NS kortingscodes

NS kortingscode mei 2018

3 korting(en) beschikbaar 17.34 gemiddelde besparing

NS couponcode

Wij snappen dat je geld wilt besparen op je treinrit. Helaas is is een werkende NS kortingscode schaars. Mocht deze wél beschikbaar zijn, dan vind je de NS coupon natuurlijk hier. Zeer populair zijn de kortingen op de Dal Voordeel kaart of andere abonnementen. Ook interessant: Korting tickets via Kruidvat, Albert Heijn of HEMA. Deze plaatsen wij in het overzicht hiernaast. Voor acties bij de NS Spoordeelwinkel hebben wij een aparte pagina.

Handige tips voor meer NS korting:
  • Reis met een minimaal 4 personen voor groepskorting
  • Bespaar tot 40% met een abonnement
  • Koop een OV-chipkaart en bespaar €1 op de ticketprijs van losse kaartjes
Help anderen met besparen op NS door een code in te sturen!
Deel een code

Reis nu met 40% korting

Reis je vaak met de trein en loopt de rekening nogal hoog op? Sluit dan een abonnement af en profiteer van vele voordelen, zoals 40% korting op je treinreis.
71 keer gebruikt deze week
Bekijk de korting

Jongeren betalen nu €50 per jaar voor Dal Voordeel

Voor jongeren van 12 t/m 18 jaar heeft de NS een aantrekkelijke actie. Vanaf €50 per jaar heb je een Dal Voordeel abonnementen waarmee je met 40% korting kunt reizen tijdens daluren.
25 keer gebruikt
Bekijk de korting

Profiteer van 20% NS korting op reizen in de spits

Wisselen jouw reistijden vaak? Dan is het Altijd Voordeel abonnement misschien iets voor jou. Hiermee pak je altijd 20% korting in de spits en 40% korting in het weekend/ buiten de spits.
56 keer gebruikt
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

NS kortingscode voor €50 korting op je abonnement

Ben je net afgestudeerd? Dan ontvang je van de NS een gratis daluren abonnement. Wil je liever een jaarabonnement? Dan ontvang je maar liefst €50 korting.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

NS kortingscode voor 20% korting op 5 mei

Ga jij op 5 mei naar een van de Bevrijdingsfestivals? Tijdelijk kun je op de site van de NS een retourticket kopen met 20% korting. Dit 5 mei-retour is enkel geldig op 5 mei.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Meereisretour Amsterdam/Eindhoven slechts €8,95 met deze NS kortingscode

Besparen maar! Met deze coupon kan je een heel goede deal meepakken. Je kan namelijk voor slechts €8,95 een meereisretour Amsterdam/Eindhoven aanschaffen. Pak deze zeker mee!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Met OV Voordeel 20% korting in bus, tram en metro

Naast korting op je treinreis ook besparen op ritjes met het overig openbaar vervoer? Laad dan OV Voordeel op je OV-chipkaart en pak 20% korting in de bus, tram en metro. Enkel te gebruiken i.c.m. het Altijd Voordeel abonnement.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Al voor €50 per jaar pak je 40% NS korting op reizen in het weekend

Reis je vaak in het weekend of buiten de spits? Dan is het Dal Voordeel abonnement van de NS wellicht iets voor jou. Al voor €50 per jaar ( of €4,17 per maand) reis je in de daluren met 40% korting!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nu €21 NS korting op een Dal Voordeel abonnement

Tot en met 26 november pak je ruim €21 korting op een NS Dal Voordeel abonnement. Je betaalt tijdelijk slechts €29 voor het eerste jaar.
Bekijk de korting
40

Altijd 40% korting in daluren

Reis je vaak met de trein buiten de spitsuren? Dan is het Dal Voordeel abonnement misschien iets voor jou. Hiermee reis in het weekend en buiten de spits met 40% korting. Regelmatig profiteer je van een aantrekkelijke actieprijs (zonder NS coupon) en betaal je voor een NS Dal Voordeel 29 euro i.p.v. €50.

Gratis Dal Voordeel abonnement

Ben je afgestudeerd? Vraag dan een gratis Dal Voordeel abonnement aan. Hiermee reis je een jaar lang met 40% buiten de spits óf ga voor €50 NS korting op een ander jaarabonnement. Het abonnement vraag je eenvoudig aan door op de betaalpagina het volgende in te voeren: 'Exstudent' + de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart.

Laat kids t/m 11 jaar gratis meereizen

Wanneer jouw kinderen vaak met je meereizen, raden wij het Kids Vrij abonnement aan. Dit kost je €0 extra en laat kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen, óók tijdens de spits. Een eigen OV-chipkaart voor het kind is wel vereist.

Besparen zonder NS coupon

NS app
Wil je weten hoe je moet reizen en op de hoogte zijn van eventuele vertragingen? Download dan gratis de NS Reisplanner app. Deze is voor elk mobiel apparaat te gebruiken.
Samenreiskorting
Heeft jouw medereiziger of jijzelf een NS-abonnement? Maak gebruik van 40% samenreiskorting! Zet deze vóór de reis op je OV-chipkaart. Te gebruiken voor max. 3 personen.
Kinderen reizen gratis mee
Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met je mee als zij bij jouw op schoot zitten en dus geen eigen zitplaats gebruiken.
Koop voor €55 een groepsretour
Op pad met 4+ reizigers? Dan kan het voordeliger zijn om een NS groepsretour te kopen i.p.v. individueel in te checken. Vanaf 4 mensen betaal je slechts €2,50 p.p. extra.
NS dagretour
Met een dagretour reis je binnen één dag voor een scherp tarief van A naar B en weer terug. Ideaal als je geen OV-chipkaart hebt.
Naar NS

Reizen met een OV-chipkaart

Met de OV-chipkaart heb je toegang tot al het openbaar vervoer in Nederland. Van bus tot metro en natuurlijk de trein. Deze kaart is bij diverse verkooppunten (bijv. de Primera) te koop voor €7,50. Vervolgens kun je hier een reissaldo + eventuele NS abonnementen op zetten. Op NS.nl lees je alles over het reizen met een OV-chipkaart.


NS Spoordeelwinkel en NS Internationaal

NS biedt regelmatig op Spoordeelwinkel.nl leuke trips aan naar attractieparken of toeristische locaties waarbij je dan treinticket + entree in één betaalt en flink wat euro's goedkoper uit bent. Check op onze aparte pagina alle Spoordeelwinkel.nl kortingscodes. Daarnaast kun je online ook je tickets boeken voor bijvoorbeeld de Thalys op NS Internationaal. Regelmatig komen er acties voorbij waarmee je al voor €50 in Parijs kunt zijn. In een paar uurtjes, comfortabel en gemakkelijk - top! Deze plaatsen we ook op de NS pagina waar je je nu bevindt.