Legoworld kortingen

Legoworld korting januari 2018

4 korting(en) beschikbaar 16.64 gemiddelde besparing

Maak slim gebruik van de LEGO korting tips en aanbiedingen op deze Actiecode.nl pagina voor LEGO World 2018. Wist je bijvoorbeeld dat een LEGO World Utrecht 2018 ticket €19,50 kost en dat kinderen t/m 2 jaar gratis het evenement mogen bezoeken? Koop je tickets van te voren online. Zo ontvang je niet alleen €5,50 korting op LEGO World 2018 maar ben je ook nog eens verzekerd van een entreebewijs. Geen LEGO korting of nieuwtje missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Help anderen met besparen op LEGO World door een code in te sturen!
Deel een code

LEGO World korting: bespaar €5,50 op je online ticket

Wil je graag naar LEGO World? Bestel dan je tickets online en bespaar €5,50 op je tickets. Aan de kassa zijn de tickets duurder.
25 keer gebruikt
Bekijk de korting

Bestel je ticket online en profiteer van LEGOworld korting

Je doet er vaak goed aan om je ticket online te bestellen. Ook bij LEGO World is dit het geval. Ook weet je met je online bestelling zeker dat er op die dag genoeg plek is. Bestel snel je tickets online.
Bekijk de korting

Park & Ride: parkeer voor slechts €5 per dag en reis gratis met het ov

Kom je van veraf om LEGO World te bezoeken? Bespaar dan op de parkeerkosten door gebruik te maken van Park & Ride. Hiermee betaal je slechts €5 per dag en reis je gratis verder met het ov. Dat is nog eens slim besparen!
Bekijk de korting

Kinderen t/m 2 jaar bezoeken LEGO World helemaal gratis

Wanneer je LEGO World bezoekt met kinderen betaal je helemaal niets voor hun entreeticket. Dit betekent dat je per ticket voor kinderen t/m 2 jaar maar liefst €19,50 bespaart. Bestel snel online je tickets.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel je LEGO World ticket online en bespaar €5,50

Wil je verzekerd zijn van een LEGO World entreebewijs en behaal je graag LEGO korting? Bestel jouw ticket dan online en betaal slechts €19,50 i.p.v. €25 aan de kassa bij LEGO World.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Verdien een LEGO kortingscode t.w.v. €10 bij bol.com

Speel mee met het LEGO spel van bol.com en verdien uiteindelijk €10 korting op je bestelling. Het spel is superleuk voor kinderen!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

LEGO korting: Kinderen mogen gratis naar LEGO World

Kinderen t/m 2 jaar ontvangen het entreebewijs voor LEGO World gratis.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Je ontvangt tijdelijk tot wel 25% korting op LEGO

In de bol.com LEGO shop ontvang je in de categorie 'Top Deals' tot wel 25% korting op honderden LEGO pakketten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 online tickets bestel je voor slechts €19,50

Wil je dit jaar de mooiste bouwwerken bestaande uit LEGO aanschouwen? Koop dan gauw je ticket voor LEGO World 2017. Deze kost slechts €19,50.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel LEGO bij bol.com en ontvang een gratis speelmat

Bij geselecteerde LEGO speelgoed bij bol.com ontvang je nu een gratis LEGO DUPLO speelmat cadeau. De speelmat wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.
Bekijk de korting

LEGO World is jaarlijks het grootste LEGO evenement ter wereld. Je bezoekt LEGO World 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn levensgrote LEGO bouwwerken te zien. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten en komen er artiesten optreden. Sinds 2000 komen ieder jaar zo'n 70.000 bezoekers op dit evenement af, dus koop je LEGO Jaarbeurs Utrecht 2018 ticket op tijd! Dit jaar is LEGOWorld te bezichtigen van 18 t/m 24 oktober. LEGO World Utrecht is slechts een week per jaar, maar je kunt het hele jaar door naar het Legoland Discovery Centre. Houdt Actiecode.nl in de gaten voor LEGO korting.


Als je interesse had in een Legoworld korting, vind je deze vast ook leuk:
LEGO World updates:
25 personen bezoekers deze week