Julianatoren kortingscode

Julianatoren kortingscodes april 2017

5 acties beschikbaar 23.15 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn is het familiepretpark van Nederland! Het park biedt meer dan 50 attracties voor het hele gezin zoals onder andere de achtbaan, de muizenval, de paardenbaan, het reuzenrad, de waterfietsen en de kabelbaan. Maak een tochtje in de muizenschommel of spring zo hoog als je kunt op één van de trampolines. Je kunt hier terecht voor je verjaardagsfeestje of met een klassenuitje, maar ook voor een drie gangen menu en groepsarrangementen heeft dit park diverse leuke acties. Kijk voor alle aanbiedingen en Julianatoren kortingsbonnen op Actiecode, zodat je extra voordelig een dagje naar Julianatoren kan!

Bestel je Julianatoren ticket online en bespaar €2

Een dagje naar familiepark Julianatoren staat garant voor een dag vol plezier en vermaak. Zowel voor de kids als voor volwassenen. Wanneer je online tickets bestelt, vermijd je lange wachtrijen, maar bespaar je ook €2 per ticket.
Bekijk de korting

Julianatoren Gezinsabonnement, tot €20 korting in de voorverkoop

Met het hele gezin een seizoen lang onbeperkt genieten van alle leuke attracties van Julianatoren? Dat kan met een Jul's Gezinsabonnement. In de voorverkoop online betaal je slechts €210. Bestel je abonnement dus tussen 8 november en 31 december en bespaar tot €20.
Bekijk de korting

Onbeperkt naar Julianatoren voor €66

Sluit een persoonsabonnement af voor Julianatoren voor slechts €66. Je kunt dan een seizoen lang onbeperkt genieten van de tofste attracties. Daarnaast ontvang je leuke aanbiedingen en extra's.
Bekijk de korting

€10 korting online op een Julianatoren gezinsabonnement

Wanneer je een gezinsabonnement voor de Julianatoren online afsluit, ontvang je €10 korting. Zo kan je extra voordelig onbeperkt het park met het gehele gezin bezoeken.
Bekijk de korting

Geniet van 20% groepskorting bij Julianatoren

Wanneer je een groepsuitjes organiseert met minimaal 20 personen en online tickets voor Julianatoren bestelt, ontvang je 20% korting. Daarnaast krijg je er ook nog eens een kidsbox en een hamburger of snackmenu bij.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Je bespaart hier bijna 10% op tickets voor Julianatoren

Er zijn heel veel manieren om te besparen: kortingscodes, bonnen, speciale acties, noem het maar op. Maar dit is toch wel heel makkelijk: bestel nu je tickets bij Julianatoren online, in plaats van bij de kassa, en je bespaart direct €2. Doen dus!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Je krijgt nu 10 kortingsbonnen met een totale waarde van €50 cadeau bij Julianatoren

Als je deze zomer met de familie of vrienden naar Julianatoren gaat kun je nu makkelijk €50 besparen. Als je een Jul's persoonsabonnement afsluit krijg je 10 kortingsbonnen twv €5 per stuk cadeau. Kijk op de site bij gezinsabonnement, en klik vervolgens op persoonsabonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een gezinsabonnement in de voorverkoop is maar €200

De Julianatoren blijft leuk voor de kinderen en toch koop je een abonnement voor maar €200.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Schoolreisjes bij Julianatoren: slechts €11,50 per persoon

Wist je dat Julianatoren ook schoolreisjes verwelkomt? Vanaf slechts €11,50 per persoon beleven de kinderen een onvergetelijke dag. Met meer dan 60 attracties raken ze niet uitgespeeld! En omdat je met een groep komt, bespaar je al bijna 50% op tickets.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Download één van de gratis Julianantoren kleurplaten

Houden jouw kids ook zo van kleuren? En zie je ze graag in hun creatieve element? Kijk dan eens tussen het gratis aanbod van kleurplaten op www.julianantoren.nl.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu €3,25 vroegboekkorting op een schoolreisje naar Julianatoren

Alleen nog vandaag boek je een verzorgd schoolreisje naar Julianatoren met €3,25 vroegboekkorting. Je betaalt nu slechts €10,50 per persoon!
Bekijk de korting
Julianatoren updates:
5acties beschikbaar
18 personen bezoekers deze week