Keukenhof kortings

Keukenhof kortings november 2017

3 korting(en) beschikbaar 8 gemiddelde besparing

Keukenhof aanbieding

De Keukenhof is het meest indrukwekkende park in Nederland. Elk jaar is de Keukenhof slechts 7 weken geopend en staat het vol met zo'n 7 miljoen tulpen. Wil je graag voordelig naar de Keukenhof, pak dan je voordeel met onze exclusieve Keukenhof korting. Naast deze kortingscode zijn er nog meer acties waarmee jij voordeel pakt. Neem dus snel een kijkje.
Help anderen met besparen op Keukenhof door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur Keukenhof

Keukenhof is een populaire toeristische bestemming in Nederland. Tulpen en vele andere bloemen zijn in al hun pracht en praal van maart tot en met mei te zien bij de Keukenhof. In april komt het geheel tot z'n hoogtepunt met de Bloemencorso van de Bollenstreek.

Keukenhof kortingscode
Wil je met korting naar de Keukenhof? Neem dan eerst een kijkje op Actiecode.nl. Wij hebben elk jaar een exclusieve Keukenhof kortingscode, waardoor jij voordelig een dagje naar de Keukenhof kan. Daarnaast hoef je met online tickets niet te wachten bij de ingang. Een leuke bijkomstigheid!

Groepskorting
Wanneer je met een grote groep naar de Keukenhof gaat, ontvang je maar liefst €2,50 korting op je entreeticket. De actie geldt voor groepen van 20-200 personen.

ANWB Keukenhof korting
Ben je lid van de ANWB dan ontvang je €2,50 korting op je entreeticket voor de Keukenhof. In plaats van de reguliere prijs van €16,- betaal je slechts €13,50. Dat is mooi meegenomen.

Keukenhof 2018: open van 22 maart t/m 13 mei

Noteer het in je agenda. De Keukenhof is weer open van 22 maart tot en met 13 mei 2018.
Bekijk de korting

Koop hier je ticket voor slechts €16 voor Keukenhof 2018

Kan je niet wachten tot dat de Keukenhof weer opengaat? Bestel hier alvast je tickets voor 2018.
Bekijk de korting

Gratis toegang voor kinderen tot 3 jaar

De Keukenhof is een indrukwekkend park in Nederland. Ook voor kinderen. Daarom mogen kinderen tot 3 jaar gratis naar binnen.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel hier Keukenhof Skip The Line tickets voor slechts €16

Wij begrijpen dat je niet in de rij wilt staan voor de ingang van de Keukenhof. Bestel daarom hier Skip The Line tickets voor slechts €16.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag Alleen bij Actiecode.nl

Keukenhof kortingscode: 5% korting op ticket en Flowerfields Tour

Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 5% korting op je entreeticket voor de Keukenhof en ook voor de Bloemenvelden Tour vanuit Amsterdam. Met deze tour wordt je opgehaald in Amsterdam en krijg je leuke informatie te horen over de bloemenvelden in Nederland.
Alleen bij Actiecode.nl
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Keukenhof kortingscode: €5 korting op je entreekaartje

Een dagje Keukenhof wordt nu nog leuker met €5 korting op jouw entreekaartje. Hoe? Selecteer 'tickets + promotion code' tijdens het bestellen en vul de Keukenhof actiecode in.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Nu 10% korting met deze exclusieve Keukenhof kortingscode

Keukenhof is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland. En dat is niet zo gek, want één van de meest bekende exportproducten van Nederland - onze tulpen - zijn hier in vol ornaat te bezichtigen. Met deze exclusieve kortingscode (via Tiqets) ontvang je nu 10% korting op je tickets.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Ontvang €2,50 korting als ANWB lid

Ben je lid van de ANWB dan ontvang je maar liefst €2,50 korting op je entreekaartje voor de Keukenhof. Je betaalt dan slechts €13,50 in plaats van €16.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop je tickets voor de Keukenhof voordelig online

Wil je niet in de rij staan voor de kassa? Bestel dan je tickets voor de Keukenhof online. Je bestelt al een entreekaartje voor slechts €16.
Bekijk de korting

Met korting naar de Keukenhof

Als ANWB lid ontvang je standaard €2,50 korting op je ticket. Ga je met een groep, dan ontvang je ook €2,50 korting. Of gebruik onze 5% kortingscode.

Als je interesse had in een Keukenhof korting, vind je deze vast ook leuk: