Naturalis korting coupons oktober 2016

5 acties beschikbaar 15 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Naturalis

2 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.00 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Youri
Onze redacteur over Naturalis

In Biodiversity Centre Naturalis leren kinderen (en volwassenen) alles wat zij moeten leren over de natuur. Gigantische dinosaurusskeletten en kollossale waterlelies kun je er bewonderen. Af en toe geeft Naturalis kortingen en acties weg waarmee je voordelig het natuurmuseum kunt bezoeken. Op Actiecode.nl zoeken wij dagelijks het internet af, op zoek naar Naturalis kortingsbonnen of acties. We plaatsen die voor je in een handig overzicht. Zo hoef je nooit meer teveel te betalen. Hou de site goed in de gaten!

Studenten- en kinderkorting bij Naturalis

Kinderen t/m 3 jaar zijn geheel gratis bij Naturalis en kinderen tussen de 4 en 17 jaar ontvangen €3 korting op een entreeticket. Zij betalen slechts €9. Ben je ouder dan 17 maar student? Dan betaal je slechts €4 voor jouw ticket.
Bekijk de actie

Kinderen t/m 3 jaar zijn geheel gratis bij Naturalis

Ga je met de hele familie een dagje naar Naturalis en wil je ook graag dat de allerkleinste mee gaat maar heb je geen zin om een hoge entreeprijs te betalen? Bij Naturalis mogen kids t/m 3 jaar geheel gratis naar binnen. Het is echter wel nodig om een e-ticket te kopen, dit vanwege de bezoekersregistratie.
Bekijk de actie

Ga je met een groep naar Naturalis? Dan ontvang je €1 korting

Wist je dat wanneer je met een groep Naturalis bezoekt, je €1 korting per persoon ontvangt op het entreekaartje? Een leuk idee dus voor een familie uitje of kinderpartijtje. De korting is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en de korting is geldig vanaf 10 personen.
Bekijk de actie

Veel kortingsmogelijkheden bij Naturalis

Bij Naturalis zijn er verschillende mogelijkheden om korting te ontvangen. Voor kinderen tot en met 3 jaar is de entree gratis en ook voor mensen met een museumkaart. Ideaal voor als je een echte museumliefhebber bent. Met een studentenkaart en voor educatieve programma's is de entree slechts €4 en met een CJP pas en groepsbezoek krijg je €1 korting.
Bekijk de actie

Koop een eticket online en omzeil de rij

Een leuk dagje er op uit? En terug naar lang lang geleden? Dat kan bij Naturalis. Naturalis is de geschikte plek om het ontstaan van de aarde te ontdekken. Zo reis je bij de Oerparade door de tijd en maak je kennis met de eerste tekenen van leven op aarde. Wanneer je jouw Naturalis entreeticket online koopt, hoef je niet meer in de rij te wachten. Veel plezier!
Bekijk de actie