Nha vouchers

Nha vouchers oktober 2017

Nha korting

NHA biedt diverse thuisstudies aan op verschillende niveaus. Regelmatig hebben wij op Actiecode een Nha voucher of aanbieding waarmee jij voordelig een thuisstudie kunt volgen. Bezoek dus regelmatig Actiecode.nl, zodat je geen enkele Nha kortingscode mist.
Help anderen met besparen op NHA door een code in te sturen!
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur NHA

Bent u op zoek naar een voordelige thuisstudie? Dan bent u bij NHA aan het juiste adres. Deze webwinkel biedt namelijk allerlei cursussen aan, bedoeld voor verschillende niveaus. Of u nu op het niveau van MBO, HBO of HAVO zit: het maakt niet uit! Met de cursussen van NHA kunt u wat bijleren.  Naast de educatieve cursussen, die staan ingedeeld onder de soorten onderwijs, kunt u ook een cursus volgen omdat u daar plezier in heeft. Zo kunt u een nieuwe taal leren met een talencursus van NHA. NHA heeft regelmatig interessante aanbiedingen voor nieuwe studenten, zoals een gratis tablet. Hou hiervoor Actiecode.nl in de gaten!

Geverifieerd Alleen bij Actiecode.nl

NHA kortingscode voor €25 korting op alle inschrijvingen

Ben jij van plan om een thuisstudie te volgen via NHA? Dan hebben wij een leuke code voor je voor €25 korting op alle inschrijvingen. Voeg hem toe aan je bestelling en de korting wordt direct verrekend.
Alleen bij Actiecode.nl Geverifieerd
Bekijk de code *******

Jouw opleiding bij NHA wordt tijdelijk volledig vergoed

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je de juiste scholing om jouw kans op een betere baan te vergroten? Schrijf je dan nu in voor een cursus of opleiding bij het NHA: het lesgeld voor een cursus op opleiding wordt tijdelijk volledig vergoed door het UWV. Het enige wat je hoeft te doen is een aanvraag in te dienen voor een 'scholingsvoucher' bij het UWV. Ga snel naar de NHA website en kijk wat de mogelijkheden zijn. Veel succes!
Bekijk de korting

NHA geeft je lesgeld terug als je niet slaagt

Als je begint met een cursus of opleiding bij NHA doe je dat om uiteindelijk dat verdiende diploma in handen te krijgen waar je leuke dingen mee kan gaan doen, maar wat als dit niet lukt? Dan krijg je bij NHA gewoon je geld terug, voorwaarde is wel dat je alles ingeleverd hebt en dat je aanwezig bent geweest bij de toetsmomenten.
Bekijk de korting

Ontvang tijdelijk 10% korting op alle hobby- en taalcursussen

Zit je erover na te denken om een hobby- of taalcursus te gaan volgen, bijvoorbeeld een cursus Spaans? Bij NHA ontvang je nu tijdelijk 10% korting op alle hobby- en taalcursussen.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

NHA voucher voor een gratis handdoek

Bij je NHA bestelling ontvang je met deze kortingscode een gratis NHA-handdoek cadeau!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

€20 korting op het lesgeld bij NHA

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen of neem je je goede voornemens nu al heel serieus? Dan ga je toch een cursus bij NHA beginnen, je krijgt nu €20 korting op elke cursus die je wilt volgen. Alleen even deze kortingscode invullen.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

NHA kortingscode - Ontvang €20 korting + gratis Tablet PC

Wil jij graag voor het nieuwe jaar een cursus volgen? Neem dan eens een kijkje bij het brede aanbod van de NHA thuisstudies! Boek je namelijk nu een cursus, maak dan gebruik van onderstaande NHA kortingscode! Hiermee ontvang je €20 korting op je boeking en een gratis Tablet PC!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Gratis hangmat bij je inschrijving met deze NHA kortingscode

Schrijf je in voor een opleiding of cursus van NHA en ontvang met deze code een leuke hangmat cadeau.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Schrijf je nu in bij NHA en ontvang een Bol.com cadeaukaart gratis

Wanneer je je inschrijft voor een studie van NHA, ontvang je nu tijdelijk een handige Bol.com cadeaukaart t.w.v. maximaal €70 gratis! Dit kun je direct besteden aan studieboeken, een laptop of koptelefoon voor je studie! De cadeaukaart is 3 jaar geldig en de waarde is afhankelijk van het bestelde onderwijsproduct.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Schrijf je in voor een studie of cursus en win een reis

Wil jij studeren waar je maar wilt en wanneer je maar wilt? Dan is NHA perfect voor jou. NHA heeft nu ook nog een leuke actie, want als je je inschrijft voor een studie of cursus maak je kans op een geweldige reis.
Bekijk de korting

NHA updates:
€ 11,86is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop