Hollandsnieuwe kortingscode

Hollandsnieuwe kortingscodes februari 2017

3 acties beschikbaar 19 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Mathijs
Actiecode.nl redacteur Hollandsnieuwe

Deze relatief nieuwe aanbieder van mobiele telefonie en sim-only abonnementen draagt de naam Hollandsnieuwe. Deze aanbieder doet de dingen anders dan anderen en kijkt met een frisse blik naar de wereld. Je profiteert bij Hollandsnieuwe dan ook van de lage tarieven van een abonnement waarbij je de controle hebt van prepaid, omdat wanneer je belminuten op zijn je zelf kunt bepalen of je extra minuten wilt nemen. Bij HollandsNieuwe heb je al een sim-only abonnement vanaf €6,- waar je ook nog eens een gratis telefoon bij krijgt (tijdelijk) klik voor deze en meer acties bij de aanbiedingen van HollandsNieuwe en ga ook bellen met de goedkoopste provider van Nederland.

Bekijk hier alle kortingsacties voor Hollandsnieuwe

Ben je op zoek naar een mooie smartphone en wil je niet ál te veel voor je abonnement betalen? Bij Hollandsnieuwe vind je altijd super aanbiedingen voor korting op een toestel. Klik op de blauwe button om alle aanbiedingen te zien.
Bekijk de korting

Koop jouw telefoon met een verlaagde prijs bij Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe vind je altijd telefoons die in prijs verlaagd zijn. Wil je graag een nieuwe telefoon maar hoef je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Bij Hollandsnieuwe vind je leuke kortingen op de "oudere" modellen.
Bekijk de korting

Hollandsnieuwe actie: Een Sim Only voor 275min al voor €7,50

Bij Hollandsnieuwe schaf je lekker voordelig een telefoon abonnement aan. Al voor €7,50 per maand heb je 275 belminuten. Klik op de blauwe button om van de aanbieding gebruik te maken en alle Sim Only acties te bekijken.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Tip
Hollandsnieuwe actie: €20 retour op je Samsung Galaxy Trend Plus
Geen kortingscode
Tip
Bekijk het actuele Hollandsnieuwe aanbiedingenoverzicht
Geen kortingscode
Korting
Ontvang tot wel 70% korting op een internetbundel bij Hollandsnieuwe
Geen kortingscode
Tip
Een iPhone 5s al vanaf €12 per maand
Geen kortingscode