Kijkshop Kortingscode

Kijkshop Kortingscodes januari 2017

Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Kijkshop

Kijkshop.nl is de webshop met een uitgebreid en compleet assortiment van elektrische en huishoudelijke artikelen. Je kunt hier terecht voor onder andere beeld & geluid, persoonlijke verzorging en huishoudelijk, maar ook voor pc & accessoires, vrije tijd, telecom en sieraden & horloges en klussen ben je bij de Kijkshop aan het juiste adres. Spetterende prijzen en kortingen zijn hier niet meer weg te denken. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen of deze af te halen in één van de vele filialen. Bij thuisbezorgen profiteer je van 24-uurs levering en kun je je bestelling retourneren in de winkel.    Profiteer bij de Kijkshop regelmatig van de speciale internetaanbiedingen, de megaknallers en de opruimingen. En vergeet ook zeker de Kijkshop kortingscode niet. In de winkelmand zie je direct onder de te bestellen artikelen een vak met 'kortingscode invoeren'. Daar kun je een beschikbare kortingscode invoeren om de korting te verrekenen. Voor veel voordeel en alles op het gebied van in- en rond het huis, ben je bij Kijkshop aan het juiste adres, zowel in de winkel als in de online Kijkshop webwinkel!

geverifiëerd

Tot 40% korting op diverse tablets bij Kijkshop

Wel een tablet in huis, maar niet voor de hoofdprijs? Bij Kijkshop bestel je tablets van de merken Denver en Alcatel voor minder dan €105. Je profiteert van kortingen tot 40%!
geverifiëerd
Bekijk de code*******

€5 korting bij inschrijving van de Kijkshop nieuwsbrief

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de Kijkshop nieuwsbrief, ontvang je eenmalig €5 korting bij een minimale bestelwaarde van €25. Via de nieuwsbrief ben je altijd als eerst op de hoogte van aanbiedingen en acties.
Bekijk de korting

Hoge kortingen op de Kijkshop toppers

Op de homepage van de Kijkshop vind je een overzicht van Kijk toppers. Deze toppers bestel je met een leuke korting. Denk bijvoorbeeld aan een TomTom met €20 korting. De toppers kunnen verschillen.
Bekijk de korting

Kijkshop levert jouw bestelling geheel kosteloos

Wist je dat wanneer je bij de Kijkshop een bestelling plaatst vanaf €30 dat jouw aankopen geheel gratis worden verzonden? Zo ben je nooit onverwacht extra kosten kwijt.
Bekijk de korting

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
10%korting
Ontvang 10% korting op een product naar keuze met deze Kijkshop kortingscode
Cadeau10
5%korting
Kortingscode Kijkshop: ontvang 5% korting op jouw aankoop
WDF5ZC27E3
Kijkshop updates:
€ 11gemiddeld bespaard
100% Kortingscodes Geverifieerd