Keukenhof kortingen

Keukenhof korting maart 2018

5 korting(en) beschikbaar 25 gemiddelde besparing

Keukenhof kortingscode

De Keukenhof is het meest indrukwekkende park in Nederland. Elk jaar is dit park slechts 7 weken geopend en staat het vol met zo'n 7 miljoen tulpen. Wil je graag wat geld besparen op je middag uit, pak dan je voordeel met onze exclusieve Keukenhof kortingsbon 2018. Naast deze korting zijn er nog meer acties waarmee jij voordeel pakt.

Bespaartip:
Wanneer je met een grote groep naar de Keukenhof gaat, ontvang je maar liefst €2,50 korting op je entreeticket. De actie geldt voor groepen van 20-200 personen.
Help anderen met besparen op Keukenhof door een code in te sturen!
Deel een code

Koop hier je ticket voor slechts €16 voor Keukenhof 2018

Kan je niet wachten tot dat de Keukenhof weer opengaat? Bestel hier alvast je tickets voor 2018.
59 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

ANWB-leden krijgen €2,50 korting op een entreeticket

Ben je lid van de ANWB? Dan heb je geluk, want met je lidmaatschap krijg je tot €2,50 korting op je entreekaartje voor de Keukenhof.
21 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

€14 Keukenhof korting op een tour + canal cruise door Amsterdam

Wil jij een dagje Keukenhof combineren met een tochtje door Amsterdam? Boek je ticket via de button en pak ook een gratis canal cruise mee. Dit bespaar jou direct 14 euro!
44 keer gebruikt
Bekijk de korting

Keukenhof 2018: open van 22 maart t/m 13 mei

Noteer het in je agenda. De Keukenhof is weer open van 22 maart tot en met 13 mei 2018.
28 keer gebruikt
Bekijk de korting

Keukenhof aanbieding: tickets + vervoer voor slechts €29

Wil je je niet druk maken over files en parkeren? Bestel dan een combiticket waarbij je slechts €29 betaalt voor vervoer vanaf Amsterdam en entreetickets.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel hier Keukenhof Skip The Line tickets voor slechts €16

Wij begrijpen dat je niet in de rij wilt staan voor de ingang van de Keukenhof. Bestel daarom hier Skip The Line tickets voor slechts €16.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Keukenhof kortingscode: 5% korting op ticket en Flowerfields Tour

Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 5% korting op je entreeticket voor de Keukenhof en ook voor de Bloemenvelden Tour vanuit Amsterdam. Met deze tour wordt je opgehaald in Amsterdam en krijg je leuke informatie te horen over de bloemenvelden in Nederland.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Keukenhof kortingscode: €5 korting op je entreekaartje

Een dagje Keukenhof wordt nu nog leuker met €5 korting op jouw entreekaartje. Hoe? Selecteer 'tickets + promotion code' tijdens het bestellen en vul de Keukenhof actiecode in.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Nu 10% korting met deze exclusieve Keukenhof kortingscode

Keukenhof is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland. En dat is niet zo gek, want één van de meest bekende exportproducten van Nederland - onze tulpen - zijn hier in vol ornaat te bezichtigen. Met deze exclusieve kortingscode (via Tiqets) ontvang je nu 10% korting op je tickets.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Ontvang €2,50 korting als ANWB lid

Ben je lid van de ANWB dan ontvang je maar liefst €2,50 korting op je entreekaartje voor de Keukenhof. Je betaalt dan slechts €13,50 in plaats van €16.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop je tickets voor de Keukenhof voordelig online

Wil je niet in de rij staan voor de kassa? Bestel dan je tickets voor de Keukenhof online. Je bestelt al een entreekaartje voor slechts €16.
Bekijk de korting

ANWB Keukenhof korting

Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je €2,50 korting op je entreeticket voor de Keukenhof. In plaats van de reguliere prijs van €16,- betaal je slechts €13,50. Dat is mooi meegenomen! Geen lid van de ANWB? Gebruik dan onze Keukenhof kortingscode voor extra voordeel.