Kortingscode Keukenhof

Bespaar met een Keukenhof korting in november 2018

3 korting(en) beschikbaar 17 gemiddelde korting

Keukenhof kortingscode

De Keukenhof is het meest indrukwekkende park in Nederland. Elk jaar is dit park slechts 7 weken geopend en staat het vol met zo'n 7 miljoen tulpen. Wil je graag wat geld besparen op je middag uit, pak dan je voordeel met onze exclusieve Keukenhof kortingsbon 2018. Naast deze korting zijn er nog meer acties waarmee jij voordeel pakt.

Bespaartip:
Wanneer je met een grote groep naar de Keukenhof gaat, ontvang je maar liefst €2,50 korting op je entreeticket. De actie geldt voor groepen van 20-200 personen.
Help andere bezoekers ook om te besparen op Keukenhof door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Keukenhof korting: bespaar €4 op tickets en vervoer

Woon je niet in de buurt van de Keukenhof? Bestel dan tickets en vervoer vanaf het centrum van Amsterdam. Op deze deal ontvang je momenteel €4 korting.
Bekijk de korting

Ontvang van €12,50 korting op tickets voor Keukenhof, Rijksmuseum en rondvaart

Ga een dagje uit met je vriendinnen en boek een compleet pakket. Je krijgt nu €12,50 korting op tickets voor Rijksmuseum, Keukenhof en voor een grachtenrondvaart.
Bekijk de korting

Bestel je ticket online voor slechts €18

In 2019 is de Keukenhof weer geopend. Bestel snel je kaarten alvast online en profiteer van vele voordelen. De kaarten zijn al beschikbaar vanaf slechts €18.
Bekijk de korting
Probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

€14 Keukenhof korting op een tour + canal cruise door Amsterdam

Wil jij een dagje Keukenhof combineren met een tochtje door Amsterdam? Boek je ticket via de button en pak ook een gratis canal cruise mee. Dit bespaar jou direct 14 euro!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Mis geen enkele Keukenhof kortingsbon via de nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van potentiële kortingen op je bezoekje aan de Keukenhof? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis niets.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Kinderen t/m 3 jaar mee naar de Keukenhof? Profiteer van gratis toegang

Neem de jongsten thuis ook mee naar de Keukenhof, en je hoeft je geen druk te maken om de bijkomende kosten. Kinderen t/m 3 jaar oud mogen namelijk gewoon gratis naar binnen.
Bekijk de korting

ANWB Keukenhof korting

Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je €2,50 korting op je entreeticket voor de Keukenhof. In plaats van de reguliere prijs van €16,- betaal je slechts €13,50. Dat is mooi meegenomen! Geen lid van de ANWB? Gebruik dan onze Keukenhof kortingscode voor extra voordeel.