Margriet kortingscodes

Margriet kortingscode mei 2018

Margriet korting bij Actiecode

De Margriet is goed voor je humeur én de portemonnee. Op abonnementen kan je via Actiecode namelijk heel veel besparen. Als je 7 weken lang de Margriet wilt ontvangen, is deze korting al 10%. Op een jaarabonnement bespaar je zelfs wel 23%!

Ook vind je hier regelmatig een Margriet kortingscode. Je kan hiermee profiteren van een gratis maandabonnement, of 10% korting op een abonnementsperiode naar keuze. Gemiddeld bespaar je hiermee zo'n € 12,80 in mei! Hou onze acties in de gaten en bespaar ook direct.
Help anderen met besparen op Margriet door een code in te sturen!
Deel een code

Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

Profiteer van deze Margriet kortingscode voor €4 korting

Je kan nu €4 besparen op de Margriet met onze exclusieve code! Dat is heel eenvoudig: voeg de code toe aan je bestelling en ontvang direct €4 korting. Besparen én lezen maar!
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code *******

Kies nu jouw Margriet korting bij je abonnement

Dat is leuk: je kan nu zelf je korting kiezen bij Margriet! Bekijk nu hoeveel nummers jij graag op de mat wil ontvangen en bepaal zo je eigen korting. Hoe meer, hoe beter!
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Ontvang een maand lang gratis de Margriet in de bus

Wil jij een maand lang gratis de Margriet lezen, zonder dat je gelijk vast zit aan een jaarabonnement? Dan is deze actie iets voor jou. Wat je hiervoor moet doen? Je hoeft alleen even te bellen naar het nummer dat verschijnt als je het kortingscode veld opent. Dan wordt alles automatisch geregeld!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Krijg Margriet 1 maand gratis met deze kortingscode

Wie geniet er niet van de Margriet? Naast dat dat rijmt is de Margriet ook een heel leuk blad om te lezen en heel populair. Als je hier klinkt kan je het voor een maand gratis krijgen, je hoeft alleen je gegevens achter te laten en je zal worden teruggebeld, zo simpel is het.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Met de Margriet kortingscode bespaar je 10% op je abonnement

Wil jij graag de Margriet in je brievenbus krijgen voor een extra lage prijs? Dat kan met deze bladcadeau kortingscode! Hiermee krijg je 10% korting op je abonnement. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Neem een abonnement bij Margriet en kies zelf de korting

Bij een abonnement bij Margriet wordt er veel korting aangeboden, afhangend van het aantal nummers dat je bestelt wordt je korting steeds hoger. Zoek daarom snel naar het abonnement dat bij jou past en zoek je eigen korting uit.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Margriet aanbieding: 22% korting op een jaarabonnement

Sluit voordelig een jaarabonnement af op de Margriet. Je ontvangt nu bij 123tijdschriften.nl maar liefst 22% korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis Burkely tas t.w.v. €189,95 cadeau bij een Margriet abonnement

Geef iemand een jaarabonnement op de Margriet cadeau voor €13,95 per maand en ontvang tijdelijk een prachtige Burkely tas met portemonnee t.w.v. €189,95 gratis. Deze kun je natuurlijk wél zelf houden!
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Margriet kortingscode, vind je deze vast ook leuk: