Klikzeker kortingscode

Klikzeker kortingscodes juli 2017

Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Klikzeker

Klikzeker is de plek waar jij al je mobiele elektronica verzekert. Je kan alle smartphones verzekeren,maar ook tablets, laptops, camera's en fietsen. De Verzekering betaal je in één keer voor een heel jaar. Dit betekend dat je er de rest van het jaar niet meer naar hoeft om te kijken en op deze manier zijn de kosten veel lager dan bij andere verzekeraars. Wil jij extra besparen op een verzekering van Klikzeker? Op deze pagina van Actiecode.nl vind je daarvoor alles wat je nodig hebt. We verzamelen hier namelijk alle Klikzeker kortingscodes voor jou. Zijn er even geen codes? In dat geval doen wij er alles aan om jou de beste bespaar-opties te geven. Bijvoorbeeld door aanbiedingen uit te lichten. 

Geverifieerd

Krijg nu 10% korting | Klikzeker kortingscode

Alle mobiele elektronica koop je nu met 10% korting. Neem snel een kijkje bij Klikzeker en vul de code in.
Geverifieerd 38 keer gebruikt
Bekijk de code*******

Verzeker je iPhone vanaf €34,95 bij Klikzeker

Bij Klikzeker kun je je iPhone al verzekeren tegen schade vanaf €34,95 per maand. Inclusief wereldwijde dekking.
Bekijk de korting

Bij Klikzeker verzeker je een fiets al voor €21,95

Je stalen ros moet natuurlijk wel een passende verzekering hebben, en daarom is het fijn dat je deze eenvoudig en voordelig kunt afsluiten bij Klikzeker. Je sluit een éénjarige verzekering al af voor €21,95
Bekijk de korting

Je laptop verzekeren? Dat kan vanaf €34,95 per jaar bij Klikzeker

Een laptop is een kostbaar apparaat dat je elke dag gebruikt, en waarmee je dus eigenlijk ook niet zonder kan! Het is daarom geen overbodige luxe om je laptop te verzekeren tegen schade, vooral als je er vaak mee op pad gaat. Bij Klikzeker kan dat al vanaf €34,95 per jaar.
Bekijk de korting

2 jaar verzekeren betekent 10% korting bij Klikzeker

Net een nieuwe telefoon gekocht? Slim om die te verzekeren. De verzekering die je provider aanbied is echter onnodig duur. Sluit daarom je verzekering af bij Klikzeker. Kies voor 1 of 2 jaar. Bij 2 jaar krijg je 10% korting. TIP: Als je een telefoon bij een abonnement krijgt, neem dan een verzekering die net zo lang als je contract loopt.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Klikzeker kortingscode voor 10% korting

Met deze actiecode bespaar je 10% op je verzekering voor mobiele elektronica van Klikzeker. Scheelt je toch weer een paar euro!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Klikzeker kortingscode: 10% korting op mobiele elektronica

Neem het zekere voor het onzekere en sluit een verzekering af bij Klikzeker. Je krijgt nu 10% korting op de verzekering van mobiele elektronica.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Klikzeker kortingscode: 10% korting op mobiele elektronica.

Wil je een verzekering afsluiten bij Klikzeker, maar vind je het toch net te duur? Deze code geeft jou 10% korting, wat jou toch weer wat euro's kan schelen. Geldig op mobiele elektronica.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Klikzeker kortingscode: 10% korting op alle mobiele elektronica

Verzeker jouw smartphone nu met 10% korting bij Klikzeker! Verzilver de code tijdens het afsluiten en profiteer van de korting.
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Al vanaf €14,95 jouw garantietermijn verlengen bij Klikzeker

Wil je jouw garantietermijn bij Klikzeker verlengen? Voor diverse huishoudelijke apparatuur kan dit al vanaf €14,95. Je kunt zelf kiezen of je de garantie wilt verlengen met 36, 48 of 60 maanden.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een iPhone verzeker je voor €44,95 bij Klikzeker

Je smartphone is heel belangrijk in je leven, en daarom wil je deze natuurlijk goed beschermen. Gelukkig kan dit bij Klikzeker makkelijk en snel zonder grote papierwinkel. Voor €44,95 is je iPhone al verzekerd met complete dekking.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Klikzeker kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Klikzeker updates:
10 personen bezoekers deze week
€ 21,12is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop
100% Codes hebben we zelf getest