Interpolis kortingscode

Interpolis kortingscodes juni 2017

4 actie(s) beschikbaar 20.09 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur Interpolis

Interpolis is een grote verzekeraar (bekend van de 'glashelder'-campagne) die naast uiteraard de zorgverzekering voor 2015 ook auto's, inboedel, woonhuizen, aansprakelijkheid, overlijdensrisico, rechtsbijstand en nog veel meer verzekert. Ook als student of Rabobank klant zit je hier goed want er is een hoop korting te verdienen wanneer je staat ingeschreven bij een onderwijsinstituut of Rabobank.

Ontvang nu 25% korting op Interpolis SlimOpWeg

Voorkom autopech met Interpolis SlimOpWeg. Op het eerste jaar ontvang je tijdelijk 25% korting.
Bekijk de korting

Sluit een zorgverzekering af voor slechts €84,25 per maand

Bij Interpolis sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €84,25 per maand. Dit is inclusief een eigen risico van €500.
Bekijk de korting

Interpolis zorgverzekering: basispremie vanaf €104,25

Bij Interpolis kan je een zorgverzekering afsluiten met een basispremie vanaf €104,25. Ga naar Interpolis voor meer informatie over de zorgverzekering.
Bekijk de korting

Sluit jouw doorlopende reisverzekering gemakkelijk en snel af

Ben jij vaak op pad en aan het overwegen om een doorlopende reisverzekering af te sluiten? Bij Interpolis ben je aan het juiste adres! Bereken je premie en sluit jouw verzekering binnen no time af zodat jij veilig en verantwoord op reis kan gaan.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Interpolis kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Woonhuis- en inboedelverzekering nu met 20% korting

Bij Interpolis hebben ze nu een top aanbieding. Je ontvangt bij het afsluiten van een woonhuis- en inboedelverzekering nu maar liefst 20% korting. Neem snel een kijkje op de site, bereken je premie en ontvang jouw voordeel.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Pak 15% korting bij Interpolis

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Sluit je Basisverzekering Interpolis ZorgActief nu af bij Interpolis en ontvang 15% korting op alle aanvullende verzekeringen voor Rabobank klanten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

20% korting bij Interpolis

Sluit nu een autoverzekering af bij Interpolis en ontvang 20% korting op je premie. Om deze korting te krijgen sluit je eerst je verzekering af bij rabobank.nl en download je vervolgens de AutoModus app. Bij beide stappen ontvang je 10% korting en pak je in totaal dus 20% korting op je premie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

25% korting op een doorlopende reisverzekering voor studenten

Wil jij het hele jaar doorlopend verzekerd zijn voor reisjes en vakanties? Wanneer je de doorlopende reisverzekering van Interpolis afsluit krijg je als student 25% korting. Niet-studenten krijgen ook 25% korting wanneer zij een Rabo TotaalPakket of Rabo RiantPakket hebben. Je kan kiezen voor Europa dekking of voor een klein bedrag per maand meer, voor Wereld dekking.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Basispremie van Interpolis is €98.50 per maand

Bij Interpolis kost de zorgverzekering 98.50 per maand. Het eigen risico bedraagt dan het minimale €385. Je kunt de basispremie aanvullen met aanvullende pakketten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Tandarts verzekering bij Interpolis vanaf €10,92 per maand

Denk je kosten te gaan maken bij de tandarts? Overweeg dan een tandarts verzekering. Bij Interpolis krijg je die aanvullende verzekering vanaf €10,92 per maand. Daarmee worden controles, behandelingen en herstel van gebit na een ongeval gedekt.
Bekijk de korting