Lego world aanbiedingen

Lego world aanbiedingen september 2017

5 actie(s) beschikbaar 17.23 gemiddelde besparing

Lego world kortingscode

Maak slim gebruik van de LEGO korting tips en aanbiedingen op deze Actiecode.nl pagina voor LEGO World 2017. Wist je bijvoorbeeld dat een LEGO World Utrecht 2017 ticket €19,50 kost en dat kinderen t/m 2 jaar gratis het evenement mogen bezoeken? Koop je tickets van te voren online. Zo ontvang je niet alleen €5,50 korting op LEGO World 2017 maar ben je ook nog eens verzekerd van een entreebewijs. Geen LEGO korting of nieuwtje missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur LEGO World

LEGO World is jaarlijks het grootste LEGO evenement ter wereld. Je bezoekt LEGO World 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn levensgrote LEGO bouwwerken te zien. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten en komen er artiesten optreden. Sinds 2000 komen ieder jaar zo'n 70.000 bezoekers op dit evenement af, dus koop je LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 ticket op tijd! Dit jaar is LEGOWorld te bezichtigen van 18 t/m 24 oktober. LEGO World Utrecht is slechts een week per jaar, maar je kunt het hele jaar door naar het Legoland Discovery Centre. Houdt Actiecode.nl in de gaten voor LEGO korting.

LEGO korting: Kinderen mogen gratis naar LEGO World

Kinderen t/m 2 jaar ontvangen het entreebewijs voor LEGO World gratis.
231 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Bestel je LEGO World ticket online en bespaar €5,50

Wil je verzekerd zijn van een LEGO World entreebewijs en behaal je graag LEGO korting? Bestel jouw ticket dan online en betaal slechts €19,50 i.p.v. €25 aan de kassa bij LEGO World.
108 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Blijf op de hoogte van LEGO korting & nieuws via de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom LEGO World 2017? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste LEGO korting en informatie over de volgende editie in je inbox.
24 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 online tickets bestel je voor slechts €19,50

Wil je dit jaar de mooiste bouwwerken bestaande uit LEGO aanschouwen? Koop dan gauw je ticket voor LEGO World 2016. Deze kost slechts €19,50. Let op hier komen nog wel de transactiekosten van Paylogic bij ter hoogte van €1,45.
21 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Servicekosten van LEGO World 2017 bedragen slechts €1,45

Je betaalt nooit teveel als je via Paylogic tickets voor LEGO World Utrecht 2016 koopt. Je betaalt namelijk maar €1,45 servicekosten - en je bestelling is binnen enkele minuten voltooid.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Spaar voor €10 LEGO World korting bij Intertoys

Intertoys heeft een leuke actie voor LEGO-fans. Als LEGO of Duplo koopt spaar je meteen voor korting op een uit naar LEGO World. Bij iedere aankoop krijg je stempels op je spaarkaart en bij iedere volle spaarkaart krijg je €10 korting op een dagje LEGO World. Wil je weten hoe deze actie precies werkt? Klik dan op onderstaande button.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Lego World: hoe kom ik er?

Ja, het is alweer bijna tijd voor Lego World! Kom jij van ver? Weet je wel hoe je er moet geraken en welk type vervoer het slimst is? Lego World vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, naast centraal station en op loopafstand van het historisch stadscentrum. Zowel met de trein als met de auto is het terrein makkelijk te bereiken, de trein is echter wel makkelijker. Klik hieronder om meer informatie over de locatie te verkrijgen!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Lego World begint binnen een week: koop hier je tickets

Het leukste wat je kan ondernemen met je (klein)kinderen in de herfstvakantie is LegoWorld. Dit jaarlijks terugkerende evenement is altijd weer heel geslaagd. Zoek jij nog naar tickets? Klik dan hier onder. Dan kom je meteen uit op de LegoWorld tickets pagina.
Bekijk de korting

LEGO World updates:
19 personen bezochten vandaag deze pagina