Nuon actie

Nuon acties juni 2017

9 actie(s) beschikbaar 21.05 gemiddelde besparing

Nuon korting

Wanneer je wilt switchen van energieleverancier is het verstandig om na te gaan waar jij het goedkoopst uit bent en van welke extra's je kan profiteren. Wij van Actiecode.nl hebben voor jou de beste Nuon aanbiedingen en indien beschikbaar een Nuon actie online gezet die jou helpen te kiezen voor de beste aanbieder. Gemiddeld werd hiermee al zo'n €21.05 bespaard door andere bezoekers van Actiecode. Doe er jouw voordeel mee!
Deel een code

Kortingscode speurder
Femke
Actiecode.nl redacteur Nuon

Het is goed om ieder jaar weer te kijken welke energie- en/of gasleverancier gunstige prijzen en voorwaarden heeft. Elk jaar kan dit namelijk weer veranderen en een overstap naar een andere leverancier kan je zo honderden euro's per jaar schelen. Nuon heeft diverse energiepakketten en zorgt dat jij groen bezig kan zijn door naast groene stroom ook zonnepanelen en laadpalen voor de elektrische auto aan te bieden.

Nuon kortingscode en aantrekkelijke acties  

Regelmatig heeft Nuon speciale acties voor nieuwe en bestaande klanten. Voorbeelden hier van zijn 3 maanden gratis stroom, Nuon overstapkorting of punten sparen voor leuke cadeaus. Is er een aantrekkelijke Nuon aanbieding gaande, dan vind je deze in het actuele overzicht op deze pagina. 

Nuon aanbieding: 25% korting op stroom en €50 cadeau

Nuon heeft een speciale actie voor jou: Kom van de Bank Deals. Je ontvangt nu tijdelijk 25% korting op stroom en je ontvangt ook nog €50 cadeau op je bankrekening. Bekijk snel de actie op Nuon.nl.
Bekijk de korting

Schaf een Nuon oplaadpunt aan vanaf €659 + gratis oplaadpas

Heb je een elektrische auto of wil je elektrisch gaan rijden? Nuon installeert vanaf €659 een oplaadpunt bij jou thuis. Je krijgt daarbij ook een gratis oplaadpas waarmee je je auto overal kan opladen.
Bekijk de korting

Nuon aanbieding: €100 korting op zonnepanelen

Wek je eigen energie op met zonnepanelen van Nuon. Je ontvangt nu als klant van Nuon maar liefst €100 korting en het opwekken van je eigen stroom is goedkoper dan stroom van een energiebedrijf. Dubbel voordeel dus.
Bekijk de korting

Nuon Exclusief: spaar voor gratis cadeaus

Ben je een vaste klant van Nuon? Dan spaar je elke maand minimaal 10 punten. Het aantal punten hangt af van hoe lang je al klant bent bij Nuon. De gespaarde punten kan je inleveren voor mooie cadeaus, zoals een Rituals pakket.
Bekijk de korting

Spaar als klant van Nuon voor o.a. gratis cadeaus

Speciaal voor klanten heeft Nuon iets leuks. Als klant van Nuon spaar je o.a. voor gratis cadeaus. Hoe langer je klant bent, hoe meer punten je spaart. Afhankelijk van het aantal punten kun je een cadeau uitzoeken.
Bekijk de korting

Onderhoudscontract van Nuon voor slechts €5,18 per maand

Om er voor te zorgen dat je cv-ketel langer meegaat en verstoringen te voorkomen, is het belangrijk dat de cv-ketel goed onderhouden wordt. Voor slechts €5,18 per maand sluit je bij Nuon een onderhoudscontract af. Dit betekent dat je een tweejaarlijkse controle krijgt van je cv-ketel door een echte professional. Meer informatie vind je via de website.
Bekijk de korting

Duurzame energie met Nuon Groen voor €36 p/mnd

Stap over naar groene energie en bespaar. Voor €36 per maand sluit je bij Nuon groene energie af. Hiermee bespaar je niet alleen zelf, maar lever je ook een goede bijdrage aan het milieu. Bekijk de mogelijkheden op de website.
Bekijk de korting

De laagste prijs met Nuon VastePrijsEnergie

Nuon heeft verschillende contracten die je kan afsluiten. Dit zijn: Ideaal, Standaard, Zekerheid en Duurzaam. Ieder contract heeft zo zijn voordelen. Het goedkoopste ben je momenteel uit met een zekerheid contract daarbij betaalt een gemiddeld huishouden nu €155 p/mnd. Benieuwd wat de andere contracten inhouden? Klik dan op de blauwe button hieronder.
Bekijk de korting

Nuon helpt jou met het besparen van Energie

Nuon is er voor de klant en helpt jou daarom extra te besparen op je stroomkosten. Dit is fijn voor jou en voor het milieu natuurlijk. Nuon help jou persoonlijk met isolatie, hr-ketels en energieadvies op maat bij jou thuis. Stap nu over op Nuon om ook van deze uitstekende service gebruik te maken.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Nuon actie, vind je deze vast ook leuk:

Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Sluit je contract af en ontvang €250 cashback bij Nuon

Sluit een contract voor maximaal een jaar af en krijg aan het einde €250 terug, dat is een goed vooruitzicht!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nuon korting: eerste 3 maanden gratis stroom

Drie maanden gratis stroom bij afsluiting van een 1-jarig energiecontract bij Nuon.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Nuon aanbieding: ontvang bij een 1 jaar contract twee cadeau's

Nuon heeft een geweldige actie deze zomer: als je nu een 1 jaar contract afsluit, ontvang je een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 wifi en 10 e-books! Twee zonnige zomercadeau's die op jou staan te wachten! What are you waiting for?
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis Samsung Tab en e-books bij Nuon VastePrijsEnergie

Met Nuon VastePrijsEnergie geniet je nu niet alleen van lage energietarieven maar ontvang je ook nog eens fijne zomercadeaus. Je ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 wifi en 10 e-books. Lees de voorwaarden goed voor je een abonnement afsluit.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bij Nuon krijg je €300 korting op cv-ketels

Nuon heeft een ruim assortiment aan energiezuinige cv-ketels. Elke ketel is uitgebreid getest. Je krijgt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin Nuon jou helpt bij de geschikte cv-ketel voor jouw woning. Tijdelijk krijg je €300 korting op de best geteste ketels. Daarnaast krijgen leden van Vereniging Eigen Huis nog eens extra €50 korting. Neem eens een kijkje en geniet van het voordeel.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Vaste klanten krijgen tot 25% korting bij Nuon

Nuon Wil de blijvende klanten belonen. Dit doen ze door klanten die al voor langere tijd bij Nuon zitten extra korting te geven op hun stroomrekening. Deze korting kan oplopen tot wel 25%. Zit je bij Nuon dan zit je dus al helemaal goed, vraag nu je korting aan en begin met profiteren.
Bekijk de korting