Jumbo kortingscoupons

5 kortingen beschikbaar 18 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Jumbo

6 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.00 sterren. 15
Deel de code

Kortingscode speurder
Mathijs Tieken
Redacteur

De Jumbo Supermarkt bestaat al lang, erg lang zelfs. Het is echter pas sinds de jaren '90 dat deze keten enorm aan het groeien is. Met een nieuwe formule waarin de klant centraal staat boeken ze succes na succes. Ze hebben ook een prima website waar je alle superdeals kunt vinden, lopende aanbiedingen en matuurlijk de openingstijden. Wij plaatsen op Actiecode.nl ook altijd de actuele folder met daarin lokale kortingscoupons. Handig toch?   In 2016 is het ook mogelijk om online boodschappen te doen bij Jumbo. Zij werken daarvoor met Pickup Points, dus je moet nog wel even naar de supermarkt. Het lijkt echter een kwestie van tijd voor ook thuisbezorging wordt toegevoegd aan de mogelijkheden. 

Betaal geen verzendkosten bij Jumbo

Als je online shopt bij Jumbo hoef je op sommige producten geen verzendkosten te betalen. Kijk bij de aanbiedingen bij het kopje 'geen bestelkosten'. Als je deze artikelen naar een Jumbo winkel laat verzenden kost het bezorgen helemaal niets!
Bekijk de actie

Met de Jumbo jaaraanbiedingen krijg je het hele jaar korting

Leuk, al die weekaanbiedingen, maar als je het hele jaar bepaalde spullen nodig hebt is het soms wat onhandig. Daar heeft Jumbo de jaaraanbiedingen voor bedacht: op deze artikelen zit een jaar lang korting! Kijk eens bij de aanbiedingen en klik op jaaraanbiedingen. Zo gedaan!
Bekijk de actie

Jumbo jaaraanbieding: Robijn Klein % krachtig 2 + 1 gratis

Het hele jaar door heeft Jumbo een aantal artikelen flink afgeprijsd. Dit zijn meestal artikelen die je vaak nodig hebt en waarop je dus flink kunt besparen. Zo koop je Robij Klein & Krachtig wasmiddel nu 2+1 gratis.
Bekijk de actie

Tweede halve prijs op Kleinverpakkingen Roosvicee

De zomer is natuurlijk het moment voor dagjes uit. Of je nou naar de dierentuin, het strand of naar de speeltuin om de hoek gaat; het is belangrijk om genoeg drinken mee te nemen. De kleinverpakkingen van Roosvicee zijn daarvoor ideaal. Je koopt nu het tweede pak voor de halve prijs.
Bekijk de actie

Zomervoordeel bij Jumbo: 2 Galia meloenen nu voor €2,50

Deze zomer heeft Jumbo verschillende producten laag geprijsd. Je koop nu bijvoorbeeld twee Galia meloenen voor maar €2,50. Heerlijk voor tijdens een picknick of met serrano ham als voorgerecht bij een diner.
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor Jumbo, vind je deze vast ook leuk!

Verlopen acties
Korting
Nu €10 korting op je boodschappen met deze Jumbo kortingscode
INLADENNIEUWSBRIEF
Jumbo updates: