Legoworld kortingen

Legoworld korting november 2017

5 korting(en) beschikbaar 23.55 gemiddelde besparing

Maak slim gebruik van de LEGO korting tips en aanbiedingen op deze Actiecode.nl pagina voor LEGO World 2017. Wist je bijvoorbeeld dat een LEGO World Utrecht 2017 ticket €19,50 kost en dat kinderen t/m 2 jaar gratis het evenement mogen bezoeken? Koop je tickets van te voren online. Zo ontvang je niet alleen €5,50 korting op LEGO World 2017 maar ben je ook nog eens verzekerd van een entreebewijs. Geen LEGO korting of nieuwtje missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Help anderen met besparen op LEGO World door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur LEGO World

LEGO World is jaarlijks het grootste LEGO evenement ter wereld. Je bezoekt LEGO World 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn levensgrote LEGO bouwwerken te zien. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten en komen er artiesten optreden. Sinds 2000 komen ieder jaar zo'n 70.000 bezoekers op dit evenement af, dus koop je LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 ticket op tijd! Dit jaar is LEGOWorld te bezichtigen van 18 t/m 24 oktober. LEGO World Utrecht is slechts een week per jaar, maar je kunt het hele jaar door naar het Legoland Discovery Centre. Houdt Actiecode.nl in de gaten voor LEGO korting.

Verdien een LEGO kortingscode t.w.v. €10 bij bol.com

Speel mee met het LEGO spel van bol.com en verdien uiteindelijk €10 korting op je bestelling. Het spel is superleuk voor kinderen!
355 keer gebruikt
Bekijk de korting

Je ontvangt tijdelijk tot wel 25% korting op LEGO

In de bol.com LEGO shop ontvang je in de categorie 'Top Deals' tot wel 25% korting op honderden LEGO pakketten.
229 keer gebruikt
Bekijk de korting

Ontvang 10% korting op je LEGO bestelling bij Conrad

Meld je aan voor de Conrad nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. 10%. Deze kortingscode kan je gebruiken op je LEGO bestelling bij Conrad.
Bekijk de korting

LEGO Wold korting: bespaar €5,50 op je online ticket

Wil je graag naar LEGO Wold? Bestel dan je tickets online en bespaar €5,50 op je tickets. Aan de kassa zijn de tickets duurder.
Bekijk de korting

Blijf op de hoogte van LEGO korting & nieuws via de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom LEGO World 2017? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste LEGO korting en informatie over de volgende editie in je inbox.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel je LEGO World ticket online en bespaar €5,50

Wil je verzekerd zijn van een LEGO World entreebewijs en behaal je graag LEGO korting? Bestel jouw ticket dan online en betaal slechts €19,50 i.p.v. €25 aan de kassa bij LEGO World.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

LEGO korting: Kinderen mogen gratis naar LEGO World

Kinderen t/m 2 jaar ontvangen het entreebewijs voor LEGO World gratis.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel LEGO bij bol.com en ontvang een gratis speelmat

Bij geselecteerde LEGO speelgoed bij bol.com ontvang je nu een gratis LEGO DUPLO speelmat cadeau. De speelmat wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 online tickets bestel je voor slechts €19,50

Wil je dit jaar de mooiste bouwwerken bestaande uit LEGO aanschouwen? Koop dan gauw je ticket voor LEGO World 2017. Deze kost slechts €19,50.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Tijdelijk €20 korting op LEGO Mindstorms bij Conrad

Altijd al je eigen robot willen bouwen? Het kan met LEGO Mindstorms. Bij Conrad ontvang je nu maar liefst €20 korting op LEGO Mindstorms.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Spaar voor €10 LEGO World korting bij Intertoys

Intertoys heeft een leuke actie voor LEGO-fans. Als LEGO of Duplo koopt spaar je meteen voor korting op een uit naar LEGO World. Bij iedere aankoop krijg je stempels op je spaarkaart en bij iedere volle spaarkaart krijg je €10 korting op een dagje LEGO World. Wil je weten hoe deze actie precies werkt? Klik dan op onderstaande button.
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Legoworld korting, vind je deze vast ook leuk:
LEGO World updates:
23 personen bezoekers deze week