Lotto actiecodes

Lotto actiecode januari 2018

3 korting(en) beschikbaar 14 gemiddelde besparing

Een leuk extraatje ontvangen bij je deelname aan Lotto? Met een Lotto actiecode of aanbieding die je vindt op Actiecode.nl kan dit! Lotto geeft regelmatig €20 speeltegoed of de mogelijkheid om een verre reis te winnen. Je kunt met een Lotto kortingscode of actie gemiddeld € 14,00 besparen. Extra voordelig in race dus voor de Lotto jackpot!
Help anderen met besparen op Lotto door een code in te sturen!
Deel een code

Sluit een gratis proefabonnement af voor 3 maanden bij Lotto

Bij Lotto snappen ze dat het fijn is, wanneer je nog nooit mee hebt gespeeld, je eerst even wilt kijken of het iets voor je is. Daarom kan je een proefabonnement afsluiten die 3 maanden geldig is. Je maakt met dit abonnement elke week kans op de Jackpot van min. €7.5 miljoen. Het abonnement stopt automatisch na 3 maanden dus je zit nergens aan vast.
Bekijk de korting

Bij Lotto betaal je slechts €2 per lot per trekking

Bij Lotto speel je al mee voor slechts €2. Hoe werkt het precies? Je kiest een Jackpot kleur uit en daarnaast 6 getallen. Met het lot van €2 maak je kans op een minimale Jackpot van €7.5 miljoen. Iedere laatste zaterdag van de maand vinden er 2 trekkingen plaats. Op deze Lotto Super Zaterdag hoor je wat je gewonnen hebt. Good Luck!
46 keer gebruikt
Bekijk de korting

Speel mee met een Lotto voordeelbundel

Wanneer je met meer trekkingen mee speelt, dan ontvang je bij Lotto extra korting. Kies één van de voordeelbundels en speel mee. Je speelt bijvoorbeeld mee voor 7 trekkingen en je betaalt er slechts 6. Klik op onderstaande link om een kijkje te nemen.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Lotto actiecode: speel mee en maak kans op een Cross E-bike t.w.v. €1.399

Bestel een lot voor super zaterdag en maak met deze kortingscode kans op een Cross E-bike t.w.v. €1.399. Ook goed om te weten: voor deze super zaterdag staat de jackpot op €12,9 miljoen!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Lotto actiecode: maak kans op een Vespa scooter

Speel mee met de Super Zaterdag en maak kans op de jackpot van €10,2 miljoen + een Vespa Sprint scooter t.w.v. €3.598.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Kortingscode Lotto: 5 loten halen is 4 betalen

Ben jij een echte gelukshebber of wil jij dat het geluk eens aan jouw zijde ligt? Maak dan zeker gebruik van deze actiecode. Wanneer je 5 losse loten koopt, betaal je voor slecht 4 van deze. Maximaal 3 aankopen per persoon.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Lotto actiecode voor 11 loten halen = 8 betalen

Wil je dat het geluk eens aan jouw zijde ligt? Maak dan zeker gebruik van deze kortingscode. Wanneer je 11 loten bestelt, betaal je voor slechts 8 loten. Maximaal 3 keer in te zetten per klant.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Word Lotto-abonnee en ontvang 10 Eurojackpot loten t.w.v. €20

Als je nu meespeelt met Lotto ontvang je tijdelijk 10 Eurojackpot loten cadeau t.w.v. €20. Zo maak je nog meer kans op miljoenen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Neem nu een abonnement bij Lotto en ontvang de eerste 3 maanden 50% korting

Zo maak je elke week kans op miljoenen en op een reischeque t.w.v. € 10.000
Bekijk de korting

Lotto is een van de bekendste loterijen van Nederland. Het principe is heel simpel: kies 6 getallen en een kleur om kans te maken op de Lotto jackpot, een bedrag van minimaal €7,5 miljoen! Je speelt al mee vanaf €2 per lot. Elke zaterdag worden de 6 winnende getallen en de Jackpotkleur getrokken. De uitslag van de Lotto is eenvoudig en direct te checken op www.lotto.nl. Naast de jackpot zijn ook andere geldprijzen te winnen, variërend van €1.000.000 tot €2. Hoe meer cijfers op jouw lot matchen met de uitslag, hoe hoger je prijs.

Lotto actiecode en aanbiedingen

Regelmatig heeft Lotto acties en aanbiedingen voor nieuwe deelnemers. Zo was Lotto onlangs jarig en gaf iedereen die besloot mee te spelen €20 retour cadeau. Een voorbeeld van een andere actie van Lotto die erg populair was, is de gratis Lotto BBQ actie. Lotto heeft ook soms acties waarbij spelers bij de aanschaf van een lot een extra Lotto lot gratis cadeau krijgen.


Lotto Super Zaterdag
Extra veel kans op diverse geldprijzen én die hoge jackpot maak je op Super Zaterdag. De Lotto Super Zaterdag vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats en hierbij worden er 2 trekkingen gehouden. Dubbel zoveel kans op leuke prijzen dus! Wil je meedoen? Check dan superzaterdag.lotto.nl.


Als je interesse had in een Lotto actiecode, vind je deze vast ook leuk: