Lebara kortingscodes

Lebara kortingscode mei 2018

7 korting(en) beschikbaar 9 gemiddelde besparing

Bespaar met Lebara codes

Voor goedkoop bellen, sms'en en mobiel internetten ben je bij Lebara aan het juiste adres. Om nog meer te besparen op je aankoop ben je hier bij Actiecode weer op de goede plek. Zo zie je hier rechts tussen de 7 acties precies of er op dit moment een Lebara promo code beschikbaar is. Verder profiteer je ook van een hoop standaard voordeelen:
  • Krijg gratis extra data bij alle 4G bundels
  • Onbeperkt bellen in NL + 2 GB voor €15
  • Geen extra kosten binnen de EU

Houd deze pagina in de gaten voor alle Lebara promotiecodes en acties van mei.
Help anderen met besparen op Lebara door een code in te sturen!
Deel een code

Nieuwe klant? Onvang nu eenmalig 50% welkomstkorting

Wil je de voordelen van Lebara ontdekken? Profiteer dan zeker van deze eenmalige actie waarmee je maar liefst 50% welkomstkorting ontvangt. Zo waardeer je je prepaid tegoed gemakkelijk en voordelig online op.
24 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Ontvang nu €10 prepaid beltegoed gratis

Heb je een Lebara prepaid beltegoed gekocht van €10? Waardeer deze dan op en ontvang €10 extra beltegoed.
41 keer gebruikt
Bekijk de korting

Betaal slechts €15 voor een bundel

Onbeperkt bellen in Nederland, 1000 sms'jes, gratis bellen van Lebara naar Lebara en 2GB (4g) data. Dat is wat je krijgt voor deze bundel van slechts €15. Schaf hem direct aan en profiteer daarnaast ook ngo eens van een gratis simkaart!
Bekijk de korting

Bel nu gratis naar andere Lebara gebruikers

Een Lebara abonnement levert je veel voordelen op. Een van de voordelen is dat je gratis kan bellen naar andere Nederlandse Lebara nummers. Dit scheelt je weer een hoop belminuten.
Bekijk de korting

Ontvang nu 4G voor de prijs van 3G

Wil je graag sneller internet? Kies dan voor een 4G abonnement. Voor elk 4G abonnement betaal je slechts de prijs van het 3G abonnement. Hiermee bespaar je al snel €5 tot €10 op je abonnement.
Bekijk de korting

Bestel Lebara SIM Only vanaf slechts €5

Voor goedkoop en vertrouwd bellen ben je bij Lebara aan het juiste adres. Zo heb je voor slechts €5 een Lebara SIM Only. Profiteer direct van deze top deal.
Bekijk de korting

Vraag een gratis prepaid Lebara simkaart aan

Van plan om via Lebara te bellen, sms'en en mobiel te internetten? Dan staat er een leuke actie voor je klaar. Zo kun je namelijk helemaal voor niets een prepaid simkaart aanvragen. Gewoon via de site en daarnaast ook met gratis bezorging.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Ontvang dubbel zoveel prepaid tegoed bij Lebara

Hoeveel beltegoed je ook wilt opwaarderen, Lebara maakt er altijd 50% meer van. Zo is €10 beltegoed nu €20 beltegoed waard. Te mooi om waar te zijn? Echt niet, check snel de Lebara 10=20 pagina op de site!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel een bundel en ontvang de eerste zes maanden 50% korting

Wees slim om binnen januari je bundel aan te schaffen. Dit levert je maar liefst 50% korting op voor de eerste zes maanden. Bestel snel want dit betreft een tijdelijke actie.
Bekijk de korting

Gratis mogelijkheden

Profiteer van diverse gratis mogelijkheden zonder dat hier een Lebara kortingscode voor is vereist. Zo bel je onbeperkt en helemaal voor niets naar andere Nederlandse Lebara nummers. Verder krijg je gratis extra data bij alle 4G bundels en vraag je online een gratis Lebara simkaart aan.

Nog meer bespaartips

Gratis simkaart
Nog geen klant bij Lebara? Dan hebben wij leuk nieuws voor je. Je kunt namelijk gratis een simkaart aanvragen om mee te kunnen bellen, sms'en en mobiel internetten.
Download de app
De Lebara app levert je heel veel voordelen op. Zo waardeer je eenvoudig je beltegoed en data op en heb je 24/7 bereikbaarheid. Beschikbaar voor Android en iOS.
Lage tarieven
Heb je geen onbeperkte bundel? Dan gelden de volgende tarieven: voor mobiel bellen betaal je slechts 9ct/min, niks voor bellen van Lebara naar Lebara en 9ct per SMS.
Gratis bellen
Ken je nog iemand met een Lebara bundel? Bellen van Lebara naar andere Nederlandse Lebara nummers kan onbeperkt en helemaal gratis!
Naar Lebara

Als je interesse had in een Lebara kortingscode, vind je deze vast ook leuk: