Multi-vlaai kortingscode

Multi-vlaai kortingscodes mei 2017

2 actie(s) beschikbaar 15.59 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Multi-Vlaai

In Limburg weten ze het al decennia: er is altijd tijd voor een lekkere vlaai. Mede dankzij Multi Vlaai geniet u al meer dan twintig jaar van deze lekkernij. Ambachtelijk en vers gemaakt, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Iedere dag worden in de dynamische bakkerij van Bakkersland meer dan veertig verschillende soorten vlaaien gebakken. Bestel de taarten gemakkelijk online en ontvang korting met een Multivlaai actiecode. Alle aanbiedingen verzamelen wij in dit overzicht.

Bestel een heerlijke Oreo-vlaai vanaf €14,99 bij Multi-Vlaai

Niemand kan de heerlijke koekjes van Oreo weerstaan, en al helemaal niet als deze gecombineerd worden met een vlaai! Al voor €14,99 heb je het beste van deze twee werelden bij Multi-Vlaai.
53 keer gebruikt
Bekijk de korting

Multi-Vlaai aanbieding: ontwerp je taart voor €14,50

Heb je een prachtig kiekje van de jarige job die je graag op de taart wilt hebben? Dat kan heel gemakkelijk en voordelig bij Multi-Vlaai. Je hebt 'm al in huis voor slechts €14,50.
22 keer gebruikt
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Multi-vlaai kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Bestel de vlaai van de week voor slechts €9,99

Wil jij graag eens een andere vlaai proberen? Probeer dan nu de vlaai van de week. Elke week is er een nieuwe vlaai in de promotie en kun je deze voor slechts €9,99 lekker oppeuzelen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Laat jouw nu vlaai gratis in punten snijden

Heb jij een taart of vlaai besteld en wil je deze laten snijden? Dat kan 100% gratis bij Multi-Vlaai. Je kunt kiezen ui 8 of 10 punten voor een heerlijke traktatie.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een Limburgse vlaai heb je bij Multi-Vlaai al vanaf €7,49

Geen verjaardag of feestje is compleet zonder een lekkere taart of vlaai. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Abrikozenvlaai voor maar €7,49? Ga nu naar Multi-Vlaai en ontdek meer van dit soort koopjes!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ook lactose & glutenvrije vlaaien bestel je bij Multivlaai

Ben je allergisch voor gluten of kun je niet goed tegen lactose? Helaas moet je dan veel lekkere dingen, zoals een vlaai laten staan. Gelukkig kun je bij Multivlaai nu ook lactose & glutenvrije vlaaien bestellen. Hoe fijn is dat?
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een champagnevlaai voor slechts €15,99

Heb je iets te vieren? Doe dit dan met een champagnevlaai van MultiVlaai en geniet van de harde wenerbodem met champagnebavarois en parelmoerkleurige chocoladeparels.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een Appelkruimel-vlaai, thuis bezorgd voor maar €14,99 bij Multi-Vlaai

Wist je dat je de lekkere vlaaien van Multi-Vlaai ook kan laten verzenden? Bijvoorbeeld door een Multi-Vlaai filiaal bij jou in de buurt. Maar Appelkruimel-vlaaien kun je zelfs laten bezorgen door PostNL voor extra goedkope verzending!
Bekijk de korting
Multi-Vlaai updates:
2actie(s) beschikbaar
57 personen bezoekers deze week