Negenmaandenbeurs 2017 kortings

Negenmaandenbeurs 2017 kortingen november 2017

2 korting(en) beschikbaar 14 gemiddelde besparing

Negenmaandenbeurs kortingscode

21 - 25 februari 2018 is er weer de Negenmaandenbeurs in de RAI. Via Actiecode.nl kun je veel besparen want online koop je je ticket met €3,55 korting en we hopen ook nog mooie kortingsbonnen en Negenmaandenbeurs kortingscodes binnen te kunnen halen. Daarnaast zijn er veel leuke acties en deals te vinden voor, tijdens en na afloop van de beurs en deze vind je ook hier. Veel plezier!
Help anderen met besparen op Negenmaandenbeurs 2018 door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Angela
Actiecode.nl redacteur Negenmaandenbeurs 2018

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement over zwangerschap en baby's. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in combinatie met de Huishoudbeurs. Van 21 tot en met zondag 25 februari zal de Negenmaandenbeurs 2018 plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Je kunt als (aanstaande) moeder een leuke dag beleven vol scherpe beursaanbiedingen, modeshows en stylingadvies voor de babykamer. Op Actiecode.nl vind je korting op je entreekaartjes voor de Negenmaandenbeurs, koop je kaartjes direct online want dat is altijd veel goedkoper!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen Negenmaandenbeurs kortingscode te missen

Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele korting van de Negenmaandenbeurs 2018 misloopt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de meest actuele nieuwtjes en kortingen!
Bekijk de korting

De negenmaandenbeurs is terug in 2018

Het duurt nog eventjes maar je kan het natuurlijk maar alvast in je agenda hebben deze: De Negenmaandenbeurs 2018. De leukste beurs van het jaar vindt op 21 tot en met 25 februari plaatst in de RAI Amsterdam. Zodra je weer online kaarten kunt kopen, vind je op deze pagina weer de beste aanbiedingen.
Bekijk de korting
Kortingscode speurder
Angela
Negenmaandenbeurs 2018 kortingscode expert
Ben je op zoek naar nieuwe Negenmaandenbeurs 2018 kortingscodes? We zijn ermee bezig.
Fout in het e-mailadres

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle 9 maanden beurs aanbiedingen

De Negenmaandenbeurs komt er weer aan. Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie en 9 maanden beurs korting vouchers direct in je mailbox.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop je kaartje voor de Negenmaandenbeurs tijdelijk met €3,55 korting

Tijdens de Negenmaandenbeursontdek je alle trends op het gebied van babyland en weet je hoe je de nieuw babykamer wél of juist moet inrichten. Je koopt nu tijdelijk je entreekaartje voor slechts €15,59 i.p.v. €19,50. Dat scheelt toch weer een paar euro!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een Negenmaandenbeurs VIP Verwenarrangement voor maar €49

Tijdens de volgende Negenmaandenbeurs kan je voor €49 genieten van het VIP Verwenarrangement. Dit arrangement bestaat uit zwangerschapsfotoshoot, een eigen 2D echo en je gaat naar huis met een super leuke VIP goodiebag. Tevens kun je gratis gebruik maken van de VIP lounge om tot rust te komen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Kinderen t/m 4 jaar gaan gratis mee

Neem lekker je kinderen mee naar de Negenmaandenbeurs. Kinderen tot en met 4 jaar gaan helemaal gratis mee naar binnen. Kinderen t/m 12 jaar gaan voor €5,50 naar binnen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bekijk nu alle exposanten van 2017

Nog niet zeker of je in 2017 de beurs gaat bezoeken? Bekijk dan nu even welke leuke exposanten mee doen aan de aankomende beurs. Je bent dan vast zo overtuigd.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Negenmaandenbeurs 2018 van 21-25 februari: save the date

Het weekend van de Negenmaandenbeurs 2018 is bekend: markeer 21-25 februari vast in je agenda.
Bekijk de korting

Bespaar op je ticket

€3,55 korting op je entree
Vaak geeft de 9 maanden beurs een paar weken voor het event een korting van zo'n €3,55. Hier hoef je helemaal niets voor te doen, behalve je kaartje online te kopen!
Gratis entree voor kinderen
Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee naar binnen. Kan jouw kindje voordelig mee spulletjes uitzoeken voor zijn/haar (toekomstige) broer of zus!
2e kaartje gratis
Kruidvat is een belangrijke partner van de Negenmaandenbeurs. Via hen valt er regelmatig korting te scoren op tickets. Zo ontving je in 2017 je 2e kaartje gratis.
Naar Negenmaandenbeurs 2018

Als je interesse had in een Negenmaandenbeurs 2017 korting, vind je deze vast ook leuk: