Lotto actiecodes oktober 2016

3 acties beschikbaar 8 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Lotto

13 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 3.95 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Youri
Onze redacteur over Lotto

Lotto is een van de bekendste loterijen van Nederland. Regelmatig heeft Lotto acties en aanbiedingen voor nieuwe deelnemers. Zo was Lotto onlangs jarig en gaf iedereen die besloot mee te spelen €20 retour cadeau. Een voorbeeld van een andere actie van Lotto die erg populair was, is de gratis Lotto BBQ actie. Lotto heeft ook soms acties waarbij spelers bij de aanschaf van een lot een extra Lotto lot gratis cadeau krijgen. Elke zaterdag worden de 6 winnende getallen en de Jackpotkleur getrokken. De uitslag van de Lotto is eenvoudig en direct te checken op de website van Lotto, www.lotto.nl. De Lotto Jackpot is uiteraard de hoofdprijs van €7.500.000. Daarnaast zijn echter ook geldprijzen te winnen, varierend van €1.000.000 tot €2. 

Speel mee met een Lotto voordeelbundel

Wanneer je met meer trekkingen mee speelt, dan ontvang je bij Lotto extra korting. Kies één van de voordeelbundels en speel mee. Je speelt bijvoorbeeld mee voor 7 trekkingen en je betaalt er slechts 6. Klik op onderstaande link om een kijkje te nemen.
Bekijk de actie

Sluit een gratis proefabonnement af voor 3 maanden bij Lotto

Bij Lotto snappen ze dat het fijn is, wanneer je nog nooit mee hebt gespeeld, je eerst even wilt kijken of het iets voor je is. Daarom kan je een proefabonnement afsluiten die 3 maanden geldig is. Je maakt met dit abonnement elke week kans op de Jackpot van min. €7.5 miljoen. Het abonnement stopt automatisch na 3 maanden dus je zit nergens aan vast.
Bekijk de actie

Bij Lotto betaal je slechts €2 per lot per trekking

Bij Lotto speel je al mee voor slechts €2. Hoe werkt het precies? Je kiest een Jackpot kleur uit en daarnaast 6 getallen. Met het lot van €2 maak je kans op een minimale Jackpot van €7.5 miljoen. Iedere laatste zaterdag van de maand vinden er 2 trekkingen plaats. Op deze Lotto Super Zaterdag hoor je wat je gewonnen hebt. Good Luck!
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor Lotto, vind je deze vast ook leuk!

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Winnu
Maak nu kans op een trip naar Las Vegas t.w.v. €4000 + krijg 3 maanden 50% korting
Geen code nodig
Gratis
Ontvang nu een Nationale tijdschriftenbon cadeau
Geen code nodig
Korting
Doe mee en win €500 bij Lotto
NL778910
Voordeel
Lotto trakteert jou op een gratis lot met kans op €7.5 miljoen
Geen code nodig
Voordeel
Word een Lotto abonnee en ontvang een gratis kraslotenpakket
Geen code nodig
20€Speltegoed
Lotto actie: €20 gratis speltegoed
Geen code nodig