9 maanden beurs kortingen

9 maanden beurs korting mei 2018

1 korting(en) beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Negenmaandenbeurs korting

Van 20 - 24 februari 2019 is het weer tijd voor de Negenmaandenbeurs in de RAI! Dubbel feest dus als je in verwachting bent, iemand een cadeautje wil doen of gewoon als je bezig bent met de toekomst. Via Actiecode kun je van te voren al besparen op je bezoekje. Hier rechts vind je alle acties om de beurs extra voordelig te bezoeken. Heerlijk om deze dagen al besparend te starten!

Voorbeelden van de 9 Maanden Beurs korting en acties die je hier kan verwachten:
  • €18 voor vervoer met een NS dagretour
  • Gratis entree voor kinderen t/m 4 jaar
  • €3,50 deal voor een shopper
Help anderen met besparen op Negenmaandenbeurs 2019 door een code in te sturen!
Deel een code

Download de gratis Negenmaandenbeurs app

Eenvoudig alle informatie rondom de Negenmaandenbeurs bij de hand? Download dan de gratis app. Hiermee weet je precies wat er waar plaatsvindt en ben je goed voorbereid op jouw bezoekje aan de beurs.
Bekijk de korting
Kortingscode speurder
Angela
Negenmaandenbeurs 2019 kortingscode expert
Ben je op zoek naar nieuwe Negenmaandenbeurs 2019 kortingscodes? We zijn ermee bezig.
Schrijf me in om bespaarmogelijkheden van Global Savings Group te ontvangen per e-mail. Ik heb het Privacy beleid gelezen.
Fout in het e-mailadres

Privacy Verklaring: je kan je op elk moment uitschrijven van e-mails. .
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle 9 maanden beurs aanbiedingen

De Negenmaandenbeurs komt er weer aan. Schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie en 9 maanden beurs korting vouchers direct in je mailbox.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop je kaartje voor de Negenmaandenbeurs tijdelijk met €3,55 korting

Tijdens de Negenmaandenbeursontdek je alle trends op het gebied van babyland en weet je hoe je de nieuw babykamer wél of juist moet inrichten. Je koopt nu tijdelijk je entreekaartje voor slechts €15,59 i.p.v. €19,50. Dat scheelt toch weer een paar euro!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu €2 Negenmaandenbeurs 2018 korting in de voorverkoop

Werp snel een blik in je agenda, want van 21 t/m 25 februari kun je weer de Negenmaandenbeurs bezoeken! Koop vóór 21 februari je kaarten en bespaar direct €2 op de reguliere prijs.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Koop nu alvast de shopper tas vol met leuke babyproducten voor maar €3.50

Bestel deze leuke Dikkie Dik tas samen met je toegangsticket en haal hem op tijdens de Negenmaandenbeurs!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Een Negenmaandenbeurs VIP Verwenarrangement voor maar €49

Tijdens de volgende Negenmaandenbeurs kan je voor €49 genieten van het VIP Verwenarrangement. Dit arrangement bestaat uit zwangerschapsfotoshoot, een eigen 2D echo en je gaat naar huis met een super leuke VIP goodiebag. Tevens kun je gratis gebruik maken van de VIP lounge om tot rust te komen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bezoek de Negenmaandenbeurs €2 voordeliger

Pas last minute beslissen of je naar de beurs gaat? Koop je kaartjes vanaf 21 februari voor de Negenmaandenbeurs 2018 dan online in plaats van aan de kassa. Met deze simpele handeling bespaar je €2 op de entree voor dit leuke event.
Bekijk de korting

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement over zwangerschap en baby's. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in combinatie met de Huishoudbeurs. Van 20 tot en met zondag 24 februari zal de Negenmaandenbeurs 2019 plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Je kunt als (aanstaande) moeder een leuke dag beleven vol scherpe beursaanbiedingen, modeshows en stylingadvies voor de babykamer. Op Actiecode.nl vind je korting op je entreekaartjes voor de Negenmaandenbeurs, koop je kaartjes direct online want dat is altijd veel goedkoper!