Naturalis kortingsbon

Naturalis kortingsbonnen februari 2017

5 acties beschikbaar 24.05 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Naturalis

In Biodiversity Centre Naturalis leren kinderen (en volwassenen) alles wat zij moeten leren over de natuur. Gigantische dinosaurusskeletten en kollossale waterlelies kun je er bewonderen. Af en toe geeft Naturalis kortingen en acties weg waarmee je voordelig het natuurmuseum kunt bezoeken. Op Actiecode.nl zoeken wij dagelijks het internet af, op zoek naar Naturalis kortingsbonnen of acties. We plaatsen die voor je in een handig overzicht. Zo hoef je nooit meer teveel te betalen. Hou de site goed in de gaten!

Bekijk de levensgrote T-Rex nu in Naturalis!

Boek jouw ticket voor de tentoonstelling T. rex in Town in Naturalis voor slechts €13,50 ( regulier ticket). Deze toffe tentoonstelling duurt t/m 5 juni 2017. De rest van het museum is tot eind 2018 gesloten wegens verbouwing.
21 keer gebruikt vandaag
Bekijk de korting

Studenten- en kinderkorting bij Naturalis

Kinderen t/m 3 jaar zijn geheel gratis bij Naturalis en kinderen tussen de 4 en 17 jaar ontvangen €3 korting op een entreeticket. Zij betalen slechts €9. Ben je ouder dan 17 maar student? Dan betaal je slechts €4 voor jouw ticket.
40 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Kinderen t/m 3 jaar zijn geheel gratis bij Naturalis

Ga je met de hele familie een dagje naar Naturalis en wil je ook graag dat de allerkleinste mee gaat maar heb je geen zin om een hoge entreeprijs te betalen? Bij Naturalis mogen kids t/m 3 jaar geheel gratis naar binnen. Het is echter wel nodig om een e-ticket te kopen, dit vanwege de bezoekersregistratie.
Bekijk de korting

Ga je met een groep naar Naturalis? Dan ontvang je €1 korting

Wist je dat wanneer je met een groep Naturalis bezoekt, je €1 korting per persoon ontvangt op het entreekaartje? Een leuk idee dus voor een familie uitje of kinderpartijtje. De korting is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en de korting is geldig vanaf 10 personen.
Bekijk de korting

Met een CJP-pas voor slechts €9 naar Naturalis

Laat bij de ingang van de tentoonstelling een geldige CJP-pas zien en betaal slechts €9 voor een entreekaartje. Wanneer je boven de 17 jaar bent, kan dit voordeel oplopen tot €4,50!
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Naturalis kortingsbon, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Korting
Veel kortingsmogelijkheden bij Naturalis
Geen kortingscode
Tip
Koop een eticket online en omzeil de rij
Geen kortingscode
Naturalis updates:
5acties beschikbaar
24 personen mensen bezochten vandaag deze pagina