LEGO World Utrecht korting

LEGO World Utrecht kortings januari 2017

5 acties beschikbaar 16 gemiddelde besparing

LEGO World korting

Maak slim gebruik van de LEGO korting tips en aanbiedingen op deze Actiecode.nl pagina voor LEGO World 2017. Wist je bijvoorbeeld dat een LEGO World Utrecht 2017 ticket €19,50 kost en dat kinderen t/m 2 jaar gratis het evenement mogen bezoeken? Koop je tickets van te voren online. Zo ontvang je niet alleen €5,50 korting op LEGO World 2017 maar ben je ook nog eens verzekerd van een entreebewijs. Geen LEGO korting of nieuwtje missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur LEGO World

LEGO World is jaarlijks het grootste LEGO evenement ter wereld. Je bezoekt LEGO World 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn levensgrote LEGO bouwwerken te zien. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten en komen er artiesten optreden. Sinds 2000 komen ieder jaar zo'n 70.000 bezoekers op dit evenement af, dus koop je LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 ticket op tijd! Dit jaar is LEGOWorld te bezichtigen van 18 t/m 24 oktober. LEGO World Utrecht is slechts een week per jaar, maar je kunt het hele jaar door naar het Legoland Discovery Centre. Houdt Actiecode.nl in de gaten voor LEGO korting.

LEGO korting: Kinderen mogen gratis naar LEGO World

Kinderen t/m 2 jaar ontvangen het entreebewijs voor LEGO World gratis.
55 keer gebruikt
Bekijk de korting

LEGO Jaarbeurs Utrecht 2017 online tickets bestel je voor slechts €19,50

Wil je dit jaar de mooiste bouwwerken bestaande uit LEGO aanschouwen? Koop dan gauw je ticket voor LEGO World 2016. Deze kost slechts €19,50. Let op hier komen nog wel de transactiekosten van Paylogic bij ter hoogte van €1,45.
Bekijk de korting

Bestel je LEGO World ticket online en bespaar €5,50

Wil je verzekerd zijn van een LEGO World entreebewijs en behaal je graag LEGO korting? Bestel jouw ticket dan online en betaal slechts €19,50 i.p.v. €25 aan de kassa bij LEGO World.
36 keer gebruikt
Bekijk de korting

Servicekosten van LEGO World 2017 bedragen slechts €1,45

Je betaalt nooit teveel als je via Paylogic tickets voor LEGO World Utrecht 2016 koopt. Je betaalt namelijk maar €1,45 servicekosten - en je bestelling is binnen enkele minuten voltooid.
Bekijk de korting

Blijf op de hoogte van LEGO korting & nieuws via de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom LEGO World 2017? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste LEGO korting en informatie over de volgende editie in je inbox.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een LEGO World Utrecht korting, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Tip
Lego World: hoe kom ik er?
Geen kortingscode
Tip
Lego World begint binnen een week: koop hier je tickets
Geen kortingscode
Korting
Spaar voor €10 LEGO World korting bij Intertoys
Geen kortingscode