Lotto actiecodes

Lotto actiecode mei 2018

4 korting(en) beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Maak kansspelen nog leuker

Het is altijd spannend of je een grote prijs zal winnen met een kansspel. Dit verklaart waarom een hoop mensen meedoen aan de Lotto loterijen. Je kunt al vanaf €2 meespelen waarmee je kans maakt op de fijnste geldprijzen. Hier op Actiecode vind je diverse manieren om jouw deelname nog een beetje voordeliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Kortingscode Lotto: 5 loten halen is 4 betalen
  • Sluit een gratis proefabonnement af voor 3 maanden
  • Lotto actiecode: maak kans op een Vespa scooter

De hoge winkans, lage kosten om mee te spelen en toffe geldprijzen maakt Lotto een laagdrempelig kansspel. Meespelen = meemaken.
Help anderen met besparen op Lotto door een code in te sturen!
Deel een code

Speel mee met Lotto en maak elke zaterdag kans op miljoenen

Je speelt al mee voor maar €2 per lot! Kijk voor meer informatie op de website.
Bekijk de korting

Al voor €2 per lot meespelen met Lotto

Lotto biedt je gewoon de mogelijkheid losse loten te kopen. Zo kan je een keertje kijken of je zo losjes in de prijzen kan vallen! Je koopt één lot al voor €2. Waar wacht je nog op?
21 keer gebruikt
Bekijk de korting

Profiteer van korting bij Lotto met de voordeelbundel

Hoe meer, hoe beter! Als je nu meespeelt bij Lotto kun je 12 trekkingen meespelen voor de prijs van 10. Dat scheelt je in de portemonnee, en zo maak je veel meer kans op prijzen! Bekijk nu de voordeelbundels hier.
Bekijk de korting

Profiteer van 50% Lotto korting bij aanschaf van een abonnement

De eerste 3 maanden ontvang je nu 50% korting op je abonnement bij Lotto! Zo maak je niet alleen direct kans op heel leuke prijzen, maar profiteer je van korting als beginner en maak je kans op een boodschappen cheque t.w.v. €1000. Waar wacht je nog op?
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Lotto actiecode voor €2 korting op drie loten

Bij deze actiecode haal je drie loten, maar betaal je er slecht twee. Je ontvangt dus €2 korting bij een besteding van €6. Niet geldig op XL loten.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Lotto actiecode: speel mee en maak kans op een Cross E-bike t.w.v. €1.399

Bestel een lot voor super zaterdag en maak met deze kortingscode kans op een Cross E-bike t.w.v. €1.399. Ook goed om te weten: voor deze super zaterdag staat de jackpot op €12,9 miljoen!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Lotto actiecode: maak kans op een Vespa scooter

Speel mee met de Super Zaterdag en maak kans op de jackpot van €10,2 miljoen + een Vespa Sprint scooter t.w.v. €3.598.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Kortingscode Lotto: 5 loten halen is 4 betalen

Ben jij een echte gelukshebber of wil jij dat het geluk eens aan jouw zijde ligt? Maak dan zeker gebruik van deze actiecode. Wanneer je 5 losse loten koopt, betaal je voor slecht 4 van deze. Maximaal 3 aankopen per persoon.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Bij Lotto betaal je slechts €2 per lot per trekking

Bij Lotto speel je al mee voor slechts €2. Hoe werkt het precies? Je kiest een Jackpot kleur uit en daarnaast 6 getallen. Met het lot van €2 maak je kans op een minimale Jackpot van €7.5 miljoen. Iedere laatste zaterdag van de maand vinden er 2 trekkingen plaats. Op deze Lotto Super Zaterdag hoor je wat je gewonnen hebt. Good Luck!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel mee met een Lotto voordeelbundel

Wanneer je met meer trekkingen mee speelt, dan ontvang je bij Lotto extra korting. Kies één van de voordeelbundels en speel mee. Je speelt bijvoorbeeld mee voor 7 trekkingen en je betaalt er slechts 6. Klik op onderstaande link om een kijkje te nemen.
Bekijk de korting

Ontvang een Lotto kortingscode voor een gratis lot

Ervaar het plezier van Lotto door het gratis uit te proberen. Bepaal jouw 6 getallen, kies of je online of offline wilt meespelen en vul je gegevens in. Jouw Lotto actiecode voor een gratis lot wordt direct naar je doorgestuurd. Kosteloos meespelen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Lotto voordeelbundel

De naam zegt het al: hoe meer je bestelt, hoe meer je er voor terugkrijgt. Bij Lotto betekent dit het volgende: speel mee voor 6 trekkingen en betaal 5 trekkingen of speel mee voor 12 trekkingen en betaal 10 trekkingen. Dat is nog eens voordelig meespelen en dat zonder een Lotto actiecode toe te voegen.

Lotto Super Zaterdag

Iedere laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag bij Lotto. In plaats van één zijn er op deze dag twee Lotto XL trekkingen + een eigen Super Zaterdag prijs. Als abonnee maak je iedere maand kans om te winnen met de persoonlijke Lotto actiecode die je toegestuurd krijgt. Schrijf hem in je agenda en speel mee.

Goed om te weten

Meespelen vanaf €2
Een hoge inleg is niet vereist om kans te maken op een van de Lotto prijzen. Vanaf slechts €2 kun je deelnemen dus laat je niet tegenhouden door de inlegprijs.
Eerste 3 maanden 50% korting
Word abonnee en ontvang de eerste 3 maanden 50% korting. Dat is nog eens leuk kennismaken met de voordelen van Lotto.
Bepaal je eigen getallen
Is jouw lievelingsgetal een 4 of toch een 9? Bij Lotto kies je zelf met welk getal je meedoet. Brengt dit getal geluk of kies je de volgende keer voor een ander?
Elke week een winkans
Je hoeft niet lang te wachten op de uitslag; elke week wordt er namelijk een nieuwe winnaar bepaald. Deze week niet gewonnen betekent volgende week weer een nieuwe kans.
Naar Lotto

Als je interesse had in een Lotto actiecode, vind je deze vast ook leuk: