Hof van Saksen kortingscodes december 2016

4 acties beschikbaar 20 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Hof van Saksen

1 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 3.50 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Onze redacteur over Hof van Saksen

Op zoek naar een aanbieding voor Hof van Saksen? Hof van Saksen is een vakantiepark keten met luxe resorts in Drenthe. Je kunt hier heerlijk genieten van de Spa & Wellness kuuroorden, smaakvol genieten en uiteraard tot onspanning komen in de mooie natuur die de omgeving van Drenthe te bieden heeft. Dit klinkt allemaal erg prijzig, maar Hof van Saksen heeft regelmatig aanbiedingen die een vakantie in een van de resorts erg betaalbaar maakt! Boek je online, dan ontvang je sowieso 5% EXTRA internetkorting. Uiteraard worden alle van Hof van Saksen aanbiedingen op Actiecode.nl geplaatst.

Tot 25% korting op je boeking

Wil je er even tussenuit? Ben je toe aan vakantie? Boek je vakantie met korting bij Hof van Saksen. Je krijgt tot wel 25% korting.
Bekijk de korting

Hof van Saksen Kortingscode

Op de website van Hof van Saksen staat het volgende: "Beschikt u over een actiecode of kortingsbon? Klik hier en vul uw actiecode in. Let op: uw korting wordt berekend over de brochureprijs en niet over de actieprijs. " Deze kortingscodes zijn lastig te vinden! Lees op de site van hofvansaksen meer informatie over alle kortingen.
Bekijk de korting

Boek voordelig een weekendje weg bij Hof van Saksen

Bij Hof van Saksen kun je een heerlijke weekendje weg gaan voor weinig. Zeker als je vlak voor vertrek boekt, kun je een leuk bedrag besparen. Op de homepage zie je direct een schema met accommodaties en verblijf mogelijkheden met fijne prijzen. Veel plezier!
Bekijk de korting

Geniet van een voordelige nazomer vanaf slechts €269

Niets fijner dan er even tussenuit te gaan in de Herfst periode. Bij Hof van Saksen boek je nu een paar dagen weg in september, oktober, november of december vanaf slechts €269.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Hof van Saksen kortingscode, vind je deze vast ook leuk: