Legoland discovery centre kortingscode

Legoland discovery centre kortingscodes augustus 2017

4 actie(s) beschikbaar 20 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Legoland Discovery Centre

Legoland Discovery Centre in Duisburg is een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen beleven hier de LEGO dag van hun leven. Het is slechts 160 kilometer vanaf Utrecht, dus erg leuk en gemakkelijk om een keer naartoe te gaan. Ook kun je in Legoland zien hoe Lego wordt geproduceerd. Geniet van Legoland en word aangenaam verrast door het lego bouw- en testcentrum, de modelbouw-workshop en de Lego speelhoek. Legoland Discovery Centre is een must voor de Lego fan, maar ook voor een geweldig gezinsuitje. Kijk op Actiecode.nl voor de leukste aanbiedingen en kortingen!

Koop je Legoland tickets online en betaal maar €8,95

Wil jij in de vakantie of in het weekend iets leuks doen met het hele gezin? Wat dacht je van Legoland! Bijvoorbeeld in Berlijn. Als je je Legoland Berlin tickets online koopt, heb je ze al vanaf €8,95. Klik op de blauwe button om naar de website te gaan.
keer gebruikt
Bekijk de korting

Legoland korting: 17% korting op dagkaarten voor 2 personen

Legoland is met deze korting extra aantrekkelijk voor een bezoekje. Of je nu jong op oud bent, Legoland is altijd een bezoek waard en nu krijg je 17% korting op je dagkaart. Tijd om naar Legoland te gaan!
keer gebruikt
Bekijk de korting

Kinderen van 2 jaar en jonger mogen gratis naar Legoland

Zijn jouw kids 2 jaar of jonger? Dan mogen ze helemaal gratis het park in. Je betaalt dus alleen voor jezelf een ticket. Dat scheelt weer.
Bekijk de korting

Een jaar lang naar LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen voor slechts €33,95

Kun jij geen genoeg krijgen van LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen? Koop dan nu een jaarticket voor slechts €33,95 p.p. en krijg 12 maanden lang onbeperkt toegang tot het park en 10% korting in de LEGO shop en het café.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Kortingscode: gratis entree voor kinderen

Kids tot 10 jaar kunnen helemaal gratis naar Legoland gaan met deze kortingscode. De enige voorwaarde is dat er een volwassene bij is, maar dat lijkt ons alleen maar logisch. Gebruik de kortingscode tijdens het bestellen van de tickets.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Boek een Legoland Discovery Centre combiticket voor slechts €22

Wanneer je Legoland Discovery Centre én SEA LIFE Oberhausen wilt bezoeken, kan dit voordeliger dan je denkt. Boek via Legoland Discovery Centre een combiticket voor slechts €22 en geniet van een voordelig dagje uit.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Extra dag gratis verblijf bij Legoland

Krijg tot het eind van het jaar een hele dag gratis bij een verblijf in het Legoland Resort. Let wel op: aanbieding geldt pas vanaf een verblijf van 2 dagen in combinatie met hotel en parkticket. Meer voorwaarden vind u op de webpagina van Legoland
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Legoland aanbieding | Kinderen gratis entree in juni

Een paradijs voor kinderen en nu ook nog eens gratis in juni! Ga dus deze maand nog naar Legoland en bespaar een mooi bedrag. Let op: exacte data voor deze aanbieding staan aangegeven op de webpagina van Legoland.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bekijk online gratis de map van Legoland in Duitsland

Ga jij binnenkort naar Legoland of twijfel je nog? Bekijk online de map van het park, zodat je weet wat je er allemaal kunt verwachten. Je kunt ook alvast een route uitstippelen of aanvinken welke attracties jij echt niet wil missen. Klik op de roze button.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Legoland Berlin: gratis entree voor kinderen tot 3 jaar

Met hele jonge kinderen kun je super voordelig naar Legoland Discovery Centre Berlin. Voor kinderen met een leeftijd van twee jaar of jonger hoef je namelijk helemaal geen entreeprijs te betalen! Zo kun je met je hele gezin genieten van een fantastische dag weg, die leuk is voor jong en oud, zonder te veel te betalen!
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Legoland discovery centre kortingscode, vind je deze vast ook leuk: