Hertz kortingscodes oktober 2016

Aantal sterren voor Hertz

15 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.30 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Don
Onze redacteur over Hertz

Hertz is het grootste auto-verhuur bedrijf ter wereld en met haar vestigingen in meer dan 150 landen biedt ze al meer dan 80 jaar kwaliteitsservice over de hele wereld.   Het eerste wat ons als kortingsjagers opvalt als je op de Hertz website komt: Het barst er van de kortingen! In het bestelproces zijn er zelfs zoveel kortingsvakjes toegevoegd dat de ervaren kortingsjager het niet meer helemaal begrijpt. Er zijn zowel promotiecoupons, vouchercodes als registratiecodes te verzilveren. Wij gaan proberen deze kortingen voor u hier te plaatsen zodat u Hertz kortingen niet meer mis zal lopen. Maar onthoud: voor de actuele Hertz kortingscodes kijk je altijd op Actiecode.nl!

geverifiëerd Alleen bij Actiecode.nl

Europcar kortingscode: 5% korting op je huurauto

Huur jij een auto van Europcar met een vertrekperiode tussen 17 oktober en 31 januari 2017? Gebruik dan de kortingscode voor 5% korting.
Alleen bij Actiecode.nl geverifiëerd
Bekijk de code*******

Hertz loyaliteitsprogramma: bespaar veel en spaar gratis dagen

Een manier om altijd korting scoren bij Hertz en om in ieder geval met elke boeking bij te dragen aan je eigen korting, is via het Hertz loyaliteitsprogramma. Via de Gold Plus Rewards ontvang je ten eerste gratis dagen door te sparen, daarnaast ontvang je heel veel korting op het huren en tot slot kun je gebruik maken van snelle ophaal en terug breng service, waar je ook nog korting op ontvangt!
Bekijk de actie

Huur een auto in Europa al vanaf €11 per dag

Ga jij binnenkort een weekendje weg in Europa? Dan is het wel zo handig als je lekker mobiel bent. Huur daarom een auto bij Hertz, de auto's beginnen al bij €11 per dag, koopje toch?
Bekijk de actie

Bij Hertz huur je al een bestelbusje voor €45

Heb je iets te vervoeren omdat je gaat verbouwen of misschien wel verhuizen? Dan kan een bestelbusje best handig zijn! Bij Hertz huur je al een busje vanaf €45! Er zijn overigens ook modellen beschikbaar met een laadlift. Alleen geldig binnen Nederland en de bestuurder moet minimaal 25 zijn.
Bekijk de actie

Speciale aanbiedingen van Hertz: bespaar op je huurauto

Bij Hertz zijn er altijd nieuwe aanbiedingen, waardoor je vrijwel altijd een auto met korting kunt huren. Benieuwd naar de huidige aanbiedingen? Check ze op de website.
Bekijk de actie

Studentenkorting bij Hertz: 15% of 20% korting op een huurauto

Als student zit je vaak krap bij kas. Maar student zijnde heeft zo zijn voordelen. Wil je binnenkort met vrienden op vakantie en zaten jullie te denken aan een roadtrip in een Europees land? Huur dan een auto met 15% of 20% studentenkorting. Je kunt al een auto huren vanaf je 19e en als je minimaal 1 jaar je rijbewijs hebt.
Bekijk de actie

Vanaf €12 per dag een huurauto in Europa via Hertz

Ben je van plan om binnenkort een weekendje weg te gaan naar een Europese stad? Huur dan een auto bij Hertz. Je kunt dan heerlijk rondtoeren en bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Vanaf €12 per dag heb je al een huurauto. Neem een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken en reserveer jouw huurauto.
Bekijk de actie

Ontvang 20% korting als expat op jouw Hertz huurauto

Ben jij een expat en wil je graag een auto huren? Dan ben je bij Hertz aan het juiste adres. Jij ontvangt maar liefst 20% korting op binnenlandse en buitenlandse tarieven. Daarnaast ontvang je ook een gratis Gold Membership en 4500 vrije kilometers per maand. Meer informatie? Klik op de roze button om deze aanbieding te bekijken.
Bekijk de actie

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
15%korting
Hertz kortingscode: pak nu 15% korting
828886
15%korting
Geniet van 15% korting op je boeking bij Hertz
Geen code nodig
30%korting
Hertz kortingscode: Reserveer een bestelwagen of auto en bespaar tot 30%
828888
Tip!
4%korting
Europcar kortingscode: Ontvang nu 4% korting op jouw boeking
20160901
Tip!
15%Korting
Hertz kortingscode voor 15% blijvende korting
769268
Win
Hertz winactie: win 1 jaar gratis autohuur
736631
Hertz updates:
8acties beschikbaar
€ 23gemiddeld bespaard
100% Actiecodes geverifieerd