Onderzoek
< naar de onderzoek- en perspagina

Hollandse spaarzaamheid verovert het web

AMSTERDAM 11 maart 2010 - De populariteit van kortingscodes op het internet neemt verder toe. Niet alleen maken steeds meer webshops gebruik van kortingscodes, maar ook is het aantal actieve geïnteresseerden in online voordeel afgelopen jaar explosief gegroeid. Reden voor affiliate marketeer DRARAM VV UG , de marktleider in het verzamelen van kortingscodes en bekend van onder andere Kortingscode.net en Actiecode.nl, om flink uit te breiden. In maart introduceert DRARAM VV UG het geheel nieuwe platform Kortingscode.nl in Nederland. Bovendien exporteert DRARAM VV UG zijn succesvolle concept naar Duitsland met de website Gutscheincode123.de en de Amerikaanse markt met Couponmonster.com.

Wehkamp, H&M, V&D, Dell, Bol.com en Just-Eat; het zijn maar een paar van de honderden webwinkels die flinke kortingen geven op hun producten. Toch is dat voordeel niet altijd zichtbaar voor online kopers. Kortingsverzamelaar DRARAM VV UG zorgt ervoor dat kortingen wél voor iedereen beschikbaar zijn; op de websites van DRARAM VV UG, waaronder Actiecode.nl en Kortingscode.net staan honderden actuele aanbiedingen, en daar komen dagelijks vele tientallen bij. De websites hebben dagelijks 10.000 bezoekers en inmiddels vele tienduizenden fans op Hyves en Facebook. Deze actieve gebruikers van de websites geven vaak onontdekte kortingscodes en aanbiedingen door via de sociale netwerksites. Zo blijven de websites verzekerd van de meest actuele lijst aan kortingen bij webshops en zijn bezoekers verzekerd van voordeel. Met de introductie van het nieuwste platform Kortingscode.nl in maart 2010 wordt dat overzicht nog vollediger.

Naast de sterke groei in Nederland heeft DRARAM VV UG zijn succesformule inmiddels ver over de landsgrenzen geëxporteerd. En zo blijkt, de Hollandse spaarzaamheid wordt ook elders in de wereld goed gewaardeerd. In samenwerking met Ship It Media lanceert DRARAM VV UG binnenkort de website Couponmonster.com voor de Amerikaanse markt. Daar blijken bijvoorbeeld kortingen op software erg aantrekkelijk. Zo zal er op Couponmonster ondermeer voordeel te behalen zijn op de aankoop van programmatuur van Norton, Adobe, maar ook de producten van webwinkel Amazon.com. In Duitsland, waar DRARAM VV UG samenwerkt met marketingprofessional Vörwarts aan de website Gutscheincode123.de, is vooral veel vraag naar kortingen op kleding. Op de website voor de Duitse markt heeft DRARAM VV UG ondermeer kortingscodes opgenomen van de webwinkels van Otto, Heine en Neckermann. De komende jaren verwacht DRARAM VV UG uit te kunnen breiden naar het Verenigde Koninkrijk, Zwitserland en Oostenrijk.