Lotto actiecode

Lotto actiecodes april 2017

6 acties beschikbaar 24 gemiddelde besparing

Lotto korting

Een leuk extraatje ontvangen bij je deelname aan Lotto? Met een Lotto actiecode of aanbieding die je vindt op Actiecode.nl kan dit! Lotto geeft regelmatig €20 speeltegoed of de mogelijkheid om een verre reis te winnen. Je kunt met een Lotto kortingscode of actie gemiddeld €24 besparen. Extra voordelig in race dus voor de Lotto jackpot!
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Lotto

Lotto is een van de bekendste loterijen van Nederland. Het principe is heel simpel: kies 6 getallen en een kleur om kans te maken op de Lotto jackpot, een bedrag van minimaal €7,5 miljoen! Je speelt al mee vanaf €2 per lot. Elke zaterdag worden de 6 winnende getallen en de Jackpotkleur getrokken. De uitslag van de Lotto is eenvoudig en direct te checken op www.lotto.nl. Naast de jackpot zijn ook andere geldprijzen te winnen, variërend van €1.000.000 tot €2. Hoe meer cijfers op jouw lot matchen met de uitslag, hoe hoger je prijs.

Lotto actiecode en aanbiedingen

Regelmatig heeft Lotto acties en aanbiedingen voor nieuwe deelnemers. Zo was Lotto onlangs jarig en gaf iedereen die besloot mee te spelen €20 retour cadeau. Een voorbeeld van een andere actie van Lotto die erg populair was, is de gratis Lotto BBQ actie. Lotto heeft ook soms acties waarbij spelers bij de aanschaf van een lot een extra Lotto lot gratis cadeau krijgen.


Lotto Super Zaterdag
Extra veel kans op diverse geldprijzen én die hoge jackpot maak je op Super Zaterdag. De Lotto Super Zaterdag vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats en hierbij worden er 2 trekkingen gehouden. Dubbel zoveel kans op leuke prijzen dus! Wil je meedoen? Check dan superzaterdag.lotto.nl.

Speel mee met een Lotto voordeelbundel

Wanneer je met meer trekkingen mee speelt, dan ontvang je bij Lotto extra korting. Kies één van de voordeelbundels en speel mee. Je speelt bijvoorbeeld mee voor 7 trekkingen en je betaalt er slechts 6. Klik op onderstaande link om een kijkje te nemen.
26 keer gebruikt
Bekijk de korting

Sluit een gratis proefabonnement af voor 3 maanden bij Lotto

Bij Lotto snappen ze dat het fijn is, wanneer je nog nooit mee hebt gespeeld, je eerst even wilt kijken of het iets voor je is. Daarom kan je een proefabonnement afsluiten die 3 maanden geldig is. Je maakt met dit abonnement elke week kans op de Jackpot van min. €7.5 miljoen. Het abonnement stopt automatisch na 3 maanden dus je zit nergens aan vast.
23 keer gebruikt
Bekijk de korting
Verloopt morgen

Word Lotto-abonnee en ontvang 10 Eurojackpot loten t.w.v. €20

Als je nu meespeelt met Lotto ontvang je tijdelijk 10 Eurojackpot loten cadeau t.w.v. €20. Zo maak je nog meer kans op miljoenen.
Verloopt morgen 50 keer gebruikt
Bekijk de korting

Bij Lotto betaal je slechts €2 per lot per trekking

Bij Lotto speel je al mee voor slechts €2. Hoe werkt het precies? Je kiest een Jackpot kleur uit en daarnaast 6 getallen. Met het lot van €2 maak je kans op een minimale Jackpot van €7.5 miljoen. Iedere laatste zaterdag van de maand vinden er 2 trekkingen plaats. Op deze Lotto Super Zaterdag hoor je wat je gewonnen hebt. Good Luck!
Bekijk de korting

Maak kans op €200.000 extra en speel voor €1 mee met het Lotto Cijferspel

Wil jij met jouw deelname aan de Lotto kans maken op extra veel geld? Al voor €1 speel je mee met het Cijferspel en maak je kans op maar liefst €200.000 extra!
Bekijk de korting

Maak elke week kans op de jackpot van €7,5 miljoen

Speel mee met de Lotto en maak elke week kans op de jackpot van €7,5 miljoen. Het kost slechts €2 om mee te doen aan de Lotte. Goede deal toch?
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Lotto actiecode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Speel Lotto nu 1 maand gratis + online 1/5e Staatslot cadeau!

Speel Lotto nu 1 maand gratis en ontvang 5 maanden lang een online 1/5e Staatslot cadeau!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak nu kans op een trip naar Las Vegas t.w.v. €4000 + krijg 3 maanden 50% korting

Bij Lotto maak je naast kans op geld, nu ook kans op een enorm leuke reis. Als je nu meespeelt met Lotto maak je namelijk kans op een reis voor twee personen naar Las Vegas ter waarde van €4000.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang nu een Nationale tijdschriftenbon cadeau

Als je nu lid wordt van Lotto profiteer je van een leuke actie. Je krijgt dan namelijk een Nationale tijdschriftenbon ter waarde van 15 cadeau. Je hebt keuze uit meer dan 300 tijdschriften en kranten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Word Lotto abonnee en krijg een kraspakket t.w.v. €20 gratis

Als je deze maand Lotto abonnee wordt, profiteer je van veel voordeel. Je krijgt namelijk als welkomstcadeau een kraspakket t.w.v. €20. Zo maak je kans op grote prijzen, helemaal gratis!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Je maakt bij Lotto kans op een reis naar Zuid-Afrika

Heb jij altijd wel eens dieren in het wild willen zien op safari? Speel dan nu mee met Lotto. Je maakt namelijk nu tijdelijk kans op een 16-daagse reis naar Zuid-Afrika ter waarde van €4500. Veel succes!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Doe mee en win €500 bij Lotto

Bij Lotto maak je nu heel gemakkelijk kans op €500 cash. Het enige wat je moet doen is op de roze button hieronder klikken en de Lotto vraag beantwoorden. Vul vervolgens je gegevens in, we hebben voor het gemak de kortingscode al ingevoerd, en je doet meteen mee met de winactie.
Bekijk de code*******
Lotto updates:
6acties beschikbaar