Margriet aanbieding

Margriet aanbiedingen april 2017

5 acties beschikbaar 22.39 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Lynnemore
Actiecode.nl redacteur Margriet

Op zoek naar een tijdschrift speciaal voor de eigentijdse vrouw? Dan is het Margriet magazine wat je zoekt. Elke week kun je in Margriet interviews lezen met bekende en minder bekende mensen, genieten van vaste rubrieken en kunt je eigen mening geven. Maak kennis met dit bijzondere blad door gebruik te maken van de Margriet kortingscode of actiecoupon en je ontvangt het magazine een aantal weken tegen een zeer voordelige prijs, wekelijks bij je in de bus.

Neem een abonnement bij Margriet en kies zelf de korting

Bij een abonnement bij Margriet wordt er veel korting aangeboden, afhangend van het aantal nummers dat je bestelt wordt je korting steeds hoger. Zoek daarom snel naar het abonnement dat bij jou past en zoek je eigen korting uit.
84 keer gebruikt
Bekijk de korting

Margriet aanbieding: 22% korting op een jaarabonnement

Sluit voordelig een jaarabonnement af op de Margriet. Je ontvangt nu bij 123tijdschriften.nl maar liefst 22% korting.
32 keer gebruikt
Bekijk de korting

Gratis Burkely tas t.w.v. €189,95 cadeau bij een Margriet abonnement

Geef iemand een jaarabonnement op de Margriet cadeau voor €13,95 per maand en ontvang tijdelijk een prachtige Burkely tas met portemonnee t.w.v. €189,95 gratis. Deze kun je natuurlijk wél zelf houden!
Onlangs toegevoegd
Bekijk de korting

Geef een abonnement op Margriet cadeau voor slechts €15

Maak je vriendin, moeder of zus blij met een abonnement op de Margriet. Je ontvangt nu 4% korting en een gratis cadeaubon t.w.v. €10.
Bekijk de korting

Boek je vakantie via de Margriet

Buiten dat Margriet een tijdschrift is bieden ze op de website ook veel dingen aan. Recepten, tips om gezond te blijven, maar ook tips voor vakanties. Daarom biedt Margriet vakanties aan, via de website kan je zelf uitzoeken wat voor arrangement het beste bij jou past.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Gratis vtwonen cadeaubon t.w.v. €15 bij Margriet

Sluit een abonnement af op de Margriet en ontvang een gratis vtwonen cadeaubon t.w.v. €15. Ga naar 123tijdschrift.nl om de actie te bekijken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang een maand lang gratis de Margriet in de bus

Wil jij een maand lang gratis de Margriet lezen, zonder dat je gelijk vast zit aan een jaarabonnement? Dan is deze actie iets voor jou. Wat je hiervoor moet doen? Je hoeft alleen even te bellen naar het nummer dat verschijnt als je het kortingscode veld opent. Dan wordt alles automatisch geregeld!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Sluit een Margriet abonnement af voor 1,5 jaar en bespaar 47%

Als jij ook zo van de Margriet houdt en hem eigenlijk elke week wel koopt, waarom sluit je dan niet een abonnement af? Zo kun je bij een 1,5 jaars abonnement, oftewel 78 nummers, wel 47% besparen, wat neer komt op een besparing van €125,25! Zo lees je supergoedkoop je favoriete weekblad.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Geef een Margriet abonnement cadeau

Wist je dat je een Margriet ook cadeau kan geven? Zo kun je bijvoorbeeld 6 nummers geven, waar je nu maar €15 voor betaalt in plaats van €20,40. Na deze 6 weken stopt het abonnement dan ook automatisch, zodat de ontvanger niet vastzit aan het abonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Met de Margriet kortingscode bespaar je 10% op je abonnement

Wil jij graag de Margriet in je brievenbus krijgen voor een extra lage prijs? Dat kan met deze bladcadeau kortingscode! Hiermee krijg je 10% korting op je abonnement. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!
Bekijk de code*******
Verloopt vandaag

Bespaar 21% en probeer de Margriet uit

Als jij nou benieuwd bent of het je bevalt om een abonnement op de Margriet te hebben, is dit abonnement misschien wel iets voor jou. Voor een abonnement van 3 maanden betaal je nu maar €34,95 in plaats van €44,20. Zo krijg je echt even een tijd de Margriet thuisgestuurd en betaal je niet te veel, terwijl je tegelijkertijd bespaart!
Bekijk de korting
Margriet updates:
5acties beschikbaar
5 personen bezochten vandaag deze pagina