Nha voucher

Nha vouchers mei 2017

7 actie(s) beschikbaar 8.83 gemiddelde besparing

Nha korting

NHA biedt diverse thuisstudies aan op verschillende niveaus. Regelmatig hebben wij op Actiecode een Nha voucher of aanbieding waarmee jij voordelig een thuisstudie kunt volgen. Bezoek dus regelmatig Actiecode.nl, zodat je geen enkele Nha kortingscode mist.
Deel een code

Kortingscode speurder
Brigit
Actiecode.nl redacteur NHA

Bent u op zoek naar een voordelige thuisstudie? Dan bent u bij NHA aan het juiste adres. Deze webwinkel biedt namelijk allerlei cursussen aan, bedoeld voor verschillende niveaus. Of u nu op het niveau van MBO, HBO of HAVO zit: het maakt niet uit! Met de cursussen van NHA kunt u wat bijleren.  Naast de educatieve cursussen, die staan ingedeeld onder de soorten onderwijs, kunt u ook een cursus volgen omdat u daar plezier in heeft. Zo kunt u een nieuwe taal leren met een talencursus van NHA. NHA heeft regelmatig interessante aanbiedingen voor nieuwe studenten, zoals een gratis tablet. Hou hiervoor Actiecode.nl in de gaten!

Profiteer van 50% korting op je lesgeld bij NHA

Schrijf je in voor een cursus van de NHA en ontvang tijdelijk maar liefst 50% korting op je lesgeld. ga bijvoorbeeld voor een cursus Spaans of een cursus om beter te worden in jouw hobby!
Bekijk de korting

NHA actie: Krijg nu een gratis tablet + toetsenbord bij jouw inschrijving

Schrijf je nu in voor een cursus of opleiding van NHA en krijg een tablet met toetsenbord cadeau. Daar blijft het niet bij, want je krijgt tevens 50% korting op het lesgeld! Voor welke cursus ga jij?
Bekijk de korting

Schrijf je in voor een studie of cursus en win een reis

Wil jij studeren waar je maar wilt en wanneer je maar wilt? Dan is NHA perfect voor jou. NHA heeft nu ook nog een leuke actie, want als je je inschrijft voor een studie of cursus maak je kans op een geweldige reis.
Bekijk de korting

Ontvang tijdelijk 10% korting op alle hobby- en taalcursussen

Zit je erover na te denken om een hobby- of taalcursus te gaan volgen, bijvoorbeeld een cursus Spaans? Bij NHA ontvang je nu tijdelijk 10% korting op alle hobby- en taalcursussen.
Bekijk de korting

Jouw opleiding bij NHA wordt tijdelijk volledig vergoed

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je de juiste scholing om jouw kans op een betere baan te vergroten? Schrijf je dan nu in voor een cursus of opleiding bij het NHA: het lesgeld voor een cursus op opleiding wordt tijdelijk volledig vergoed door het UWV. Het enige wat je hoeft te doen is een aanvraag in te dienen voor een 'scholingsvoucher' bij het UWV. Ga snel naar de NHA website en kijk wat de mogelijkheden zijn. Veel succes!
Bekijk de korting
Verloopt morgen

Neem je cursus eerst 15 dagen op proef bij NHA

Wil je een bepaalde cursus of opleiding bij NHA heel graag doen, maar weet je niet of het te moeilijk is of misschien totaal niet bij je past? Neem het dan 15 dagen op proef, als je niet tevreden bent kun je het zonder navraag terugsturen.
Verloopt morgen
Bekijk de korting

NHA geeft je lesgeld terug als je niet slaagt

Als je begint met een cursus of opleiding bij NHA doe je dat om uiteindelijk dat verdiende diploma in handen te krijgen waar je leuke dingen mee kan gaan doen, maar wat als dit niet lukt? Dan krijg je bij NHA gewoon je geld terug, voorwaarde is wel dat je alles ingeleverd hebt en dat je aanwezig bent geweest bij de toetsmomenten.
Bekijk de korting

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Schrijf je nu in bij NHA en ontvang een Bol.com cadeaukaart gratis

Wanneer je je inschrijft voor een studie van NHA, ontvang je nu tijdelijk een handige Bol.com cadeaukaart t.w.v. maximaal €70 gratis! Dit kun je direct besteden aan studieboeken, een laptop of koptelefoon voor je studie! De cadeaukaart is 3 jaar geldig en de waarde is afhankelijk van het bestelde onderwijsproduct.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis Windows tablet bij jouw NHA cursus

Goed nieuws! Wanneer je je nu inschrijft voor een NHA cursus ontvang je gratis een Windows tablet cadeau. Het perfecte cadeau wanneer je aan de studie gaat!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu 50-70% korting op het lesgeld bij NHA

Wist je dat NHA inmiddels al 80 jaar bestaat? Met al hun ervaring (ze hebben al circa 2.000.000 cursisten opgeleid) weten ze dus hoe je een cursussen en opleidingen moet organiseren. Bovendien ontvang je tijdelijk 50 tot 70% korting op het lesgeld. Reden genoeg om via onderstaande knop meer te lezen over NHA en de beschikbare cursussen en opleidingen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Volg 15 dagen gratis proefles bij de NHA

Ben je er niet helemaal van overtuigd of je nou een NHA studie wilt volgen? Geen probleem, want bij NHA kan je alle cursussen en opleidingen 15 dagen gratis op proef proberen. Dit is geheel vrijblijvend. Meer informatie over dit beleid vind je via onderstaande roze knop.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis BBQ-party voor 4 personen bij elke cursus en opleiding

Ben je van plan om een nieuwe opleiding of cursus te volgen bij NHA? Schrijf je dan in 6 juli tot en met 7 augustus, je krijgt dan namelijk een gratis BBQ-party voor 4 personen! Lees er meer over via de link hieronder.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis XL Tablet of Smartwatch bij elke opleiding en cursus

Bij NHA kun je nu tegen hoge kortingen cursussen of opleidingen volgen. Je bespaart maar liefst 50 - 70%. Daarnaast krijg je nu bij elke opleiding of cursus een XL Tablet of een Smartwatch.
Bekijk de korting
NHA updates:
7actie(s) beschikbaar