Here Navigation kortingscodes

Here Navigation kortingscode januari 2018

3 korting(en) beschikbaar 8.37 gemiddelde besparing

Momenteel staan er 3 aanbiedingen en acties online, waarmee jij van gemiddeld € 8,37 korting kunt profiteren. Als er Here Navigation kortingscodes beschikbaar zijn, kun je deze verzilveren in je winkelmandje tijdens het afrekenen.
Help anderen met besparen op HERE navigation door een code in te sturen!
Deel een code

Update gratis je Here Navigation apparaat

Er zijn regelmatig wegwerkzaamheden en omleidingen. Houd daarom je apparaat up-to-date en voorkom dat je verkeerd rijdt.
89 keer gebruikt
Bekijk de korting

Maak ook gebruik van de online HERE Navigation routeplanner

Heb je de route nodig, of wil je kijken hoe lang de rit gaat duren? Bekijk dan de gratis routeplanner op de site van HERE Navigation!
Bekijk de korting

Met HERE nagivation ga je altijd veilig te weg op

Dankzij bijgewerkte POI's kom je nooit meer voor verrassingen te staan, je weet waar je heen rijdt.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Update je navigatie gratis!

Maak je gebruik van HERE Navigation? Dan is updaten van je navigatie helemaal gratis. Zo rijd je nooit meer verkeerd.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Vind de update voor jouw navigatie al vanaf €99 bij Navteq

Ga je op vakantie of is jouw navigatiesysteem al een lange tijd niet geupdate? Zorg er dan nu voor dat je niet verdwaald raakt en update je navigatie. Op de website van Navteq valt te zien hoeveel veranderingen er door de jaren heen doorgevoerd worden, hier is te zien waarom het belangrijk is om de update te kopen. Dit kan al vanaf €99 voor sommige automerken.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bespaar brandstof met HERE navigation

HERE navigation voorkomt dat jij verkeerd rijdt en niet hoeft om te rijden. Met HERE navigation loop je dus minder risico om brandstof te verspillen. Hierdoor zul je juist geld besparen. Ideaal!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak gebruik van de online HERE Navigation routeplanner

Heb je even snel een route nodig? Wil je kijken hoe lang je er over doet of hoe je moet rijden? Bekijk de gratis routeplanner op de site van HERE Navigation.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bij Navteq vind je de meest recente kaarten voor een goede prijs

Altijd de nieuwste kaarten voor een schappelijke prijs? Neem dan eens een kijkje op de website van Navteq, door op onderstaande link te klikken!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bestel al vanaf €79 je kaarten bij Navteq Navigation

Zijn je kaarten van je navigatiesysteem niet meer up-to-date? Het is dan handig om nieuwe kaarten aan te schaffen om te voorkomen dat je verkeerd rijd. Bestel bij Navteq Navigation je kaarten al vanaf €79 voor inbouw apparatuur. Selecteer eerst de fabrikant (bijvoorbeeld Sony of Panasonic), selecteer vervolgens het model en jaartal van je apparaat om op het goede cd-pakket uit te komen.
Bekijk de korting

Met de up-to-date kaarten van HERE Navigatie (voorheen Navteq) vind je overal ter wereld makkelijk de weg. Van Audi tot Volkswagen tot Maserati: voor ieder automerk kun jij de GPS-kaarten makkelijk updaten en rijd je altijd met gemak naar je bestemming.


HERE Navigation promotion codes
Indien er een HERE Navigation Promotion Code beschikbaar is, plaatsen wij deze direct op Actiecode. Daarnaast verzamelen wij ook alle actie en aanbiedingen op deze pagina, zodat je zo voordelig mogelijk gebruik kunt maken van goede navigatie.


Als je interesse had in een Here Navigation kortingscode, vind je deze vast ook leuk: