Museumjaarkaart korting

Museumjaarkaart kortings april 2017

6 acties beschikbaar 16.81 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur Museumkaart

400 musea in Nederland bieden de houders van een Museumkaart gratis toegang tot het hun vaste collectie. Voor €59,90 per jaar kun je bijna alle musea van Nederland bezoeken. Voor dit handige actie en kortingen overzicht struinen wij dagelijks het internet af op zoek naar werkende en actuele kortingscodes en acties. Houd deze pagina dus goed in de gaten als je geinteresseerd bent in de Museumjaarkaart, maar niet de volle mep wilt betalen!

Haal nu de nieuwe Museumkaart en ontvang gratis toegang tot meer dan 400 musea

Een persoonlijke museumkaart heb je nu voor maar €59,90: daarmee heb je dus het hele jaar toegang tot meer dan 400 musea in heel Nederland. Zoals bijvoorbeeld het Hunebedmuseum, het Van Gogh museum en nog veel meer!
157 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Gratis naar het Rijksmuseum met de Museumkaart

Fan van de Nachtwacht en de andere prachtige schilderijen in het Rijksmuseum Amsterdam? Je kunt dit museum gratis bezoeken wanneer je een Museumkaart aanschaft. Deze kost eenmalig €59,90, maar met een paar museumbezoekjes haal je dit bedrag er al zo uit!
32 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Jongeren t/m 18 jaar bestellen de museumkaart voor slechts €32,45

Jongeren tot en met 18 jaar profiteren van 45% korting op de reguliere prijs voor een museumjaarkaart. Voor slechts €32,45 heb je een jaar lang gratis ( of met korting) toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Van het Rijksmuseum in Amsterdam tot het Stedelijk Museum Alkmaar.
48 keer gebruikt
Bekijk de korting

Gratis exclusieve rondleiding door Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten

Met je museumkaart kun je gratis meedoen aan de exclusieve rondleiding door Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Vooraf reserveren is wenselijk.
Bekijk de korting

Met de museumkaart krijg je een gratis poster van de tentoonstelling ''De Verliefde Camera''

Op vertoon van jouw Museumkaart ontvang je in het Stedelijk Museum Amsterdam een gratis poster van de tentoonstelling ''De Verliefde Camera''. Geldig zolang de voorraad strekt.
Bekijk de korting

Gratis naar het Bonnefantenmuseum? Bestel de Museumkaart!

Met de Museumkaart kun je vele musea in Nederland gratis naar binnen. Zo ook het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Ook gratis toegankelijk voor jongeren t/m 18 jaar.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Museumjaarkaart korting, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Geniet van gratis koffie en cake in Muzee Scheveningen

Op vertoon van jouw museumkaart krijg je bij Muzee Scheveningen in Den Haag een gratis kop koffie en een plakje cake. De entree is tevens geheel gratis.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop nu een museumkidskaart en je krijgt gratis 3x Kidsweek cadeau

Laat jouw kinderen de wereld ontdekken. Je krijgt met de museumkidskaart niet alleen heel veel voordeel in musea in heel Nederland: je ontvangt ook nog eens 3 edities van Kidsweek gratis thuis.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Tijdelijk 20% korting in de museumwinkel van Maritiem Museum Rotterdam

Wist je dat je met een museumkaart met 20% korting kunt shoppen in de museumwinkel van het Maritiem Museum in Rotterdam? Tevens profiteer je van 20% korting op de parkeerkosten in de nabijgelegen APCOA garage.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop de Museumkidskaart en ontvang 3x gratis Kidsweek voor €32,45

Bij aankoop van een Museumkidskaart krijg je nu 3x gratis de Kidsweek voor een totaalbedrag van €32,45.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang met de Museumkaart in het Van Gogh Museum een gratis ansichtkaart

Heb je voor deze maand een bezoekje aan het Van Gogh Museum in Amsterdam ingepland? Dan ontvang je op vertoon van jouw Museumkaart met bijbehorend e-ticket een prachtige ansichtkaart van ''De tuin van Daubigny''. Voor deze actie geldt: op = op!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel nu online met extra Museumkaart korting

Wil jij graag zo voordelig mogelijk een musuemkaart scoren? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van elke Museumkaart korting en betaal je nooit teveel entree.
Bekijk de korting
Museumkaart updates:
6acties beschikbaar
40 personen bezochten vandaag deze pagina