Menzis korting

Menzis korting juli 2017

4 actie(s) beschikbaar 10.59 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Menzis

Verzekeren bij Menzis gaat snel en makkelijk bovendien profiteer je van het Menzis ledenvoordeel. Online kun je een zorgverzekering 2017 of een reisverzekeringen afsluiten. Sluit je bij Menzis een zorgverzekering af, dan heb je recht op TopZorg. Bij de Menzis reisverzekeringen kun je kiezen voor een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Op Actiecode.nl verzamelen we actuele acties en kortingen die jou voor het jaar 2017 weer aan extra voordelige premie kunnen helpen.

Sluit een Menzis tandartsverzekering af voor €11,50 per maand extra

Lopen de kosten voor de tandarts bij jou vaak hoog op? Bij Menzis sluit je een tandartsverzekering af vanaf €11,50 extra. Hiervoor geldt een maximale vergoeding van € 250 en worden alle controles 100% vergoed.
Bekijk de korting

Spaar voor voordeel met SamenGezond van Menzis

Het SamenGezond programma van Menzis is een spaarprogramma waarmee je voor verschillende kortingen, uitjes en producten kunt sparen. Door middel van een gezonde leefstijl kun je voor punten sparen. Op deze manier probeert Menzis mensen te stimuleren gezonder te leven. Bekijk de mogelijkheden van het spaarprogramma op de website.
Bekijk de korting

Een aanvullende verzekering van Menzis vanaf €6,95

Bij Menzis kun je heel eenvoudig een aanvullende verzekering afsluiten. Hiermee worden zorgkosten die niet door de basisverzekering worden vergoed ook gedekt. Vanaf slechts €6,95 kun je al een aanvullende verzekering afsluiten. Bekijk de mogelijkheden op de website en bekijk welke aanvullende verzekering voor jou het meest geschikt is.
Bekijk de korting

Menzis: elk jaar 20% korting op de premie van je reisverzekering

Ben jij een echte reisliefhebber? Bekijk dan eens de voordelen van een reisverzekering bij Menzis. Bij Menzis zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd, kun je schade 24 uur per dag melden en is de kwaliteit van de schadeafhandeling beoordeeld door klanten met een 8,4.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

De zorgverzekering van Menzis is vanaf €103 basispremie p.m.

Als je bij je Menzis zorgverzekering voor een verhoogd eigen risico kiest kan je al een basisbeurs zorgverzekering afsluiten voor €103. Wanneer je verwacht weinig zorg nodig te hebben kan dit zeker interessant zijn. Denk goed na over je te verwachten kosten voordat je een zorgverzekering afsluit en neem dit zeker mee in je overweging
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Menzis zorgverzekering voor slechts €83 per maand

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Bij Menzis sluit je gemakkelijk een zorgverzekering af voor slechts €83 per maand. Dit is inclusief een eigen risico van €500.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Menzis SamenGezond | Spaar korting voor gezondheidsartikelen

Iedereen die kiest voor een verzekering bij Menzis kan genieten van de voordelen van SamenGezond. Met SamenGezond stimuleert Menzis verzekerden om een gezond leven te leiden. Je kan bijvoorbeeld punten verdienen door niet te roken of een vragenlijst over je gezondheid in te vullen. Met deze punten kan je dan weer korting scoren op artikelen uit de Menzis webshop. Ook beloont Menzis via GezondSparen loyale klanten; je krijgt namelijk ook punten voor het aantal jaren dat je verzekerd bent!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Menzis zorgverzekering 2016 - €90,75 per maand - €385,- eigen risico

Ook bij Menzis ben je dit jaar voordelig verzekerd, zo heb je bij Menzis al een basisverzekering voor slechts €90,75 per maand. Daarnaast heb je ook de keuze je eigen risico te verhogen om je maandelijkse premie te verlagen. Iets voor jou?
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Korting op Menzis zorgverzekering via een collectiviteit

Via een collectiviteit kun je korting krijgen op je zorgverzekering. Bekijk de website of jouw werkgever, of ledenorganisatie jou korting kan opleveren.
Bekijk de korting