Catharina de Grootste tentoonstelling

Tot en met 17 februari is de tentoonstelling over Catharina de Grootste te zien. Bestel je ticket online en met de 5% kortingscode. Zo pak je in een keer voordeel en je hoeft niet in de rij te staan bij de ingang.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Audiotour voor €5 bij de Hermitage

Krijg meer achtergrondinformatie over de prachtige werken in de Hermitage Amsterdam. Voor slechts €5 kun je gebruik maken van de audiotour.
Bekijk de korting