Julianatoren kortingen

Julianatoren korting januari 2018

5 korting(en) beschikbaar 15.55 gemiddelde besparing
Help anderen met besparen op Julianatoren door een code in te sturen!
Deel een code

Tijdelijk slechts €10,50 entree bij Julianatoren

Wauw! Deze wintermaanden kan je extra genieten van je bezoekje aan Julianatoren. Als je nu gaat, bespaar je meer dan €10 op je ticket! Wacht niet langer en plan nu een bezoekje in.
Bekijk de korting

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis entree bij Julianatoren

Leuk, van Julianatoren! De allerkleinsten mogen gratis het park in. Dat kan flink schelen bij gezinsbezoekjes! Op naar Julianatoren voor een leuk dagje uit!
Bekijk de korting

Pak nu €20 Julianatoren korting mee op voorverkoop

Als je een abonnement bij Julianatoren wil aanschaffen kom je nu heel voordelig uit! De voorverkoop hiervan wordt namelijk beloond met een dikke korting van €20. Bekijk hier het aanbod.
Bekijk de korting

Geniet van Julianatoren korting op groepstickets

Met grote groepen naar Julianatoren kan heel gemakkelijk én voordelig. Met hoe meer mensen je het park bezoekt, hoe meer korting je ontvangt op de losse tickets! Roep al je vrienden bij elkaar en stapel die korting.
Bekijk de korting

Ga nu onbeperkt naar Julianatoren voor €66

De tofste attracties voor jong en oud vind je in Julianatoren! Je kan nu voor €66 een persoonsabonnement afsluiten om een seizoen lang te kunnen genieten bij Julianatoren. Bekijk nu de abonnementen!
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Geniet van 20% groepskorting bij Julianatoren

Wanneer je een groepsuitjes organiseert met minimaal 20 personen en online tickets voor Julianatoren bestelt, ontvang je 20% korting. Daarnaast krijg je er ook nog eens een kidsbox en een hamburger of snackmenu bij.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Onbeperkt naar Julianatoren voor €66

Sluit een persoonsabonnement af voor Julianatoren voor slechts €66. Je kunt dan een seizoen lang onbeperkt genieten van de tofste attracties. Daarnaast ontvang je leuke aanbiedingen en extra's.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

€10 korting online op een Julianatoren gezinsabonnement

Wanneer je een gezinsabonnement voor de Julianatoren online afsluit, ontvang je €10 korting. Zo kan je extra voordelig onbeperkt het park met het gehele gezin bezoeken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel je Julianatoren ticket online en bespaar €2

Een dagje naar familiepark Julianatoren staat garant voor een dag vol plezier en vermaak. Zowel voor de kids als voor volwassenen. Wanneer je online tickets bestelt, vermijd je lange wachtrijen, maar bespaar je ook €2 per ticket.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Julianatoren Gezinsabonnement, tot €20 korting in de voorverkoop

Met het hele gezin een seizoen lang onbeperkt genieten van alle leuke attracties van Julianatoren? Dat kan met een Jul's Gezinsabonnement. In de voorverkoop online betaal je slechts €210. Bestel je abonnement dus tussen 8 november en 31 december en bespaar tot €20.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang nu €2 korting op Julianatoren kaartjes

Met deze tickets ontvang je ook toegang tot de Mega Sint Show. Bezoek de website om een tijd te boeken.
Bekijk de korting

Julianatoren in Apeldoorn is het familiepretpark van Nederland! Het park biedt meer dan 50 attracties voor het hele gezin zoals onder andere de achtbaan, de muizenval, de paardenbaan, het reuzenrad, de waterfietsen en de kabelbaan. Maak een tochtje in de muizenschommel of spring zo hoog als je kunt op één van de trampolines. Je kunt hier terecht voor je verjaardagsfeestje of met een klassenuitje, maar ook voor een drie gangen menu en groepsarrangementen heeft dit park diverse leuke acties. Kijk voor alle aanbiedingen en Julianatoren kortingsbonnen op Actiecode, zodat je extra voordelig een dagje naar Julianatoren kan!


Als je interesse had in een Julianatoren korting, vind je deze vast ook leuk:
Julianatoren updates: