Monuta kortingscodes

Monuta kortingscode mei 2018

4 korting(en) beschikbaar 10.93 gemiddelde besparing

Monuta uitvaartverzekeringen

Iets waar u niet graag over nadenkt: het regelen van een uitvaart. Monuta neemt voor u de zorg uit handen en staat voor u klaar met de vijf verschillende uitvaartverzekeringen. Een uitvaart kan al snel oplopen tot €11.000. Kies daarom een verzekering die het beste bij u past. Hier op Actiecode vindt u diverse mogelijkheden om uw uitvaartverzekering bij Monuta zo voordelig mogelijk af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan 5% Monuta korting op de uitvaartnota. Een Monuta kortingscode ontvangen is uitzonderlijk, maar mocht deze beschikbaar zijn dan zal deze code hier zichtbaar zijn. Zie hier rechts de 4 acties van mei.
Help anderen met besparen op Monuta door een code in te sturen!
Deel een code

Laat uw nabestaanden 5% korting ontvangen op de uitvaartnota met een Monuta verzekering

Verzeker een bedrag aan de hand van een geldverzekering, laat Monuta de uitvaart verzorgen en uw nabestaanden ontvangen maximaal 5% korting op de uitvaartnota. Dit zal voor beide partijen een prettige bijkomstigheid zijn.
Bekijk de korting

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Bij elk pakket bij Monuta kunt u uw uitvaartwensen gratis vastleggen. Natuurlijk krijgt u daarbij ook gratis advies, zodat u de juiste keuzes kunt maken.
Bekijk de korting

Na uw 85ste bent u levenslang verzekerd

Bij Monuta betaalt u premie tot uw 85ste levensjaar en daarna ben je nog levenslang verzekerd. Na uw 85ste hoeft u dus geen premie te betalen.
Bekijk de korting

Bestel voordelig een verzekering in pakketvorm inclusief diensten en producten

Het bestellen van een pakket vol diensten en producten maakt het regelen van de totale uitvaart een stuk gemakkelijker. Denk bijvoorbeeld aan een ongevallendekking, volgauto, dragers, condoleanceregister etc. Kies de verzekering die bij u past.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bij Monuta zijn uw kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Hebt u een uitvaartverzekering afgesloten bij Monuta? Dan hebben wij een geruststellende bijkomstigheid voor u. Zo zijn uw kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd op één van de ouderlijke uitvaartverzekeringen.
Bekijk de korting

Goed om te weten

Direct verzekerd
Een uitvaartverzekering afsluiten? Bij Monuta ben je vanaf de ingangsdatum direct verzekerd. Hierdoor duurt het nooit lang voordat jouw verzekering rond is.
Volledige vergoeding
Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit bij Monuta, worden alle diensten en producten volledig vergoed. Dit ongeacht de waarde op het moment van overlijden.
Diverse verzekeringen
Monuta heeft 5 verschillende uitvaartverzekeringen. De waarde van de uitvaart verschilt per verzekering. Bekijk welke verzekering het beste bij jou past.
Kosten uitvaart
De kosten van een uitvaart zijn al snel tussen de €6.000 en €11.000. Doe er daarom goed aan om een verzekering af te sluiten bij Monuta.
Naar Monuta

Als je interesse had in een Monuta kortingscode, vind je deze vast ook leuk: