Hertz kortingscode

Hertz kortingscodes april 2017

Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur Hertz

Hertz is het grootste auto-verhuur bedrijf ter wereld en met haar vestigingen in meer dan 150 landen biedt ze al meer dan 80 jaar kwaliteitsservice over de hele wereld.   Het eerste wat ons als kortingsjagers opvalt als je op de Hertz website komt: Het barst er van de kortingen! In het bestelproces zijn er zelfs zoveel kortingsvakjes toegevoegd dat de ervaren kortingsjager het niet meer helemaal begrijpt. Er zijn zowel promotiecoupons, vouchercodes als registratiecodes te verzilveren. Wij gaan proberen deze kortingen voor u hier te plaatsen zodat u Hertz kortingen niet meer mis zal lopen. Maar onthoud: voor de actuele Hertz kortingscodes kijk je altijd op Actiecode.nl!

Verloopt morgen

Hertz kortingscode: pak tot 15% korting op je huurauto

Wil je een auto huren voor jouw vakantie, roadtrip of voor een gezellig weekendje weg? Doe dit dan via Hertz en verzilver deze code voor 15% korting op je boeking. Geldig voor huurauto's wereldwijd.
Verloopt morgen
Bekijk de code*******

Hertz kortingscode: eersteklas huur nu tot 20% voordeliger

Reserveer een huurauto via Hertz en ontvang tot wel 20% korting op het exclusieve aanbod. Reserveer onder vermelding van CDP 844120. De huurauto kan tot 30 juni worden opgehaald.
Toegevoegd door een bezoeker Onlangs toegevoegd
Bekijk de code*******

Studentenkorting bij Hertz: 15% of 20% korting op een huurauto

Als student zit je vaak krap bij kas. Maar student zijnde heeft zo zijn voordelen. Wil je binnenkort met vrienden op vakantie en zaten jullie te denken aan een roadtrip in een Europees land? Huur dan een auto met 15% of 20% studentenkorting. Je kunt al een auto huren vanaf je 19e en als je minimaal 1 jaar je rijbewijs hebt.
Bekijk de korting

Huur een auto in Europa al vanaf €11 per dag

Ga jij binnenkort een weekendje weg in Europa? Dan is het wel zo handig als je lekker mobiel bent. Huur daarom een auto bij Hertz, de auto's beginnen al bij €11 per dag, koopje toch?
Bekijk de korting

Bij Hertz huur je al een bestelbusje voor €45

Heb je iets te vervoeren omdat je gaat verbouwen of misschien wel verhuizen? Dan kan een bestelbusje best handig zijn! Bij Hertz huur je al een busje vanaf €45! Er zijn overigens ook modellen beschikbaar met een laadlift. Alleen geldig binnen Nederland en de bestuurder moet minimaal 25 zijn.
Bekijk de korting

Hertz loyaliteitsprogramma: bespaar veel en spaar gratis dagen

Een manier om altijd korting scoren bij Hertz en om in ieder geval met elke boeking bij te dragen aan je eigen korting, is via het Hertz loyaliteitsprogramma. Via de Gold Plus Rewards ontvang je ten eerste gratis dagen door te sparen, daarnaast ontvang je heel veel korting op het huren en tot slot kun je gebruik maken van snelle ophaal en terug breng service, waar je ook nog korting op ontvangt!
Bekijk de korting

Speciale aanbiedingen van Hertz: bespaar op je huurauto

Bij Hertz zijn er altijd nieuwe aanbiedingen, waardoor je vrijwel altijd een auto met korting kunt huren. Benieuwd naar de huidige aanbiedingen? Check ze op de website.
Bekijk de korting

Vanaf €12 per dag een huurauto in Europa via Hertz

Ben je van plan om binnenkort een weekendje weg te gaan naar een Europese stad? Huur dan een auto bij Hertz. Je kunt dan heerlijk rondtoeren en bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Vanaf €12 per dag heb je al een huurauto. Neem een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken en reserveer jouw huurauto.
Bekijk de korting

Ontvang 20% korting als expat op jouw Hertz huurauto

Ben jij een expat en wil je graag een auto huren? Dan ben je bij Hertz aan het juiste adres. Jij ontvangt maar liefst 20% korting op binnenlandse en buitenlandse tarieven. Daarnaast ontvang je ook een gratis Gold Membership en 4500 vrije kilometers per maand. Meer informatie? Klik op de blauwe button om deze aanbieding te bekijken.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Hertz kortingscode voor 20% korting op autohuur

Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen en geniet van 20% korting op je huurauto!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Pak 25% korting op een huurauto met deze Hertz actiecode

Zoals Hertz het al zelf zegt, een fenomenale aanbieding! Verzilver deze code tijdens het bestelproces en ontvang maar liefst 25% op de huur van jouw auto of bestelwagen, wereldwijd!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

4% korting met deze Hertz kortingscode

Met deze Hertz kortingscode ontvang je 4% korting op je boeking. De kortingscode is geldig op verschillende voertuigtypes.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag Tip!

Hertz kortingscode: €33 per dag

Ga een lekker lang weekend weg binnen Europa! Je betaalt dan slechts €33 per dag voor je huurauto met deze Hertz kortingscode.
Tip!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Hertz kortingscode: pak nu 15% korting

Je ontvangt nu 15% korting op je boeking bij Hertz. Deze kortingscode is te gebruiken bij een boeking tot 30 september.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Hertz kortingscode: 25% korting op je aankoop

Geniet van een mooi voordeel met deze Hertz kortingscode!
Bekijk de code*******
Hertz updates:
€ 24.2is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop
1actie(s) toegevoegd deze maand