Naturalis kortingsbon

Naturalis kortingsbonnen april 2017

5 acties beschikbaar 14.88 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Naturalis

In Biodiversity Centre Naturalis leren kinderen (en volwassenen) alles wat zij moeten leren over de natuur. Gigantische dinosaurusskeletten en kollossale waterlelies kun je er bewonderen. Af en toe geeft Naturalis kortingen en acties weg waarmee je voordelig het natuurmuseum kunt bezoeken. Op Actiecode.nl zoeken wij dagelijks het internet af, op zoek naar Naturalis kortingsbonnen of acties. We plaatsen die voor je in een handig overzicht. Zo hoef je nooit meer teveel te betalen. Hou de site goed in de gaten!

Bekijk de levensgrote T-Rex nu in Naturalis!

Boek jouw ticket voor de tentoonstelling T. rex in Town in Naturalis voor slechts €13,50 ( regulier ticket). Deze toffe tentoonstelling duurt t/m 5 juni 2017. De rest van het museum is tot eind 2018 gesloten wegens verbouwing.
100 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Kinderkorting bij Naturalis

Kinderen t/m 3 jaar zijn geheel gratis bij Naturalis en kinderen vanaf 4 jaar tot en met 17 jaar ontvangen €3,50 korting op een entreeticket. Zij betalen slechts €10.
58 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Met een CJP-pas voor slechts €9 naar Naturalis

Laat bij de ingang van de tentoonstelling een geldige CJP-pas zien en betaal slechts €9 voor een entreekaartje. Wanneer je boven de 17 jaar bent, kan dit voordeel oplopen tot €4,50!
Bekijk de korting

Kinderen t/m 3 jaar zijn geheel gratis bij Naturalis

Ga je met de hele familie een dagje naar Naturalis en wil je ook graag dat de allerkleinste mee gaat maar heb je geen zin om een hoge entreeprijs te betalen? Bij Naturalis mogen kids t/m 3 jaar geheel gratis naar binnen. Het is echter wel nodig om een e-ticket te kopen, dit vanwege de bezoekersregistratie.
Bekijk de korting

Ga je met een groep naar Naturalis? Dan ontvang je €1 korting

Wist je dat wanneer je met een groep Naturalis bezoekt, je €1 korting per persoon ontvangt op het entreekaartje? Een leuk idee dus voor een familie uitje of kinderpartijtje. De korting is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en de korting is geldig vanaf 10 personen.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Naturalis kortingsbon, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Veel kortingsmogelijkheden bij Naturalis

Bij Naturalis zijn er verschillende mogelijkheden om korting te ontvangen. Voor kinderen tot en met 3 jaar is de entree gratis en ook voor mensen met een museumkaart. Ideaal voor als je een echte museumliefhebber bent. Met een studentenkaart en voor educatieve programma's is de entree slechts €4 en met een CJP pas en groepsbezoek krijg je €1 korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop een eticket online en omzeil de rij

Een leuk dagje er op uit? En terug naar lang lang geleden? Dat kan bij Naturalis. Naturalis is de geschikte plek om het ontstaan van de aarde te ontdekken. Zo reis je bij de Oerparade door de tijd en maak je kennis met de eerste tekenen van leven op aarde. Wanneer je jouw Naturalis entreeticket online koopt, hoef je niet meer in de rij te wachten. Veel plezier!
Bekijk de korting
Naturalis updates:
5acties beschikbaar
14 personen bezochten vandaag deze pagina