Interpolis kortingscode

Interpolis kortingscodes augustus 2017

4 actie(s) beschikbaar 13.33 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur Interpolis

Interpolis is een grote verzekeraar (bekend van de 'glashelder'-campagne) die naast uiteraard de zorgverzekering voor 2015 ook auto's, inboedel, woonhuizen, aansprakelijkheid, overlijdensrisico, rechtsbijstand en nog veel meer verzekert. Ook als student of Rabobank klant zit je hier goed want er is een hoop korting te verdienen wanneer je staat ingeschreven bij een onderwijsinstituut of Rabobank.

Sluit een zorgverzekering af voor slechts €84,25 per maand

Bij Interpolis sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €84,25 per maand. Dit is inclusief een eigen risico van €500.
Bekijk de korting

Ontvang nu 25% korting op Interpolis SlimOpWeg

Voorkom autopech met Interpolis SlimOpWeg. Op het eerste jaar ontvang je tijdelijk 25% korting.
Bekijk de korting

Interpolis zorgverzekering: basispremie vanaf €104,25

Bij Interpolis kan je een zorgverzekering afsluiten met een basispremie vanaf €104,25. Ga naar Interpolis voor meer informatie over de zorgverzekering.
Bekijk de korting

Sluit jouw doorlopende reisverzekering gemakkelijk en snel af

Ben jij vaak op pad en aan het overwegen om een doorlopende reisverzekering af te sluiten? Bij Interpolis ben je aan het juiste adres! Bereken je premie en sluit jouw verzekering binnen no time af zodat jij veilig en verantwoord op reis kan gaan.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Pak 15% korting bij Interpolis

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Sluit je Basisverzekering Interpolis ZorgActief nu af bij Interpolis en ontvang 15% korting op alle aanvullende verzekeringen voor Rabobank klanten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

20% korting bij Interpolis

Sluit nu een autoverzekering af bij Interpolis en ontvang 20% korting op je premie. Om deze korting te krijgen sluit je eerst je verzekering af bij rabobank.nl en download je vervolgens de AutoModus app. Bij beide stappen ontvang je 10% korting en pak je in totaal dus 20% korting op je premie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Woonhuis- en inboedelverzekering nu met 20% korting

Bij Interpolis hebben ze nu een top aanbieding. Je ontvangt bij het afsluiten van een woonhuis- en inboedelverzekering nu maar liefst 20% korting. Neem snel een kijkje op de site, bereken je premie en ontvang jouw voordeel.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Interpolis actie: 20% korting op de Autoverzekering

Op zoek naar een geschikte autoverzekering? Neem dan snel een kijkje bij Interpolis. Daar ontvang je nu maar liefst 10% korting op de Interpolis Autoverzekering! Zo bespaar je al snel flink wat euro's per jaar.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Voordeel voor studenten bij een zorgverzekering van Interpolis

Als je student bent is het vaak al moeilijk genoeg om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom krijg je bij Interpolis korting op de zorgverzekering. Zo krijg je 15% korting op de aanvullende verzekeringen, ook de tandartsverzekering. Bekijk de andere voordelen op de website.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Aanvullende verzekering bij Interpolis vanaf €4.50 per maand

Ter aanvulling op je basisverzekering, kun je een aanvullende Interpolis verzekering nemen. Vanaf €4.50 per maand krijg je 6 fysiobehandelingen in het ZonderMeer pakket. Denk je meer fysio behandelingen nodig te hebben? Dan kun je voor €10,76 per maand 12 behandelingen per jaar krijgen in het MeerZeker pakket. Bekijk de website voor alle pakketten en vergoedingen.
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Interpolis kortingscode, vind je deze vast ook leuk: